• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık incir ve havuç kürünü yapıp hamile kalanlar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semagcmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
10
7
36
26
arkadaşlar polikistiik over olup saraçoğlunun İncir ve havuç kürünü yapanlar varmı ? hamile kaldınızmı ? benım yumurtlma problemim var yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürleer:KK200::KK200::KK200:

Bendede pko vardi.Klomen.ovitrelle asılama derken 1 yil tedavi oldum.4 yil olmadi cocugum sonrasinda ben artik istememeye basladim olursa olur dedim olmszsa bisi yok hic dusunmuyordum o ay ben oylesine kuru inciri cok tukettim coxuk icin yapmamistim.Ben kürünu yapmadim ama kuru olarak yemistim o ay hamile kalmistm

Yaa maşallah allah bağışlasın bende geçen ay düşük yaşadım biraz bitkisel şeyler denemek istiyorm inşllah faydası olur banada bide kaö tane yiyordunuz gün de

Yaa maşallah allah bağışlasın bende geçen ay düşük yaşadım biraz bitkisel şeyler denemek istiyorm inşllah faydası olur banada bide kaö tane yiyordunuz gün de
Amin sagolasiniz.1 tane atiyordum agzima :)Aslinda saracoglunun incir kürunü yapsanız daha etkili olur.Benimki belki tesaduf olmustur.

arkadaşlar polikistiik over olup saraçoğlunun İncir ve havuç kürünü yapanlar varmı ? hamile kaldınızmı ? benım yumurtlma problemim var yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürleer:KK200::KK200::KK200:
Benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Dr gittim ama aylarca olmayınca strese girdim sonra hormonlar sasti ben de hayıt tohumu konsantresi olan agnucastonu incir ve havuç kürü ile kullandım sadece 15 gün ya da 12 gün falan kullandım sonra hepsini bıraktım ve aynı ay hamileydim. Bi sağlık sorunum yoktu denk mi geldi vesile mi oldu bilmiyorum.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah 🙏🏻

Benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Dr gittim ama aylarca olmayınca strese girdim sonra hormonlar sasti ben de hayıt tohumu konsantresi olan agnucastonu incir ve havuç kürü ile kullandım sadece 15 gün ya da 12 gün falan kullandım sonra hepsini bıraktım ve aynı ay hamileydim. Bi sağlık sorunum yoktu denk mi geldi vesile mi oldu bilmiyorum.
Ay gerçekten mi umut oldunuz gerçekten çok teşekkürederim bendede herşey normal Sadece yumurta çatlamıyor onun için denemk istiyorm 😍

Ay gerçekten mi umut oldunuz gerçekten çok teşekkürederim bendede herşey normal Sadece yumurta çatlamıyor onun için denemk istiyorm 😍
Havuç kürü yumurta çatlatma etkisi için kullandım. Rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese 🙏🏻

Etkisi oldumu peki size be düşünüyorsnz?
Hayıti ve incir kürünü yaklaşık 12-13 gün kullandım havuç kürünü de adetim bittikten 2-3 gün sonra incir kürüne ekleyerek kullandım yani 6-7 gün kullanmış oluyorum. Yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım hepsini ve 9 gün sonra yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm. Ancak dediğim gibi benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu tüm Dr kontrollerim temiz çıktı benim ki stres kaynaklı olmuyordu ve zaten asla olmaz dediğimiz ay yani beklentimizin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim.

Hayıti ve incir kürünü yaklaşık 12-13 gün kullandım havuç kürünü de adetim bittikten 2-3 gün sonra incir kürüne ekleyerek kullandım yani 6-7 gün kullanmış oluyorum. Yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım hepsini ve 9 gün sonra yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm. Ancak dediğim gibi benim herhangi bir sağlık sorunum yoktu tüm Dr kontrollerim temiz çıktı benim ki stres kaynaklı olmuyordu ve zaten asla olmaz dediğimiz ay yani beklentimizin olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim.
Hayırlısı olsun. bir arkadaşımda başlayacak ama karar veremedik. regliniz bittinten sonramı başladınız.? ne zaman başlanmalı acaba?

Hayırlısı olsun. bir arkadaşımda başlayacak ama karar veremedik. regliniz bittinten sonramı başladınız.? ne zaman başlanmalı acaba?
Hayıt ve incir kürüne adetimin ilk günü başladım havuç kürüne adet bittikten 2 ya da 3 gün sonra başladım

Hayıti nerelerde bulabilirim?

Bende de aynı sorun varda hamila kaldın mı acaba?
Evet şuan 37. Haftamizin içindeyiz.
Ayrı ayrı alintilamissinjz ama ben tek cevap yazayım.
Baştan belirteyim herhangi bir sağlık sorunumuz yoktu tüm tetkikleri yaptırdık sadece stresten kaynakliydi benim durumum.
Yumurtamin catladigini akıntıdan anlıyorum bazen de hafif bi lekelenme oluyo bende. Normalde aşırı kuruluk var bende o yüzden fark etmem zor olmuyo caylayinca da hafif leke oluyo. Ayrıca pepapp diye bi program var onu kullandım bir iki gün hatalı gösteriyordu yumurtlamamı ama en azından tarih yaklaşınca biz çalışmaları ne zaman yapacağımızı belirliyodum 😁.
Hayıtı aktarlarda bulabilirsiniz ben bitkisel hapını eczaneden aldım adı agnucaston.
Rabbim hayırlı evlatlar versin 🙏🏻 sizlerde hayırlı ana baba olun ona inşallah

Konu sahibinin durumunu merak ediyorum :)

hormonlar sasti demissiniz hangi hormonlarda dengesizlik oldu aciklarmisiniz rica etsem :)))

Back