p a t u l i 👨👩👦 ❤ 🍀 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 3.932 9.390 10 Aralık 2017 Konu Sahibi p a t u l i #1 Klomen ve cyclo progynova kullanırken incir kürünü yapan varmı ?? Bi zararı olur mu acaba? Adet düzensizliğim yok ama doktor cyclo progynova isimli ilacı da verdi yumurtlamaya destek verir dedi kullananlar varmı
Klomen ve cyclo progynova kullanırken incir kürünü yapan varmı ?? Bi zararı olur mu acaba? Adet düzensizliğim yok ama doktor cyclo progynova isimli ilacı da verdi yumurtlamaya destek verir dedi kullananlar varmı
67blue Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2014 264 182 14 Aralık 2017 Konu Sahibi p a t u l i #2 İyi günler bnde ilaca başlayacağım bi 5gün sonra incir kürü faydası gören var mı ki acaba ?
p a t u l i 👨👩👦 ❤ 🍀 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 3.932 9.390 14 Aralık 2017 Konu Sahibi p a t u l i #3 67blue .!.: İyi günler bnde ilaca başlayacağım bi 5gün sonra incir kürü faydası gören var mı ki acaba ? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım kürü aldığımız zaten hormon ilacı bi de onu içersek hormonları bozarız belki diye içmedim
67blue .!.: İyi günler bnde ilaca başlayacağım bi 5gün sonra incir kürü faydası gören var mı ki acaba ? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım kürü aldığımız zaten hormon ilacı bi de onu içersek hormonları bozarız belki diye içmedim
67blue Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2014 264 182 14 Aralık 2017 Konu Sahibi p a t u l i #4 Aynen zaten ilacı kullandığım için prolaktin hormonumda yükselme olmuş incir kürü yaparsam daha da yğkselir diye korkuyorum.
Aynen zaten ilacı kullandığım için prolaktin hormonumda yükselme olmuş incir kürü yaparsam daha da yğkselir diye korkuyorum.