• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İncir kürü yapanlar bilgi verebilirmi ?

elif7585

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..
Ben incir kürüne başlamak istiyorum ama cok bilgim yok eğer yapan varsa yardımcı olursa cok mutlu olucam adetim dün bitti bu gün başlasam olurmu bilemedim ??

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..
Ben incir kürüne başlamak istiyorum ama cok bilgim yok eğer yapan varsa yardımcı olursa cok mutlu olucam adetim dün bitti bu gün başlasam olurmu bilemedim ??
Merhabalar mesajını şimdi okudum ben bu ayın 15 de adetim bitti ve hemen başladım incir kurunu. ben 6 yıllık evliyim 1 tane 4 yaşında oğlum var. 1.5 yıldan beri ikinciyi istiyoruz pko ve ck var tedavi oluyorum. bu ay hamile kaldım kaldım kalamazsam . bir süreliğine tedaviye ara verecegim ve incir kurune devam edeceğim. kız kardeşim önce ALLAH sonra da incir kuru ile 3 kez hamile kaldı 1.yi düşürdü ama 2 tane yavrusu var. o yüzden bende yapmaya karar verdim kardeşim hep abla sende yap diyordu bende hiç umursamadim .artık yapıyorum ve akimtim arttı umarım bendede ise yarar. tarif edeyim hergün taze olarak yapıyorum. 15 tane kuru inciri elimle ikiye bölüp kaynamakta olan 3 sb suyun içine atıyorum kapağı kapalı tencere de 20 dk kaynatip altını kapatıp demlemeye bırakıyorum iliyinca suzerek 2 ye ayırıyorum birini sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum diyerini akşam yemekten yarım saat önce içiyorum 21 gün içiliyor sonra bırakıyorsunuz adet olunca adetin biter bitmez tekrar başlıyorsun tam 3 ay kullanıyorum ışte ben böyle yapıyorum
.

Cok teşekkür ederimm☺️bende msj ı yeni okudum..Allah razı olsun☺️Bende bu ay başlayım o zaman. Normalde 28 günde bir adet oluyorum ags ayında 30, Eylül 24,Ekim 24 günde bir oldum regli anlamadım bi değişiklik oldu bu ayda regli olmama 28 gün olursa 5 gün var ama hiçbir belirti yok sadece cok hafif sağ kasığımda biraz ağrı gelip geciyor anlamadım bu arada ilgilenip cevap yazdığın için tekrar saol

Cok teşekkür ederimm☺️bende msj ı yeni okudum..Allah razı olsun☺️Bende bu ay başlayım o zaman. Normalde 28 günde bir adet oluyorum ags ayında 30, Eylül 24,Ekim 24 günde bir oldum regli anlamadım bi değişiklik oldu bu ayda regli olmama 28 gün olursa 5 gün var ama hiçbir belirti yok sadece cok hafif sağ kasığımda biraz ağrı gelip geciyor anlamadım bu arada ilgilenip cevap yazdığın için tekrar saol
Sende sağol canım umarım herşey çok iyi olur hayırlı haberler aliriz inşallah

Back
X