- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- Konu Sahibi parfumkokusu
hiçbir yerden çözüm alamayınca yaşadığım sıkıntıyı buraya açtım. umarım yanlış yer değildir. fazla kişi de görsün mağduriyet azalsın istiyorum. ayrıca belki bir çözüm de gelir diye yazmak istiyorum. kısaca bir elektrikli ürün aldım bu firmadan. indirsepete firması trendyol, akakçe, hepsi burada vs pek çok sanal alışveriş sitesinde aktif satış yapan sözde bir firma. aldığım ürün kötü paketlenmişti ve kırık teslim edildi. trendyol üzerinden aldığım için trendyolu geri aradım. iade gönderin dediler. gönderdim. ama indirsepete firması 2 ay oyalayıp kırık malı bana geri iadeye gönderdiler. tabiki teslim almadım. ürün hala kargoda sürünüyor. kesinlikle muhattap olmuyorlar sizinle. çözümsüz kaldım. tüketici mahkemesine gitmem lazım büyük olasılıkla ama ona da zaman ayırmam gerekiyor şuanda.kısaca bu firmadan alışveriş yapacaklar dikkatli olsun.
not: kargoyu alırken kırık vs gözükmüyordu. sadece incecik bir havalı poşet vardı üstünde. ama o da belli ki korumaya yetmemiş. ürünü fişe takınca bozuk olduğunu gördüm.
not: kargoyu alırken kırık vs gözükmüyordu. sadece incecik bir havalı poşet vardı üstünde. ama o da belli ki korumaya yetmemiş. ürünü fişe takınca bozuk olduğunu gördüm.