• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Incir kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Aranızda hamile kalmak için incir kürü kullanan varmı? Incir kaynatılıp suyumu icilmeli yoksa incir yenmelimi kullananlar bilgi verir mi lütfen.

Aranızda hamile kalmak için incir kürü kullanan varmı? Incir kaynatılıp suyumu icilmeli yoksa incir yenmelimi kullananlar bilgi verir mi lütfen.
Canım her ikisi de oluyormus , ben de incir yiyorum gün de bir tane bir faydası olur mu bilmiyorum . Kaynatılarak içince de faydası çöm oluyormus

Canım her ikisi de oluyormus , ben de incir yiyorum gün de bir tane bir faydası olur mu bilmiyorum . Kaynatılarak içince de faydası çöm oluyormus
Ya kaynattım fakat icemedim midem bulandı. Bende yedim kaynattığım incirleri faydası olur demi

Reglim 28 Kasım da bitti 4 gündür yiyorum canım daha faydasını gördüm mü bilmiyorum adete çok var daha ☺️

Reglim 28 Kasım da bitti 4 gündür yiyorum canım daha faydasını gördüm mü bilmiyorum adete çok var daha ☺
Ben adet olmadım 3 aydır doktora da gittim yumurtalık yapin böyle dedi sıkıntı yok dedi bende denemeye başladım inşallah faydasını görürüz 🤲

Ben adet olmadım 3 aydır doktora da gittim yumurtalık yapin böyle dedi sıkıntı yok dedi bende denemeye başladım inşallah faydasını görürüz 🤲
3 ay hiç mi adet görmedin canım , ben geçen ay sopan suyu içmiştim soğan suyu adetini söktürebilir çok çok faydası olduğunu söylüyorlar

3 ay hiç mi adet görmedin canım , ben geçen ay sopan suyu içmiştim soğan suyu adetini söktürebilir çok çok faydası olduğunu söylüyorlar
Onu da kullandım ama faydasını görmedim doktor normal dedi anlıyamadım

Back