• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İncir ve zeytinyağı

Caddy

Guru
Pro Üye
İNCİR VE ZEYTİNYAĞININ KARDEŞLİĞİ

ÖKSÜRÜK OLANLARIN DİKKATİNE ASTIM, ALERJİK ASTIM

Saf zeytin yağında bir gün bekletilmiş kuru incirden sabahları aç karnına 2 adet yemelerini ve yeniden 2 tane inciri zeytin yağına koyarak ertesi günü yiyerek bu kürü en az 6 ay devam etmeliler.(aralık vermeden)

Tazesi de malum tembel mideyi çalıştırıyor,bağırsakları yumuşatıyor,sinirleri kuvvetlendiriyor boğaz ağrılarını kesiyor çıbanları olgunlaştırıyor,bronşları yumuşatıyor.

Ayrıca incir ağacının dallarındaki süt ise siğilleri geçiriyor.

Paylaşım için teşekkürler.. Evet incir müthiştir..Kurusunu da yemeyi severim :)

Yalnız bir şey soracağım her seferinde aynı yağın içine mi koyacağız inciri? Her gün yeni yağ kullanmayacağız herhalde? Kış geliyor malum ilaç içeceğime bitkileri tercih ederim :)

Mrb arkadaşlar bende 6 ay olmasada bu kürü denedim fazla kullanamadım.1,5 yıldır geçmeyen öksürük :(beni çok yıprattı allahım başka dert vermesin ama yaşayan bilir bütün testlerimin sonucu alerjik öksürük dendi alerji ilaçlarımıda 10 ay kullanmışımdır.geçmedi geçmemesinide psikolojiye bağladılar ben inanmıyorum psikoloji ilaçları verdiler kullanmıyorum şifa bulmak için bir çok hastaneye gittim sonuç alamadım sadece bildiğim toz akarına karşı alerjim var:(:(

Paylaşım için teşekkürler.. Evet incir müthiştir..Kurusunu da yemeyi severim :)

Yalnız bir şey soracağım her seferinde aynı yağın içine mi koyacağız inciri? Her gün yeni yağ kullanmayacağız herhalde? Kış geliyor malum ilaç içeceğime bitkileri tercih ederim :)

bende bunu merak ediyorum

bilen var mı acaba?

Back
X