• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İncir kuru tam olarak nasil yapilmali ltfen yardimci olurmsnz?

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
Slm arkadaslar ya ben sogan suyu ictim gebelik olmadi bu ayda .simdi de incir kuru denicem ama herkes degisik degisik yapmis. Benim cok kafam karisti tam olarak nasil yapilmali ? Lutfen yardimci olurmusunuZ?

Slm arkadaslar ya ben sogan suyu ictim gebelik olmadi bu ayda .simdi de incir kuru denicem ama herkes degisik degisik yapmis. Benim cok kafam karisti tam olarak nasil yapilmali ? Lutfen yardimci olurmusunuZ?

canım ya ben 1 litreye yakın suyla yapıyorum kaynayan suya 9-10 adet incir atıyorum 15 dk kaynatıyorum.sabah akşam aç karna içiyorum.günlük yapacaksın ve yaptığının yarısını akşam içeceksin.bugün 4. günüm.rabbim emeklerimizin karşılını versin inşallah :49: :49:

zehra9090 sen hamilemisin hem de 1 haftalık nasıl yani.nasıl anladın ki... anlatırmısın cnm..kürü nezamandır içiyorsun...

zehra9090 sen hamilemisin hem de 1 haftalık nasıl yani.nasıl anladın ki... anlatırmısın cnm..kürü nezamandır içiyorsun...

yok değilim canım ya moralim düzelsin diye yaptım.psikolojik :)) kürüde 4 gündür yapıyorm.haftaya yumurta kontrolüne gidecem.senin sorunun ne

tamam canım hakkındaki bilgileri okudum.klomen içmişin galiba.daha dur bakalım tatlım adetin olmamış hamilesindir inşallahhh:))

Hm saol tatlim ya yarim litre icio bazi arkadaslar bazisi farkli iciyo bende karar veremedim paylasimin icin saol cnm ins yarari olur yumurta takibini lutfen yaz buraya

canım yarım litre olunca akşama pek kalmıyo sanki..ben biraz fazla koyuyorum.bide bel tarafımda ağrı yapıyo.hayıra çıkar inşallah.cmts günü yazarım canım inşallah:)

canım yarım litre olunca akşama pek kalmıyo sanki..ben biraz fazla koyuyorum.bide bel tarafımda ağrı yapıyo.hayıra çıkar inşallah.cmts günü yazarım canım inşallah:)

Benimde 5.gunum bugun incir suyunda adetimin ikinci gunu ictim ve adetimi kesti :( kafam karisti kasigimda da agri var arada . İns hyrlisi olsun cnm bekliyorum .

bende mi yapsam incir kürünü ya?
nasıl yapıyorsunuz kızlar?

bende mi yapsam incir kürünü ya?
nasıl yapıyorsunuz kızlar?

cnm benım adetimin 6. gunu ben 2. gunu baslafım ama benım adetimi kestı ıncır suyu galiba.7 gun suren adetim 5 gun surdu ve 3. gunu pedı kırletmıcek kadardı kanamam .ben 3 su bardagı suya 11 adet ıncır koyuyorum ıkıye bolup ıcıyorum ogunlerden once dıger turlu cok tatlı gelıyo ıcemıyorum . ve adetimin 8.gunu havucda ekleyerek ıcıcem . bakalım daha 5 gun oldu ıns faydasını gorururm . sende dene ıstersen cnm . adetin 5. gunu baslayanda var . herkes degısık yapıyo ama ben nette saracoglundan bu sekıl dınledım hatta 11 ıncır bıle demıyo 8 9 tane fln . gunde 1 sefer dıyo .

Son düzenleme:
off canım ya bugün dr a gittim 14. günüm ama 11 mm lik yumurtam varmış sadece.incir bana fayda etmedi ama bunada şükür.hala umudum var benim...

Arkadaslar bugun incir suyumun 12.gunu adetimin 2.gunu basladm ve 8.gunune kadr kasik bel agrm vrdi 8.gunu havuc ekledm agrilarm bitti ve bugun havuc eklemedm dedim bakim agrim olcakmi diye ve oldu belim agriyo xs bole bsy yasayan vrmi?

Konu kapanmis sanirim,ama merak ettim incir kurunden sonuc alan varmi?ben 10 gundur bu kure devam ediyorum.bugun adetin 14.gunu halen daha catlama olmadi.normalde 12. gunu servikal sividan catladigini anlardim.kizlar lutfen cevap bekliyorum.

Kızlar incir prolaktini yukseltio bu hormon yüksek olursa gebeliği engel bilginize

Kızlar incir prolaktini yukseltio bu hormon yüksek olursa gebeliği engel bilginize

walla ben ıctım bana ters tepkı yaptı pkolu olmama ragmen yumrtalama sorunum olmasına ragmen xs yumurtalarımı baskı yaptı. 19 gun adetım gelmedı hayatımda bı ılk dı.. ama prolaktınımı olcturdum yukseltmemısdı... herkeze aynı tepkıyı yapmıyooo ama bana yaramadı..

Konu kapanmis sanirim,ama merak ettim incir kurunden sonuc alan varmi?ben 10 gundur bu kure devam ediyorum.bugun adetin 14.gunu halen daha catlama olmadi.normalde 12. gunu servikal sividan catladigini anlardim.kizlar lutfen cevap bekliyorum.

ben alamadım sahsem 19 gun gecıkdı. yumurtlama sorunum var ona ragmen yumrtalarıma baskı yptı... benımde catlama olmadı . tarlusalla sokuldum .... hayatımda bı ılkdı. bak bence 10 gun sogan suyu ıcc.. sanada ters tepkı yapmıs... ben sogan suyu ıcmıstım ıncırden snr hemen ondan snr o sıvı geldı. ve dktora gttm 2 3 gun snr tarlusal verdı ole sokuldum...

Back