- 1 Aralık 2012
- 262
- 6
1) ÇOCUK ODASI MOBILYASI HAIDA MARKA :Yatak bazası, iki adet cekmeceli ürün, ve duvar rafı mevcuttur.Aldıgım mobilyacıya gittiğimdde su anda bu ürünler için yaklasık onbin tl istiyorlar. Ben elden çıkarmak istiyorum haidi marka. Masif, tamamen dogal. Boyasız. Modokoda magazanın kendisinden sorabilirsiniz bu mobilyayı. 900 tl.
2)baston puset guneslik hediyeli 50 tl
3) RECARO YOUNG EXPERT araba koltugu( 5 yasa kadar) 300 tl,
4) BUGGY Herkes bu aparatı nerden aldığınızı soracak. Iki cocugunuzu tek arabada tasiyabileceksiniz. Her türlü çocuk arabasina monte olabilir. Bir cocuk onde giderken, ikinci cocuk bu aparatin ustunde ayakta durabilir veya oturabilir, siz tek arabayla iki cocugu tasiyacaksiniz. Cok kullanisli. Bu muhtesem aparatı 90 tlye. Beraber ya da ayri ayri alabilirsiniz.
5) Yatak 40 tl yatak çilek markadır, olculeri 75*113,5 cm. Kızım büyük yataga cok cabuk gecti, üc ay falan kullanıldı, her zaman alezle kullandım, temizdir.
6) bloklar hepsi birden 20 tl (alman malı)
7) masal anlatan ayı 15 tl
8) arzum yogurt makinası 35 tl
9) steril makinesi 25 tl
10) Astronot tulum 50 TL ( 5-6 yas diyor ama daha fazla da giydirilebilir)
11) Ev ayakkabıları 10 tl tanesi. Kücük olan 26 numara, büyük olan 30 numara. Gezer marka.
12) Manuel gögüs pompası 20 tl, iki tane yedek kullanılmamıs emme memesi de var, bu en önemli kısmı,( sütü gögüsten cekmek için kullanılıyor) elektrikliden korktugum için bunu almıstım. kullanıslı, temizlemesi kolay.
2)baston puset guneslik hediyeli 50 tl
3) RECARO YOUNG EXPERT araba koltugu( 5 yasa kadar) 300 tl,
4) BUGGY Herkes bu aparatı nerden aldığınızı soracak. Iki cocugunuzu tek arabada tasiyabileceksiniz. Her türlü çocuk arabasina monte olabilir. Bir cocuk onde giderken, ikinci cocuk bu aparatin ustunde ayakta durabilir veya oturabilir, siz tek arabayla iki cocugu tasiyacaksiniz. Cok kullanisli. Bu muhtesem aparatı 90 tlye. Beraber ya da ayri ayri alabilirsiniz.
5) Yatak 40 tl yatak çilek markadır, olculeri 75*113,5 cm. Kızım büyük yataga cok cabuk gecti, üc ay falan kullanıldı, her zaman alezle kullandım, temizdir.
6) bloklar hepsi birden 20 tl (alman malı)
7) masal anlatan ayı 15 tl
8) arzum yogurt makinası 35 tl
9) steril makinesi 25 tl
10) Astronot tulum 50 TL ( 5-6 yas diyor ama daha fazla da giydirilebilir)
11) Ev ayakkabıları 10 tl tanesi. Kücük olan 26 numara, büyük olan 30 numara. Gezer marka.
12) Manuel gögüs pompası 20 tl, iki tane yedek kullanılmamıs emme memesi de var, bu en önemli kısmı,( sütü gögüsten cekmek için kullanılıyor) elektrikliden korktugum için bunu almıstım. kullanıslı, temizlemesi kolay.