Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaslar ya ben sogan suyu ictim gebelik olmadi bu ayda .simdi de incir kuru denicem ama herkes degisik degisik yapmis. Benim cok kafam karisti tam olarak nasil yapilmali ? Lutfen yardimci olurmusunuZ?
zehra9090 sen hamilemisin hem de 1 haftalık nasıl yani.nasıl anladın ki... anlatırmısın cnm..kürü nezamandır içiyorsun...
canım yarım litre olunca akşama pek kalmıyo sanki..ben biraz fazla koyuyorum.bide bel tarafımda ağrı yapıyo.hayıra çıkar inşallah.cmts günü yazarım canım inşallah:)
bende mi yapsam incir kürünü ya?
nasıl yapıyorsunuz kızlar?
off canım ya bugün dr a gittim 14. günüm ama 11 mm lik yumurtam varmış sadece.incir bana fayda etmedi ama bunada şükür.hala umudum var benim...
Kızlar incir prolaktini yukseltio bu hormon yüksek olursa gebeliği engel bilginize
Konu kapanmis sanirim,ama merak ettim incir kurunden sonuc alan varmi?ben 10 gundur bu kure devam ediyorum.bugun adetin 14.gunu halen daha catlama olmadi.normalde 12. gunu servikal sividan catladigini anlardim.kizlar lutfen cevap bekliyorum.