Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden anneannem derdi ayni seyi bende yazin babaannemin oraya gidince guzel bir kiz olayim buyunce diye inciri daha olmadan koparir sutunu her yerime surerdimciddende belki tesadufdur bilemem bende sivilcede bende yok ergenlikde dahil hic sivilcem olmadi kucuk emrah gibi benim hic sivicem ve benim olmadi anne dermisim
ama sonradan olduda hevesimi aldim
takiii zayiflama hapi ve dukan diyeti yapinca oldu onlarda kisa sure sonra gecti cok kisidn duydum iyi gelirmis evett dene kiz ne olcak sonucda organik organik olan seylerden yarar gelir zarar degil
![]()
Haha yok ben deneyecegim de incir agaci nereden bulucam? Annemlerin orada bir haci amcanin bahcesi var ama bahanem ne olacak? Amca ben sutunu cildime srucem bunun desem deli oldugumu dusunur. Bunun satilan bir versiyonu yok mu acaba
kiz inek sutumu butun marketlerde satisin kilo kilo gerci aktarlarda ne ararsan var artik bide oralara bak istersen haci amcanin ordanda al sorarsa deki eger okula gidiyorsan ogretmen test icin istedi deney yapcaz de kopari ver nasil ama ben tuttum bu fikri:bak bitane daha fikir okulada gitmiyorsan bitkisel ilac yapacam icine incide lazim de
sonucda yalan degil benler icin lazim
![]()
olmamis inciri koparinca sutu cikiyor ben oyle hatirliyorum incir agaci gormeyeli bir 15 yil olmustur yazikkkk ki cok yazik burda oyle agac magac yok ciftliklerde var onlara girerken iyi para oduyorsun hatta arkadasla gecen yil gittim 2 inek bir tavuk iki uc agac gorecem diye bebeginden tut digerlerine kadar para aldilar kapidagozunu seveyim ben turkiyenin git koylere bedava ustelik mis gibi havasi var kucukken oflaya puflaya gittigim dedemin koyunu yurtdisina gelince anladim ne kadar degerli oldugunu babaannemin tezek kokan bahcesini bile ozledim
![]()