indirsepete mağduriyeti

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.933
2.844
hiçbir yerden çözüm alamayınca yaşadığım sıkıntıyı buraya açtım. umarım yanlış yer değildir. fazla kişi de görsün mağduriyet azalsın istiyorum. ayrıca belki bir çözüm de gelir diye yazmak istiyorum. kısaca bir elektrikli ürün aldım bu firmadan. indirsepete firması trendyol, akakçe, hepsi burada vs pek çok sanal alışveriş sitesinde aktif satış yapan sözde bir firma. aldığım ürün kötü paketlenmişti ve kırık teslim edildi. trendyol üzerinden aldığım için trendyolu geri aradım. iade gönderin dediler. gönderdim. ama indirsepete firması 2 ay oyalayıp kırık malı bana geri iadeye gönderdiler. tabiki teslim almadım. ürün hala kargoda sürünüyor. kesinlikle muhattap olmuyorlar sizinle. çözümsüz kaldım. tüketici mahkemesine gitmem lazım büyük olasılıkla ama ona da zaman ayırmam gerekiyor şuanda.kısaca bu firmadan alışveriş yapacaklar dikkatli olsun.

not: kargoyu alırken kırık vs gözükmüyordu. sadece incecik bir havalı poşet vardı üstünde. ama o da belli ki korumaya yetmemiş. ürünü fişe takınca bozuk olduğunu gördüm.

Geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..

Tabi ki zaman ayırıp hakkınızı arayacaksınız. Yanlarına kalmamalı.

Şikayetvar a yazın. Ama trendyol üzerinden satış yapan bir mağaza olduğu için ne kadar birebir ilgilenilir bilemedim.

Zaman ayırıp hakkınızı arayın.hakkını aramayan her kişi bir sonraki mağduriyete davet çıkarıyor.şikayetvara da yazın bu durumu mutlaka.trendyolu tekrar arayın haberdar edin.
trendyol da ilginç 2 aydır ilgileniyoruz diyorlar sonuç yok. en son iadeniz görünmüyor dedi. link attım resmini siparişin. hala diyor bizde gözükmüyor.sahte resim atacak halim yok ya... genel müdürlük telefonu ,istedim vermiyorlar. kısılıp kaldım arada. şikayet vara da yazdım çözüm yok maalesef

hiçbir yerden çözüm alamayınca yaşadığım sıkıntıyı buraya açtım. umarım yanlış yer değildir. fazla kişi de görsün mağduriyet azalsın istiyorum. ayrıca belki bir çözüm de gelir diye yazmak istiyorum. kısaca bir elektrikli ürün aldım bu firmadan. indirsepete firması trendyol, akakçe, hepsi burada vs pek çok sanal alışveriş sitesinde aktif satış yapan sözde bir firma. aldığım ürün kötü paketlenmişti ve kırık teslim edildi. trendyol üzerinden aldığım için trendyolu geri aradım. iade gönderin dediler. gönderdim. ama indirsepete firması 2 ay oyalayıp kırık malı bana geri iadeye gönderdiler. tabiki teslim almadım. ürün hala kargoda sürünüyor. kesinlikle muhattap olmuyorlar sizinle. çözümsüz kaldım. tüketici mahkemesine gitmem lazım büyük olasılıkla ama ona da zaman ayırmam gerekiyor şuanda.kısaca bu firmadan alışveriş yapacaklar dikkatli olsun.

not: kargoyu alırken kırık vs gözükmüyordu. sadece incecik bir havalı poşet vardı üstünde. ama o da belli ki korumaya yetmemiş. ürünü fişe takınca bozuk olduğunu gördüm.
Trendyol çözmeli bence bu sorunu. Trendyola mail atıp durumu kanıtlayacak şeyleri gönderin boşuna mı trendyol aracılığı ile alıyorsunuz bide ona para veriyorsunuz? Çözmek zorundalar

Trendyol şu son bir yila kadar en çok güvendiğim ve alışveriş yaptığım siteydi .iade konusunda asla problem yaşamazdim.Ne zamanki saçma sapan tedarikçilerle satış yapmaya başladılar o zaman böyle sorunlar başladı.Kesinlikle Trendyol aracılığıyla sorununuzu halledemezsiniz.Cunku aracı kurum olduklarını, sadece satış yapan firmayla sorununuzu halletmenizi söyleyeceklerdir.

Kargocular paketi actirmiyor. Urun hasarli cikinca tutanak tuttursaydin diye karsi taraf hasarli urun iadesini kabul etmiyor. Olan aliciya oluyor.

Urun kirik cikarsa kirik cikti demeden memnun kalmadim diyerek iade etmeniz gerek. Karsi taraf kirik dediginde kargoda goren hasardan ben sorumlu degilim tutanak tuttursaydiniz diyeceksiniz.

Bazi firmalar bilerek hasarli urun yolluyorlar. Musteri hasarli diye iade etmek isteyince kargoya tutanak tuttursaydin diye kabul etmiyorlar. n11 de bir magazanin yorumlarina bakinca bunu fark etmistim. Onlarca bu sekilde yorum vardi magazada. Cok uzucu.

Tüketici hakem heyetine gidip şikayet başvurunuzu yapın daha fazla gün geçmesin en azından

Bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine gidin. Mecburen ilgilenecekler o zaman

Markanın iletişim numarasını arayın. Bir güzel konuşun. Günde iki üç kez bağlanıp ararsanız ilgilenmeye ikna olurlar (!) bir firmaya aynen bunu yapmıştım.

X