bildiğim kadarı ile öyle bir şart yok ikiside farklı kürler zaten
Arkadaslar hamile kalmak icin ugrasiyorum. su anda adetimin 4. Gunu bu ay ki yumurtlamaya kadar incir kurunu yapmak istiyorum. Ama illa ki oncesinde sogan kuru mu yapmak gerekiyo
kızlar bu kurlerın ne ıse yaradıgından bıraz bahseder mısınız
arkadaşlar ben hamile olduğumu 6 gün önce öğrendim. 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmamıştı. kistim falan da yoktu. internetten bu kürlerin faydalı olduğunu okumuştum. adetimin başalamasıyla birlikte bir hafta soğan kürü denedim ardından hiç ara vermeden incir kürü yaptım 1 hafta. sonra yumurtlama dönemi belirtilerim başlayınca bıraktım. hiç bir hamilelilk belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ama düzenli olan adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif:) bunların etkisi olmuşmudur bilemem ama denemekle bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
teşekkür ederim allah tüm isteyenlere versin inşallah. ben kalan incirleri yemedim şişmiş görüntüsünden dolayı :) bütün yararlı şeyler suyuna geçmiştir deye düşünerek attım çöpe. siz severseniz yiyebirsiniz. dediğim gibi zararı olmaz ama faydası olabilir bence...
arkadaşlar ben hamile olduğumu 6 gün önce öğrendim. 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmamıştı. kistim falan da yoktu. internetten bu kürlerin faydalı olduğunu okumuştum. adetimin başalamasıyla birlikte bir hafta soğan kürü denedim ardından hiç ara vermeden incir kürü yaptım 1 hafta. sonra yumurtlama dönemi belirtilerim başlayınca bıraktım. hiç bir hamilelilk belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ama düzenli olan adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif:) bunların etkisi olmuşmudur bilemem ama denemekle bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
Peki esimin kalitesi dusmusse ona bisey varmi yapilicakarkadaşlar ben hamile olduğumu 6 gün önce öğrendim. 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmamıştı. kistim falan da yoktu. internetten bu kürlerin faydalı olduğunu okumuştum. adetimin başalamasıyla birlikte bir hafta soğan kürü denedim ardından hiç ara vermeden incir kürü yaptım 1 hafta. sonra yumurtlama dönemi belirtilerim başlayınca bıraktım. hiç bir hamilelilk belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ama düzenli olan adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif:) bunların etkisi olmuşmudur bilemem ama denemekle bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
bende senın yaptıgın gıbı yaptım hamıleyımÖncelikle bebeğin hayırlı olsun canımincir kürüne başlamaya karar verdim. Ben şeyi merak ediyorum, haşlanan incirleri neyapıyorsunuz? hepsini yiyormusunuz? düşünürsek hergün yapacağımıza göre, baya birikmiş olacaklar. Siz ne yaptınız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?