• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

indirimleri nasıl yakalıyorsunuz??

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.327
28.359
798
kızlar bana da yardımcı olacak olan var mı acaba indirimleri nasıl yakalıyorsunuz yada en ucuz urun dıye dırek en ucuz yerden mı sipariş edıyorsunuz yada nasıl guvenıyorsunuz onlıne sıtelere bazıları cok ucuz gercekten ama acaba guvenılır mı?? benı nasıl haberdar olabılrım onerılerınız var mı?? cok soru sordum ama kutfen yardımcı olun :16::16::16:

canim asagdaki topigi takip etmen yeterli bide ben her siteden alisvers yapmiyorum yapcaksamda kapida odeme secenegi varsa istiyorum kontrol ediyorum kuryenin yaninda oyle odeme yapiyorum

bide mesela bu ara vodafone kamululara kamupanya diye site var var bi bak istersen ben hisar mamba ckb takimi aldim burdanda alan arkadaslar var bisuru urunler cok cok uygun sifre konusundada sana yardimci olurum istersen benim sifremle alisveris yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...lgili-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim.html

canim asagdaki topigi takip etmen yeterli bide ben her siteden alisvers yapmiyorum yapcaksamda kapida odeme secenegi varsa istiyorum kontrol ediyorum kuryenin yaninda oyle odeme yapiyorum

bide mesela bu ara vodafone kamululara kamupanya diye site var var bi bak istersen ben hisar mamba ckb takimi aldim burdanda alan arkadaslar var bisuru urunler cok cok uygun sifre konusundada sana yardimci olurum istersen benim sifremle alisveris yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...lgili-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim.html

anlıyorum gayet mantıklı kapıda odeme secenegı. bende bunu düşünecegım. teklıfın gayet guzel cok teşekkur ederım:16: ama kamupanya ya baktım bnoım ıhtıyacım olan urun yok orada ckb lerım gunluk ve mısafırlık var aslında ben daha cok pıke takımı battanıye, uyku setı ve yatak ortusu almak ıstıyorum:5:

anlıyorum gayet mantıklı kapıda odeme secenegı. bende bunu düşünecegım. teklıfın gayet guzel cok teşekkur ederım:16: ama kamupanya ya baktım bnoım ıhtıyacım olan urun yok orada ckb lerım gunluk ve mısafırlık var aslında ben daha cok pıke takımı battanıye, uyku setı ve yatak ortusu almak ıstıyorum:5:

ceyizevi.com bu sitede bulabilirsin istediğin şeyleri belki. Kampanya ve indirimleri oluyor hem.

Evim.net i öneririm.
Her şey hem de oldukça uygun fiyatlarla mevcut.
Alışveriş yaptım, hiçbir sorun yaşamadım, yani güvenilirler.

canim ozaman bcede evim.net i takip et bide ara ara nevresim outlet oluyor cok indirim oluyo ayni sekilde markafonide indirimli oluyo cipsten koladan falan indirim kuponu cikiyo cok uyguna geliyo yine baska biyerde gorursem haber veririm sana. bide linenste 3 al 2 ode vardi bi bak istersen guzel seyler var

Evim.net i öneririm.
Her şey hem de oldukça uygun fiyatlarla mevcut.
Alışveriş yaptım, hiçbir sorun yaşamadım, yani güvenilirler.

teşekkur ettım ancak sole bısey var evım.nette cok ucuz nevresım takımları okey ama cogu ranforce ben pamuk saten ıstıyorum onlarda hep 210 cıvarında ole degıl mı?? yanı cogu yerde oleler:50:

canim ozaman bcede evim.net i takip et bide ara ara nevresim outlet oluyor cok indirim oluyo ayni sekilde markafonide indirimli oluyo cipsten koladan falan indirim kuponu cikiyo cok uyguna geliyo yine baska biyerde gorursem haber veririm sana. bide linenste 3 al 2 ode vardi bi bak istersen guzel seyler var

cıpsten koladan nasıl ındırım kazanıosunuz ben bunu bılmıyorumda:5: lınenstekı kampanyayı bılıorum bende duymuşltum canım orayada bakıcam:34::34:

ben bimden ve a101 den aldım nevresim takımlarımı:52: uyku setide almıştım bimden kaliteliydi ama başkada alıcam galiba çok uygun oluyo bim hemde kaliteli daybuydan diye site var ordanda çok alışveriş yapmıştım kupon kazanıyodum 50 tl lik baharat takımını 5 tl ye getirmiştim e-postanı sürekli takip etmen gerekiyo indirimleri kaçırmamak için:3:

cıpsten koladan nasıl ındırım kazanıosunuz ben bunu bılmıyorumda:5: lınenstekı kampanyayı bılıorum bende duymuşltum canım orayada bakıcam:34::34:

oyle anlasmasi var markafoninin cnm cips paketlernin uzernde yaziyo nasil yapcgn bi bak istersen bide k flex varya misir gevregi kahvaltilik ondanda markafoni 20 tl cikyo ;)

en son salı günü 12 kişilik çatal kaşığımı aldım bernardodsa çok istediğim bi model vardı bütün markaları araştırdım artık model ezberledim o derece :1:
29 ekime kadar %50 indirim kampanyası yapmış çok üründe.çatal kaşık setinden alınca 100 tl çek veriyodu.
çatal kaşığımı aldım 100 tl çek oldu.günlük yemek takımı 6 kişilik 107 tl olmuş %50 indirim kampanyasıyla 100 tl çekide kullandım yani 7 tl ye annemn günlük yemek takımı olmuş oldu :52:
ayrıca 2 sene boyunca ürün değişim garantisi mevcut 2 sene kullanmadım kutusyla gidiyim mağzaya aynı seride yeni modelden yada eski modelden alabiliyorum :9::9:

iyice araştırmak laızm.bide şöle bişey var.mesela yemek takım aldım kütahya 12 kişilik kütahyadaki yerine kadar aradım mağzasında 910 tl kütahyadan 730 a göndriceklerdi ben semtimdeki ara sokaktaki bi züccaciyeden 720 ye aldım 3 taksitle :52:
ve aldığım yemek takımı şu an 1100 olmuş :49::49:

Back
X