Incir kurunun yan etkisi olabilir mi?

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Merhabalar bu ay ilk defa incir kuru uyguladim adetin ilk gununde basladim havuclu olani.sol yumurtaligimda yumurtlamadan 4 gun sonra agri basladi hareket ederken cok agri yapiyor gecmedi hala adetime 3 gun kaldi acaba incir kurunden olabilir mi yasayan bilen var mi yardimci olun lutfen kist olusmus olabilir mi

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. dogru bolume mi yazdim yoksa bdv daha mi uygun hamilelikle ilgli degil aslinda sorum ama onun icin cabaladigim icin buraya yazmisim:)
Doğru bölüm jinekoloji, taşıdım konuyu.
Daha önce böyle bir ağrınız var mıydı? Kistte ağrı yapıyor, regl olmayı bekleyin hala geçmezse doktora gidin, kist, yumurtalıkları üşütme vb ağrı yapabiliyor çünkü.

Daha once boyle olmadi yumurtlama gunumde olur iki tarafli agri bikac gun icinde gecer her ay.smdi tek tarafli ve gecmek bilmedi usutmus de olabilirim tabi kist olmasın da:) Teşekkürler mune

Daha once boyle olmadi yumurtlama gunumde olur iki tarafli agri bikac gun icinde gecer her ay.smdi tek tarafli ve gecmek bilmedi usutmus de olabilirim tabi kist olmasın da:) Teşekkürler mune
Canim bende denedim onu bir ay sonra kist çıktı birde onu yok etmek için uğraştım kaç ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…