Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sagolasiniz.1 tane atiyordum agzima :)Aslinda saracoglunun incir kürunü yapsanız daha etkili olur.Benimki belki tesaduf olmustur.Yaa maşallah allah bağışlasın bende geçen ay düşük yaşadım biraz bitkisel şeyler denemek istiyorm inşllah faydası olur banada bide kaö tane yiyordunuz gün de
Benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Dr gittim ama aylarca olmayınca strese girdim sonra hormonlar sasti ben de hayıt tohumu konsantresi olan agnucastonu incir ve havuç kürü ile kullandım sadece 15 gün ya da 12 gün falan kullandım sonra hepsini bıraktım ve aynı ay hamileydim. Bi sağlık sorunum yoktu denk mi geldi vesile mi oldu bilmiyorum.arkadaşlar polikistiik over olup saraçoğlunun İncir ve havuç kürünü yapanlar varmı ? hamile kaldınızmı ? benım yumurtlma problemim var yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürleer![]()
Çok sağol canım aynen ben direk kürü uygulayım aslında hepsi bahane bakma mevlam verince veriyorAmin sagolasiniz.1 tane atiyordum agzima :)Aslinda saracoglunun incir kürunü yapsanız daha etkili olur.Benimki belki tesaduf olmustur.
Ay gerçekten mi umut oldunuz gerçekten çok teşekkürederim bendede herşey normal Sadece yumurta çatlamıyor onun için denemk istiyormBenim herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Dr gittim ama aylarca olmayınca strese girdim sonra hormonlar sasti ben de hayıt tohumu konsantresi olan agnucastonu incir ve havuç kürü ile kullandım sadece 15 gün ya da 12 gün falan kullandım sonra hepsini bıraktım ve aynı ay hamileydim. Bi sağlık sorunum yoktu denk mi geldi vesile mi oldu bilmiyorum.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah![]()
Havuç kürü yumurta çatlatma etkisi için kullandım. Rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkeseAy gerçekten mi umut oldunuz gerçekten çok teşekkürederim bendede herşey normal Sadece yumurta çatlamıyor onun için denemk istiyorm![]()
Beraber başlayalım canım bende düşünüyorum2
Çok sağol canım aynen ben direk kürü uygulayım aslında hepsi bahane bakma mevlam verince veriyor![]()
Etkisi oldumu peki size be düşünüyorsnz?Havuç kürü yumurta çatlatma etkisi için kullandım. Rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese![]()
Ya çok iyi olur ben başladım bugun 2.ci gundü sende başla bi an once istersenBeraber başlayalım canım bende düşünüyorum![]()
Hayıti ve incir kürünü yaklaşık 12-13 gün kullandım havuç kürünü de adetim bittikten 2-3 gün sonra incir kürüne ekleyerek kullandım yani 6-7 gün kullanmış oluyorum. Yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım hepsini ve 9 gün sonra yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm. Ancak dediğim gibi benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu tüm Dr kontrollerim temiz çıktı benim ki stres kaynaklı olmuyordu ve zaten asla olmaz dediğimiz ay yani beklentimizin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim.Etkisi oldumu peki size be düşünüyorsnz?
Canım ben daha adet olamadım ki leke leke bir türlü sökülmüyor adet olamıyorumYa çok iyi olur ben başladım bugun 2.ci gundü sende başla bi an once istersen![]()
Hayırlısı olsun. bir arkadaşımda başlayacak ama karar veremedik. regliniz bittinten sonramı başladınız.? ne zaman başlanmalı acaba?Hayıti ve incir kürünü yaklaşık 12-13 gün kullandım havuç kürünü de adetim bittikten 2-3 gün sonra incir kürüne ekleyerek kullandım yani 6-7 gün kullanmış oluyorum. Yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım hepsini ve 9 gün sonra yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm. Ancak dediğim gibi benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu tüm Dr kontrollerim temiz çıktı benim ki stres kaynaklı olmuyordu ve zaten asla olmaz dediğimiz ay yani beklentimizin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim.
Hayıt ve incir kürüne adetimin ilk günü başladım havuç kürüne adet bittikten 2 ya da 3 gün sonra başladımHayırlısı olsun. bir arkadaşımda başlayacak ama karar veremedik. regliniz bittinten sonramı başladınız.? ne zaman başlanmalı acaba?
Bende de aynı sorun varda hamila kaldın mı acaba?Havuç kürü yumurta çatlatma etkisi için kullandım. Rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese![]()
Hayırlısı olsun. bir arkadaşımda başlayacak ama karar veremedik. regliniz bittinten sonramı başladınız.? ne zaman başlanmalı acaba?
Hayıti nerelerde bulabilirim?Hayıti ve incir kürünü yaklaşık 12-13 gün kullandım havuç kürünü de adetim bittikten 2-3 gün sonra incir kürüne ekleyerek kullandım yani 6-7 gün kullanmış oluyorum. Yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım hepsini ve 9 gün sonra yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm. Ancak dediğim gibi benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu tüm Dr kontrollerim temiz çıktı benim ki stres kaynaklı olmuyordu ve zaten asla olmaz dediğimiz ay yani beklentimizin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim.
Evet şuan 37. Haftamizin içindeyiz.Bende de aynı sorun varda hamila kaldın mı acaba?
arkadaşlar polikistiik over olup saraçoğlunun İncir ve havuç kürünü yapanlar varmı ? hamile kaldınızmı ? benım yumurtlma problemim var yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürleer![]()
hormonlar sasti demissiniz hangi hormonlarda dengesizlik oldu aciklarmisiniz rica etsem :)))Benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Dr gittim ama aylarca olmayınca strese girdim sonra hormonlar sasti ben de hayıt tohumu konsantresi olan agnucastonu incir ve havuç kürü ile kullandım sadece 15 gün ya da 12 gün falan kullandım sonra hepsini bıraktım ve aynı ay hamileydim. Bi sağlık sorunum yoktu denk mi geldi vesile mi oldu bilmiyorum.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah![]()