- 6 Ağustos 2010
- 38.816
- 68.202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar yıllarca kadınlar kulübü platformunda çeşitli konu başlıkları adı altında güzel birikimler yapmak nasip oldu.
Artık yeni konu başlığında birikim severlerle buluşmak dileğiyle
Senin kalbin temiz hem de çokkkkkkYeni konu başlığın hayırlı olsun canım...
Az önce içimden, özrengin yeni bi konu açsa, sıfırdan başlasak diye düşünürken konu başlığını gördüm :) tevafuk oldu
Senin kalbin temiz hem de çokkkkkk
Seviyorum seni
Canım Allah sağlık huzur iş düzgünlüğü ve ödemelerinde kolaylık versinBugün yazlık için yüklü ödeme yaptım...
Çocukların okul bakiyesi vardı, onu ödedik..,
Kentsel dönüşümün son ödemelerinden birini yaptık...
Böyle yüklü ödemeler sonrası, üçün beşin hesabını yapmak tuhaf geliyor önce, ama neyseki sonra normale dönüyorum...
Büyük oğlan fen lisesi 2 .sınıfKüçüğüm de anaokuluna başladı... üç kuzum da, özel okulda, servis vs oldukça harcamalı günler, aylar, yıllar bizi bekliyor inşallah büyüdükçe masrafları da büyüyor, elhamdulillah... ❤
Rabbim sağlık ve huzur versin, üstesinden geliriz inşallah :)
Seninkiler de büyümüştür... kaça gidiyorlar?
Canım Allah sağlık huzur iş düzgünlüğü ve ödemelerinde kolaylık versin
Büyük oğlan fen lisesi 2 .sınıf
Küçük 8.sınıf oldu
Zaman nasıl geçti ben de anlamadımOoo maşallah, seninkiler büyümüş
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinYeni topik, yeni birikimler, yeni umutlar, hayırlı ve bereketli olsun
Günaydın arkadaşlar
Ben ne indirim takip ediyorum, ( ne lazımsa o an, nerden bulursam alıyorum ) ne kışlık hazırlık yaptım, ( buzluğa giren şeyleri pek sevmiyorum, tadı bozulmuş gibi geliyor, mevsiminde ne varsa onu yiyoruz :) ) ne olacak Benim halim bilmem :)
Eşim benden beter... :)
Eşim 3 kasa domates sipariş vermiş. Kilosu 1 tlden. Hafta sonu konserve yapacağım. ilk deneyimim.
Benim buzluğum hiç kokmuyor. ekmek bile koyuyoruz. Ablamın ki kokuyor. Nasıl önüne geçebilir bu durumun.
evveettt ben de nasiplendim o indirimden. evde vardı kağıt havlu yine aldım..Günaydınhayırlı sabahlar hanımlar ☺
A101 de 10 tl ve üzeri alışverişe 6 lı selpak kağıt havlu 10 tl .