Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka hastaneye gittik orda titreme baktırdım 1/2 çıktı doktorum 1/8 e kadar iğne yapılabilir dedi en son gittiğimde doktorum tekrar istedi ve negatif geldi doktor haftaya iğne olacağı mı söyledi. Ultrason da belli oluyormuş ödem oluşuyor muş bebekte şükür benimde ultrason da birşey gözükmediMerhaba Mambia,
Benim de testim 2 gün önce pozitif çıktı. 28 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim bu ve hamileliğimde herhangi bir sorun olmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum, doktorlarla görüşüyoruz.
Siz ne yaptınız testiniz pozitif çıktıktan sonra?
Üç hastanede yaptırdım canımTeşekkürler,
Siz kaçıncı haftadasınız?
2 testiniz pozitif çıktıktan sonraki testiniz nasıl negatif çıktı sordunuz mu? Yani testlerde mi yanlışlık vardı yoksa başka bir durum mu var?
Ben de iki ayrı hastanede baktırdım ikisi de pozitif. Titera bu hafta baktıracaz herhalde. Doktora yarın bakacağız.
Bir ay vardı. Bn acıbadem de yaptırdım titre 1/2 çıktı doktor en küçük değer dedi sonradan negatif gelince şok oldum çok mutlu oldumBir de pozitif çıkan testlerle negatif çıkan test arasında ne kadar süre vardı?
İnşallah olmazTeşekkürler, inşallah bende de sorun olmaz.
Merhabalar son durumunuz nedir acaba? Bende de aynı sorun var ve çok korkuyorumTeşekkürler, inşallah bende de sorun olmaz.
Merhabalar son durumunuz nedir acaba bende de aynı sorun var ve çok korkuyorumBir de pozitif çıkan testlerle negatif çıkan test arasında ne kadar süre vardı?
Pozitif mi çıkıyor canımMerhabalar son durumunuz nedir acaba? Bende de aynı sorun var ve çok korkuyorum
Test günüm yarın ama içimde bir korku var ne yazıkki. 20 haftalık hamileyim ve doktoruma başından beri söylesemde test yapmadı. Ultrasonsa bebeğimde bi sorun yok. Ne düşük tehlikesi nede kanama yaşadım. Ama içimde bir korku var. 3tane kürtaj yaşamak zorunda kaldım. Bebeklerimin kalbi durduğu için ve sadece sonuncu kürtajımda iğne vuruldum. Baş ağrısından ölücem düşünmeden edemiyorumPozitif mi çıkıyor canım
bebeginiz dogdumu kan uyusmazligi sizi nasil etkileediTest günüm yarın ama içimde bir korku var ne yazıkki. 20 haftalık hamileyim ve doktoruma başından beri söylesemde test yapmadı. Ultrasonsa bebeğimde bi sorun yok. Ne düşük tehlikesi nede kanama yaşadım. Ama içimde bir korku var. 3tane kürtaj yaşamak zorunda kaldım. Bebeklerimin kalbi durduğu için ve sadece sonuncu kürtajımda iğne vuruldum. Baş ağrısından ölücem düşünmeden edemiyorum