incir kurunden once, sogan kuru yapmak sart mi

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Arkadaslar hamile kalmak icin ugrasiyorum. su anda adetimin 4. Gunu bu ay ki yumurtlamaya kadar incir kurunu yapmak istiyorum. Ama illa ki oncesinde sogan kuru mu yapmak gerekiyo

Arkadaslar hamile kalmak icin ugrasiyorum. su anda adetimin 4. Gunu bu ay ki yumurtlamaya kadar incir kurunu yapmak istiyorum. Ama illa ki oncesinde sogan kuru mu yapmak gerekiyo

Kızlar bu kurlerın ne ıse yaradıgından bıraz bahseder mısınız

arkadaşlar ben hamile olduğumu 6 gün önce öğrendim. 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmamıştı. kistim falan da yoktu. internetten bu kürlerin faydalı olduğunu okumuştum. adetimin başalamasıyla birlikte bir hafta soğan kürü denedim ardından hiç ara vermeden incir kürü yaptım 1 hafta. sonra yumurtlama dönemi belirtilerim başlayınca bıraktım. hiç bir hamilelilk belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ama düzenli olan adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif:) bunların etkisi olmuşmudur bilemem ama denemekle bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım incir kürüne başlamaya karar verdim. Ben şeyi merak ediyorum, haşlanan incirleri neyapıyorsunuz? hepsini yiyormusunuz? düşünürsek hergün yapacağımıza göre, baya birikmiş olacaklar. Siz ne yaptınız:26:

teşekkür ederim allah tüm isteyenlere versin inşallah. ben kalan incirleri yemedim şişmiş görüntüsünden dolayı :) bütün yararlı şeyler suyuna geçmiştir deye düşünerek attım çöpe. siz severseniz yiyebirsiniz. dediğim gibi zararı olmaz ama faydası olabilir bence...

Tamam canım, yiyebildiğim kadarını yerim, gerisini bende atarım olmazsa. Normalde çok severim inciri, ama böyle pek lezzetli değil tabi Teşekkürler

Bende deniyorum olmuyo senin yaptigin gibi denicem inir kurunuu heegunmu ictin

Peki esimin kalitesi dusmusse ona bisey varmi yapilicak

İncir kürü içilebilir ama soğan kürü çok berbat ya
Soğan kürünü yapamadığım için incir kürüne başlamadım ben.

bende senın yaptıgın gıbı yaptım hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…