Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım her ikisi de oluyormus , ben de incir yiyorum gün de bir tane bir faydası olur mu bilmiyorum . Kaynatılarak içince de faydası çöm oluyormusAranızda hamile kalmak için incir kürü kullanan varmı? Incir kaynatılıp suyumu icilmeli yoksa incir yenmelimi kullananlar bilgi verir mi lütfen.
Ya kaynattım fakat icemedim midem bulandı. Bende yedim kaynattığım incirleri faydası olur demiCanım her ikisi de oluyormus , ben de incir yiyorum gün de bir tane bir faydası olur mu bilmiyorum . Kaynatılarak içince de faydası çöm oluyormus
Bence olur canım ben de içemedim kaynatıncaYa kaynattım fakat icemedim midem bulandı. Bende yedim kaynattığım incirleri faydası olur demi
Peki etkisini gördünüz mü? Kaynatıp mı yiyorsunuz?Bence olur canım ben de içemedim kaynatınca
Ben adet olmadım 3 aydır doktora da gittim yumurtalık yapin böyle dedi sıkıntı yok dedi bende denemeye başladım inşallah faydasını görürüzReglim 28 Kasım da bitti 4 gündür yiyorum canım daha faydasını gördüm mü bilmiyorum adete çok var daha ☺
3 ay hiç mi adet görmedin canım , ben geçen ay sopan suyu içmiştim soğan suyu adetini söktürebilir çok çok faydası olduğunu söylüyorlarBen adet olmadım 3 aydır doktora da gittim yumurtalık yapin böyle dedi sıkıntı yok dedi bende denemeye başladım inşallah faydasını görürüz![]()
Onu da kullandım ama faydasını görmedim doktor normal dedi anlıyamadım3 ay hiç mi adet görmedin canım , ben geçen ay sopan suyu içmiştim soğan suyu adetini söktürebilir çok çok faydası olduğunu söylüyorlar
Inşallah canım hepimizeİnşallah incir şifa olur kuzum
Adet bittikten sonraKizlar incir kurunu adetliyken mi başlanıyor
Teşekkürler . Ben tup bebek tedavisine basliycam da iki gun sonra acaba adetle kullansam bi faydasi olur mu bi bilgin mi var mi canimAdet bittikten sonra
Bi bilgim yok ama internetten baktım adetten sonra dedi 21 gün kullancaksnTeşekkürler . Ben tup bebek tedavisine basliycam da iki gun sonra acaba adetle kullansam bi faydasi olur mu bi bilgin mi var mi canim
Tesekkur ederim yine deBi bilgim yok ama internetten baktım adetten sonra dedi 21 gün kullancaksn
Canım adet bitimi ben İnciri zeytınyagında bekletıp yiyorum yumurtlamaya kadar devam ediyorumKizlar incir kurunu adetliyken mi başlanıyor
Faydasini gordun muCanım adet bitimi ben İnciri zeytınyagında bekletıp yiyorum yumurtlamaya kadar devam ediyorum
Yanı gordugume ınanıyorum ovulasyon testlerinde piki silikleşmeye çok net goruyorumFaydasini gordun mu
Hayirlisi olsun hakkinda ya insallah evlat gelir bu sene hepimizeYanı gordugume ınanıyorum ovulasyon testlerinde piki silikleşmeye çok net goruyorum