incir kürü kulandim bir tuhaf oldum

eymira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Afyon
incir kürüne adetim bitiginde basladim tam hatirlamiyorum ama yaklasik iki hafta sonra cok acik pembe bir akinti geldi sadece birkerelik ara sira migdem yaniyordu ilk defa gaz vardi bende önceden hic olmazdi karnimdan tuhaf sesler geliyordu ve yorgunluk vardi cogu zaman neyse sonra adet tarihim geldi ve 3 gün boyunca kahverengi akinti geldi akintidan sonrada normal adet oldum (yogun bir sekilde kan geldi herzamanki gibi) ama oda sadece 3 gün sürdü simdi bilemiyorum gercekten hastami oldum yoksa hamilemiyim cünkü yüzümde asiri derecede sivilceler cikmaya basladi ve hala cok ama cok yorgun hissediyorum kendimi böyle birsey yasayan varmi aranizda arkadaslar lütfen yazarsaniz sevinirim

yazmayi unuttum adetim biteli yaklasik bir hafta oluyo ve ara sira kasiklarda eyilirken bir batma oluyor ve nedense dilimin üstü suan beyaz ve ufak ufak kirmizi noktalar var bilemiyorum (isallah baska bir hastaligim yoktur korkuyorum acikcasi)

OVULAsyondur canım bende kullanıyrum ıncırı ve cok faydasını goruyrum

canım hamile olabilirmsin bilemem ama hala kasıkların ağrıyorsa kistde olabilir bence en kısa zamanda doktora git

3 gün boyunca kahverengi akinti geldi akintidan sonrada normal adet oldum dıyorsun...bence bir dr.git cnm...bu forumda çoğu arkadaşlar bu kuru yaptılar ve herangi bir şikayet duymadım

Ben de yaptım canım bu kürü. Böyle şikayetlerim olmadı. Sadece o içtiğim ay adetim biraz gecikmeli geldi. Bence bi doktora görün. ıncir kürünün böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

baska fikri olan varmi bunlari yasayan varmi acaba aranizda lütfen cevap yazin merak ediyorum

benimki cokdandir doktora gitmiyorsun diyo bir termin al git diyor ama benim bir sorunum var ben kadindoktorundan cok ama cok korkuyourm yani muayene herzaman cok acili geciyor :(((( muayene olurken sadece benmi bukadar aci cekyiroum anlamiyorum bir sürü kadin/kizcocugu girip cikiyolar hicbirsey olmamis gibi ama ben muayene olduktan sonra nerdeyse bayilicak gibi oluyorum doktor rahim dar demisti bana napcam bilmiyorum ama herhalde doktora gitmedende ögrenemicem ne oldugunu off

bende incir kürünü uyguladım ve adet olamadım. test yaptım negatif çıktı. 5 gün geçti . ne olacak bilmiyorum. soğan kürü de adetimi geciktirmişti ve doktorum söktürücü vermişti.

incir kuru adet geciktiriyormu arkadaşlar en fazla kaç gün gecikti bu durumu yaşayan var mı

ilk denemeniz de mi hamile kaldınız bide bel ve kasik agrisi oldumu sizde ne gibi belirti oldu

ilk denemeniz de mi hamile kaldınız bide bel ve kasik agrisi oldumu sizde ne gibi belirti oldu

11 ay dogal yolla denedim hicbir sorun yoktu 12. Ay ovulasyom test ve kuru incir ve ceviz yedim yumurtlamaya kadar sonra biraktim ve kizima regl 5 gun kala ogrenmistim idrarda simdi 19 aylik :)

Allah bağışlasın ben incir kuru 21 gün uygulayıp 7 gün ara verdim bu 7 gün içerisinde regl olmam gerekirken olmadım 8 . gün yine başlamam gerekiyordu incir ve bende başladım doğru mu yaptım bilmiyorum test falan da yapmadım bu kür gecikme yapar mı bilginiz var mı 3

Allah bağışlasın ben incir kuru 21 gün uygulayıp 7 gün ara verdim bu 7 gün içerisinde regl olmam gerekirken olmadım 8 . gün yine başlamam gerekiyordu incir ve bende başladım doğru mu yaptım bilmiyorum test falan da yapmadım bu kür gecikme yapar mı bilginiz var mı 3

Hicbir fikrim yok ama test deneseniz daha iyi olucak bir bakmalisinjz

Back