• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürü ve keçi boynuzu pekmezi uygulayan varmı??

metlem407

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
3
0
6
34
Kars
ben yeni katıldım aranıza .. 28 haziranda 8 haftalık bebğimin kalbinin durduğunu öğrendik o acııı tarifsiz Allah kimseye yaşatmasın... zor toparladım kendimi.. bide görev için kars ta yaşıyorum ve sağlık burada bir hayli yetersiz .... neyseki atlattık o kötü günleri.. 2 ay korundum eylülde tekrar bebiş düşünmeye başladık ... Allah kısmet etsin hepimize o sevgiyi :) 3 ay oldu başalyalı biraz panikledim olmıcakmı acaba diye ama şimdi oluruna bıraktım... tabi destekleyici kürler yapıyıorum bu ay incir kürü... 10 gün oluuoo başlayalı hayırlısı artıkk.. bat ım 20 aralık umarım bu ay gelirr bebişşşş ..

canım başın sağolsun geçmiş olsun sana da ben de yeniyim buralarda yeni de evlendim sayılır. ben de bebek istiyorum düşünmeye başlayalı daha 1 ay oldu ilk denememizde de malesef başarılı olamadık... benim tanıdığım incir kürünün faydalarını görmüş çok insan var ben de denemeyi düşünüyorum.. sonuçda bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum. ama keçi boynuzunu ilk senden duyuyorum...:53:

canım başın sağolsun geçmiş olsun sana da ben de yeniyim buralarda yeni de evlendim sayılır. ben de bebek istiyorum düşünmeye başlayalı daha 1 ay oldu ilk denememizde de malesef başarılı olamadık... benim tanıdığım incir kürünün faydalarını görmüş çok insan var ben de denemeyi düşünüyorum.. sonuçda bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum. ama keçi boynuzunu ilk senden duyuyorum...:53:

saol canmm .. allah kimseye yaşatmasın ... bende senin gibi daha yeniyim burada . başalaylı bu 4. ay olacak biraz telaşlanndım sanırım ilk bebişte 2. ayda olmustu bakalım hayırlısı artık senin içinde:)))) incir kürünü yapıyorum ama belki bi zararı olur diee korktummm açıkcası ..

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları,İnş sağlıklı yeniden bir bebeğe sahip olursun..
İncir kürü uygulamadım hiç o yüzden bilgim yok,ama keçiboynuzu pekmezini ben günlük tüketiyorum bebek için değil kansızlık problemim var onun için baya faydasınıda gördüm :31:

İncir kürünü çok duydum ama benim bildiğim keçi boynuzunu erkekler yiyo sperm sayısını arttırmak için

Back