incir havuç kürü yapanlar bir bakar mısınız?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
35
merhaba hanımlar ben incir ve havuç kürü yapmak istiyorum bu ay.1,5 yıl oldu korunmayalı hala yok gebelik.bu kürü yapanlar ve olumlu sonuç alanlar çok.adetimin 2. günündeyim.ne zaman başlamam lazım.netten tam bir gün bulamadım her yerde farklı yorumlar var.birde bu konuda başka önerisi olanlar varsa dinlemeye hazırım

bu kürü saraçoğlu öneriyor sanırım sitesine gir yanda canlı soru sorma yeri var ordan bilgi al derim çünkü kürler soruna göre uygulama olarak değişiyor

okuyan insan çok cevap yazan yok :)
7 8 tane inciri ikiye bölerek 2 bardak klorsuz su ile 15 dk kaynatiyosn.havucta iki uctane olcak onlarida elinle kir yine ayni sekilde iki uc bardak su ile 20 dk.ayri ayri kaynatıcaksn sonra suzup ikisini birlestrceksn.genelde adet bitiminde baslaniyo.bi kez yapinca iki uc gun icebiliysn sonra taze yapmalisin.taze ve ilikken tadi daha hos soguynca biraz kotu oluyo canim insallah vesile olur.ben 3 gun icebldm midem kabul etmedi.simdi sogani denicem oda kotu tadi ama zorluycam kendimi

çok sağol canım ben yaptım soğanı klomen kullanmıştım kist yaptı bende iğneye rağmen çatlamadı yumurtalarım kist içn yaptım şükür ki gitmiş kistler.bunuda yapayım diyorum ve klomende kullanacağım bu ay yine doktor başlatıyor.birde bu incirle havucu kür olarak değilde kendisini yesek olmaz mı ki etki etmez mi

yiyerek bilmiyrm etkisi olur mu ama tadi en azindan daha guzel olur o kesin.simdi sogan sende kist mi yapti ay ben yapmasam mi acaba yaa :) bode seyi dene bana o ay vesile olmustu.maydonozlu sut buhari adet bitiminde 3 gece yaptim.kaynattip yarim demet maudonozla bi litre sutu.kovaya koydum ustune oturdm ciplak bi şekile:) belime battaniye sardm hava cikmasin.yarim saat oyle oturdm.hemen kendimi sogutmadn iliski oldu.o ay kaldim ama kismet olmadi kimyasal oldu.bi deme istersen canim

hmm klomen zaten yumurta buyutucu catlatici degil mi belki ayni anda ikisi olunca buyudu catlayamadi kist oldu.gecmis olsin canim insallah tez vakitte alirsn yavrunu kucagna

sağol
hmm klomen zaten yumurta buyutucu catlatici degil mi belki ayni anda ikisi olunca buyudu catlayamadi kist oldu.gecmis olsin canim insallah tez vakitte alirsn yavrunu kucagna
canım klomen büyütüp geliştiriyormuş istenilen büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesiyle çatlıyormuş bana da çatlamazsa diye iğne vermişti doktor ama malesef iğneye rağmen çatlamadı canım vardır elbet bir hayır doktorum bazen böyle yan etkile olabiliyor demişti.hepimiz inşllaah güzel haberle alırız.sende dün olmuşsun sanırım adet.bende akşam oldum.

evet dun oldum.kimyasaldan sonraki ilk adetm.38. gunde oldum bozuldu duzenim.o yuzden sogan suyunu deniycem.sanirim gec yumurtladım bu ay ondan oldu.bakalm bi daha ki ay ne zaman olcam.insallah vesile olur.bi yandanda sut buharıni yapicam

yok
tatlım soğan kürünü ben klomen kist yaptığını öğrendiğimde kullandım kistlerimin gitmesi için yapmıştım ama pek dikkat etmedim 1 hafta kadar yaptım.klomen kullanırken başka kür yapmadım.soğan kürü değil yani kist yapan klomen ve çatlatma iğnesi yaptı bende bazılarında olabiliyormuş bu bakalım bu ay yine deneyeceğim

he anladim canim.sogan suyunu 15 gun yapılıyormuş zaten de dayanabilirsek tabi.iki uc gune alisiliyoms.ictikten sonra naneli sekr at agzina oyle koku gideriliyms.ben oyle yapicam

Merhaba kızlar; 2.5 yıllık evliyim.İlk 1 yıl çocuk istemedik ilaç almadan korunduk.Ancak 1,5 yıldır korunmuyoruz Dr a gittik ikimizdede sorun olmadığı söylendi klomen kullandım yumurta geliştirici ardından çatlatma iğnesi vurundum yine olmadı.2.ay yine klomen ve çatlatma oldum yine olmadı.3 ay önce Laporoskopi ile tüplere bakıldı tüpler ve rahim içide temiz çıktı.Laporoskopiden sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı yine sonuç yok Aşılama önerdiler ancak ben kabul etmedim.Çünkü klomen,laporoskopi,çatlatma iğnesi derken adet düzenim değişti.6 gün adet olan ben 3 güne düştü adetim 28 günde 1 olan adetim 30 günde 1 oluyor ve çok ağrılı yoğun oluyor.Düzenim şaştı yani normal yollarla olsun istiyorum.Soğan kürü yaptım 15 gün bitti.Adetimin bitiminde yani 4.gün incir kürüne başladım.10. günü havuç suyu ile karıştırarak içmeye başladım.Bugün 12.günüm dr gittim yumurta gelişiminin iyi olduğunu söyledi.Yine olmazsa tüp bebek denememizi kesin sonuçlanacağını söyledi.Ben doğal yollarla olsun istiyorum.Daha önce bu uygulamalarda başarısız olupta incir kürü ile başarı sağlayan varmı? Tabiki Öncelikle rabbim izin verirse inşallah :)

sende bişey yokmuş zaten niye labroskopi yapmışlarki. bence eşinin spremlerinde dna hasarı olabilir. sayı hareketlilik iyidir ama hasarlıdır. gebelik oluşmayabiliyor böylece. bence eşinde antioksidan takviyesi yapsın. kendine o kadar yüklenme. keçiboynuzu kürü var onu yap eşine. bal arısütü polen yesin havuç yesin. likopen vitamini alabilir, e vitamini d vitamini selenyum çinko kullansın. proxeed plus gibi antioksidanlar var onlara bi bakın derim. bazen erkeklerde haftalık bile sonuçlar değişebiliyor, sigara içki beslenme çok etkiliyor. bence eşinde takviye alsın. rahmine boş yere müdehale edilmesin

Önerin için çok teşekkürler canım ama diğer paylaşımımda yazmıştım sonradan burayada yazmak istedim :)
Kızlar merhaba;Ben yaşadığım problemi sizinle paylaşmak istedim umarım sizede çare olur evlenmeden önce göbeğim sürekli düşerdi otururken ani kalksam ,çok merdiven çıksam ,yada topluklu ayakkabı giysem yürüyemez hale gelirdim karnımın sancısından.Sırtüstü yatıp göbeğime bastırarak dinlenince geçerdi.(bu arada elimi bastırdığımda göbeğimde değilde göbeğimiz sol tarafında kalp atar gibi damar atardı ordan anlayabilirsiniz)evlendim ilk 2 yıl çocuğumuz olmadı ama dr hiçbir sorununuz yok dedi eşimde bende test yaptırdık.Hatta ben laporoskopi yaptırdım rahim filmi çektirdim hepsi temiz çıktı.klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptırdım her ay ama yok 1 yıl geçti yine olmadı.Doğal yollara da başladım soğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini yaptım ama evliliğimizde 3 yıl olmuştu hala olmadı.Doktorlar göbek düşmesi diye bir kavram olmadığını söylüyor hatta gülüyorlar bu duruma.En son eski mahalle ebesine sordurdum adeti bitince gelsin demiş, teyzeye gittim göbeğin düşüyorduysa ondandır dedi.Yatırdı sırtüstü eliyle göbeğini sıvazlayarak düzenledi göbeğimi yarım saat felan devam etti.(Göbeğimi düzledikten sonra birdaha o sancıyı hiç yaşamadım) sonra ilişkiye girmeden önce kiremiti ısıtıp kaynar sütün içine koyup buharına 15 dk vajinamı tutmamı söyledi yumuşatırmış o.Biraz zahmetli olduğundan 1 kez yaptım.O ay zaten adetim yeni bitmişti diğer ayda adet oldum.İyice umudum kalmamıştı kiii ebeye gittikten sonraki 2.ay hamile olduğumu öğrendim ve şuan kızıma 5 aylık hamileyim :) sonuç olarak dr.lar bilmiyorlar ama eskiden doğum yaptıran mahalle ebeleri çok iyi biliyor ve anlıyorlar sizi. Ayrıca kendime farklı uğraşlar buldum ben çalışıyorum gün içinde çok alıma gelmese de hergün akşam düşünüyordum neden olmuyor diye her kafadan bir ses çıkıyordu,herkes farklı şeyler öneriyordu.Bende kendimi hobi işlerine verdim gece saat 2 ye 3 e kadar dalıp iş yaptığımı sabahta kalıp işe gittiğimi biliyorum,birazda kafandan o düşünceyi silmen gerekiyorki psikolojik olarakta vücudun kendini hazırlasın.Ne zamanki düşünmeyi bıraktım o zaman kısmet oldu hayatımıza giren herşeyin var bir sebebi muhakkak.

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.

oo çok iyi canım hayırlı olsun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…