• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler İndiksiyonlu (elektrikli) ocak kullananlar memnunmusunuz?? lütfen yardım

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Ankastre sette İndiksiyonlu ocakla cam ama gazlı ocak arasında kaldım lütfen kullananlar hangisini tavsiye ediyosunuz yardımcı olursanız çok mutlu olurum :31:
birde en iyi ankastre markası tekamı? farklı markaları kullanıp memnun kalanlar fikir ve önerilerinizi yazın nooolur :25:

valla ben gazdan korktugum icin direk elektirikli kullaniyorum 4 gozude memnumum bir problem cikarmadi hic onceleri kullanirken isisina alisamiyorsun ama zamanla oturuyor...ama gel gelelim kotu yanida elektrik cok kullaniyor dogalgaz varsa evinde dogalgazli ocak en ekonomigi...

cavabın için saol canım evet araştırmalarımdan elektrikli yani indiksiyonluların çok kilowatt yaktığını öğrendim bende evet doğalgaz en ekonomiği sanırım, peki marka olark önerebilecin? seninki ankastre set mi memnunmusun fırınındanda?

Eğerki indüksiyonlu ocak size bir yerden hediye olarak gelirse, yani bedavaya mal edecekseniz, herzaman öncelik onda derim ama hem alırken yüksek fiyat öderseniz yaptığı pek te tasarrruf olmaz. Ancak para sorun değil diyorsanız tabiiki indüksiyonlu ocak ve ona uyum sağlayan tencere tava seti almanız cok rahatlık ve teknolojik olacaktır sizin için.

bende indüksiyonlu ocak istiyorum faturaya ne kadar yansıyordurki çok fark oluyor mu temizlik bakımından da çok pratik daha almadım ama ya pişman olursam kullanamazsam diye korkuyorum dogal gaz çok ekonomik ama digeride çok güzell karar veremedimmm : (

ben induktionlu ocak kullaniyorum...

Induktionun cok elektrik yaktigini ilk defa burda okuyorum,
cünkü induktion elektrikten cok manyetik enerjiyle calisiyor....
Bu ocaklarin tavalari, tencereleri herseyleri özel
her tencereyi kullanamiyorsun, alti manyetikli olanlardan almak zorundasin.
Tencere ve Ocak arasindaki manyetik cekimden enerji olusuyor ve yemegi bu sekilde isitiyor...
ben cok memnunum... hatta evim icin aldigim en yararli ve karli sey diyebilirim

basta biraz almasi pahali, tencereleir tavalari pahali ama elektrikten cok tasarruf oluyor normal elektrikli cam ocaklara bakarak...

siemens indüksiyonlu ocak kullanıyorum. çok memnunum.

temizliği çok kolay. ısınmıyor çünkü. fiyatı biraz tuzlu fakat çok kullanışlıdır indüksiyonlu ocaklar. sadece tencere tavalarınızın indüksiyonlu ocaklar için uygun olup olmadığına bakmalısınız. çünkü elektrikli ocaklara göre farklı bir mekanizma ile çalışıyorlar

siemens indüksiyonlu ocak kullanıyorum. çok memnunum.

temizliği çok kolay. ısınmıyor çünkü. fiyatı biraz tuzlu fakat çok kullanışlıdır indüksiyonlu ocaklar. sadece tencere tavalarınızın indüksiyonlu ocaklar için uygun olup olmadığına bakmalısınız. çünkü elektrikli ocaklara göre farklı bir mekanizma ile çalışıyorlar

Merhaba ben de elektrikli ocak bakarken birden bire indiksiyonlu ocağa döndük..şu an kesin indiksiyonlu alıcaz ancak montajıyla ilgili sorular var kafamda.her tezgaha uyumlu mudur? sorun çıkar mı? Elektrik devresinden ekstra bir kablo çekiyorlarmış sanırım.montajını nasıl yaptılar?öncesinde neler yaptırdınız bilgi verebilir misiniz

Merhaba ben de elektrikli ocak bakarken birden bire indiksiyonlu ocağa döndük..şu an kesin indiksiyonlu alıcaz ancak montajıyla ilgili sorular var kafamda.her tezgaha uyumlu mudur? sorun çıkar mı? Elektrik devresinden ekstra bir kablo çekiyorlarmış sanırım.montajını nasıl yaptılar?öncesinde neler yaptırdınız bilgi verebilir misiniz

ekstra kabloyu hatırlamıyorum. ya da dikkat etmedim.

tek dikkat etmeniz gereken şey ocağı monte etmeyi düşündüğünüz şeyin sağında solunda duvar/dolap olmaması gerektiği. tavsiye edilmiyor bu şekilde.

ekstra kabloyu hatırlamıyorum. ya da dikkat etmedim.

tek dikkat etmeniz gereken şey ocağı monte etmeyi düşündüğünüz şeyin sağında solunda duvar/dolap olmaması gerektiği. tavsiye edilmiyor bu şekilde.
Evet ama maalesef duvar var bizim bir tarafında.ama belli bir mesafe olursa sorun olmuyormuş.kabloyla ilgili de servisle görüştüm..bu tarz odakların direk fişe takılması yasakmış.hattan kablo uzantısı çıkarılıp oraya bağlamıyormuş...

Back
X