• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

indirekt coombs testi yani kan uyuşmazlığı

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Slm arkadaş lar bnm gibi ilk gebeliğin de indirekt coombs testi pozitif çıkan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Mambia,

Benim de testim 2 gün önce pozitif çıktı. 28 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim bu ve hamileliğimde herhangi bir sorun olmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum, doktorlarla görüşüyoruz.

Siz ne yaptınız testiniz pozitif çıktıktan sonra?

Merhaba Mambia,

Benim de testim 2 gün önce pozitif çıktı. 28 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim bu ve hamileliğimde herhangi bir sorun olmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum, doktorlarla görüşüyoruz.

Siz ne yaptınız testiniz pozitif çıktıktan sonra?
Başka hastaneye gittik orda titreme baktırdım 1/2 çıktı doktorum 1/8 e kadar iğne yapılabilir dedi en son gittiğimde doktorum tekrar istedi ve negatif geldi doktor haftaya iğne olacağı mı söyledi. Ultrason da belli oluyormuş ödem oluşuyor muş bebekte şükür benimde ultrason da birşey gözükmedi

Teşekkürler,
Siz kaçıncı haftadasınız?
2 testiniz pozitif çıktıktan sonraki testiniz nasıl negatif çıktı sordunuz mu? Yani testlerde mi yanlışlık vardı yoksa başka bir durum mu var?
Ben de iki ayrı hastanede baktırdım ikisi de pozitif. Titera bu hafta baktıracaz herhalde. Doktora yarın bakacağız.

Teşekkürler,
Siz kaçıncı haftadasınız?
2 testiniz pozitif çıktıktan sonraki testiniz nasıl negatif çıktı sordunuz mu? Yani testlerde mi yanlışlık vardı yoksa başka bir durum mu var?
Ben de iki ayrı hastanede baktırdım ikisi de pozitif. Titera bu hafta baktıracaz herhalde. Doktora yarın bakacağız.
Üç hastanede yaptırdım canım
Biri negatif diğer ikisi pozitif çıktı pozitif çıkan hastanede doktorum tekrar yaptırttı hatta bn her zamn pozitif geliyor dedim belli olmaz yine yapalım dedi ve negatif geldi yarın 27 hafta ma giriyorum cuma gel iğne ni yapalım dedi

Pozitif mi çıkıyor canım
Test günüm yarın ama içimde bir korku var ne yazıkki. 20 haftalık hamileyim ve doktoruma başından beri söylesemde test yapmadı. Ultrasonsa bebeğimde bi sorun yok. Ne düşük tehlikesi nede kanama yaşadım. Ama içimde bir korku var. 3tane kürtaj yaşamak zorunda kaldım. Bebeklerimin kalbi durduğu için ve sadece sonuncu kürtajımda iğne vuruldum. Baş ağrısından ölücem düşünmeden edemiyorum

Test günüm yarın ama içimde bir korku var ne yazıkki. 20 haftalık hamileyim ve doktoruma başından beri söylesemde test yapmadı. Ultrasonsa bebeğimde bi sorun yok. Ne düşük tehlikesi nede kanama yaşadım. Ama içimde bir korku var. 3tane kürtaj yaşamak zorunda kaldım. Bebeklerimin kalbi durduğu için ve sadece sonuncu kürtajımda iğne vuruldum. Baş ağrısından ölücem düşünmeden edemiyorum
bebeginiz dogdumu kan uyusmazligi sizi nasil etkileedi
rabbim herkesi sevindirsin

Back