Ben yaptım ve yaptığım ay da hamile kaldım sadece hayıt tohumu konsantresi de eklemiştim çünkü incir kürü prolaktini yükseltiyor hayıt düşürüyor. İnşallah en kısa zamanda siz de muradiniza kavuşursunuzYapan var mı arkadaşlar ben yeni başladım yapan varsa beraber yapalım ☺
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bize de en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi inşallah çok teşekkür ederimBen yaptım ve yaptığım ay da hamile kaldım sadece hayıt tohumu konsantresi de eklemiştim çünkü incir kürü prolaktini yükseltiyor hayıt düşürüyor. İnşallah en kısa zamanda siz de muradiniza kavuşursunuz
Ben yaptım ve yaptığım ay da hamile kaldım sadece hayıt tohumu konsantresi de eklemiştim çünkü incir kürü prolaktini yükseltiyor hayıt düşürüyor. İnşallah en kısa zamanda siz de muradiniza kavuşursunuz
[/QUOTne zaman başlanmalı adetten sonra mı
Bende yapmstm bir zamanlar yapmadigimda kalmadı gerçi en son bunu denedim sorunun başka olduğunu öğrenince boşuna yaptığımı anladım umarm hemencik bebek haberi alirsnz şifa olsun...Yapan var mı arkadaşlar ben yeni başladım yapan varsa beraber yapalım ☺
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende yapmstm bir zamanlar yapmadigimda kalmadı gerçi en son bunu denedim sorunun başka olduğunu öğrenince boşuna yaptığımı anladım umarm hemencik bebek haberi alirsnz şifa olsun...
ben başlayalı bir haftayı geçiyor canımYapan var mı arkadaşlar ben yeni başladım yapan varsa beraber yapalım ☺
Benim de bugün 8. günümben başlayalı bir haftayı geçiyor canım
bir gelişme varmı canım banada doktorum önerdi bugün. nasıl yapmam gerekiyorYapan var mı arkadaşlar ben yeni başladım yapan varsa beraber yapalım ☺
Merhaba açıkçası devam edemedim 2 haftaya yakın yapınca bıraktım çünkü prolaktin seviyesini yükseltebiliyormuş ve hayıt tohumu ile kullanılması uygunmuş. Bende değerlerimi bilmediğim için devam etmedim. Yapılışına gelince de ben her gün 2.5 su bardağı suyu ağzı kapalı bir şekilde kaynattım kaynayınca içerisine 7-8 adet inciri 3e 4e bölerek attım ve 7 dakika kısık ateşte yine ağzı kapalı olarak beklettim. Aynı şekilde 2.5 bardak suyu kaynattım ve 2 adet havucu soyup küçük parçalar halinde attım onu da yine ağzı kapalı olarak ve kısık ateşte 20 dakika kaynattım. Ilıdıktan sonra ikisini de süzerek karıştırdım ve onu gün içinde tükettim. Her gün taze yaptım. Ağzı kapalı olmasının nedeni kaynarken su azalmasın diye. Bendeki etkisine gelince de yumurtlama zamanıma yakın kasıklarımda hafif sancılanmalar olmaya başladı daha önceki aylarda olmazdı ve akıntım da arttı. Bu kadar. Umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırsın.bir gelişme varmı canım banada doktorum önerdi bugün. nasıl yapmam gerekiyor
inşallah canım Rabbim hepimize mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah. bende bugün başladım bakalım hayırlısı olsun inşallahMerhaba açıkçası devam edemedim 2 haftaya yakın yapınca bıraktım çünkü prolaktin seviyesini yükseltebiliyormuş ve hayıt tohumu ile kullanılması uygunmuş. Bende değerlerimi bilmediğim için devam etmedim. Yapılışına gelince de ben her gün 2.5 su bardağı suyu ağzı kapalı bir şekilde kaynattım kaynayınca içerisine 7-8 adet inciri 3e 4e bölerek attım ve 7 dakika kısık ateşte yine ağzı kapalı olarak beklettim. Aynı şekilde 2.5 bardak suyu kaynattım ve 2 adet havucu soyup küçük parçalar halinde attım onu da yine ağzı kapalı olarak ve kısık ateşte 20 dakika kaynattım. Ilıdıktan sonra ikisini de süzerek karıştırdım ve onu gün içinde tükettim. Her gün taze yaptım. Ağzı kapalı olmasının nedeni kaynarken su azalmasın diye. Bendeki etkisine gelince de yumurtlama zamanıma yakın kasıklarımda hafif sancılanmalar olmaya başladı daha önceki aylarda olmazdı ve akıntım da arttı. Bu kadar. Umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırsın.
Amin inşallah adetin yeni mi bitti o zaman başlamak gerekiyormuşinşallah canım Rabbim hepimize mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah. bende bugün başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah
evet yeni bitti canım bakalımAmin inşallah adetin yeni mi bitti o zaman başlamak gerekiyormuş
Amin inşallah bize ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Denerseniz sonucu bizimle de paylaşın olur mu ☺☺Bundan 4 yıl kadar önce ben de yapmıştım bu kürü ve yaptığım ay hamile kalmıştım. Öncesinde 2 ay olmadı, 3.ayda bu kürü kendime, keçiboynuzu kürünü de eşime yapıp içirmiştimve o ay hamile kaldım. Çok şükür akıllı, tatlı bir kızım var. İnşallah Rabbim sizlere de nasip etsin tez zamanda. Ben de artık 2.Çocuk hazırlıklarında olduğum için yeniden yapsam mı bu kürü diye düşünmüyor değilim doğrusu...
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumTamam, tabiki paylaşırım.Bu ay geçti artık da batı bekliyorum, olmazsa öbür aya yapacağım inşallah. Gelişmeleri yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?