İncir havuc bilmem ne kürü varsa artik bilgiiiii !!!

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
98
32
Selam arkadaslar 2017 nisan ayindan bu yana hamile kalmaya calisiyorum ve bir turlu olmuyor polikistik hastasiyim ... Rahim filmi cekildim klomen femera catlatma ignesi tedavisi gordum sonuc alamadim .. ignelere basladim gonalf + catlatma ignesi tedavisi gordum bu ay yine sonuc alamadim .. artik su kurleremi baslasam acaba diye dusunuyorum .. cok yerde okudum faydasini goren cok kisi var dun aksam incir kurunu denemeye basladim ama kararsizimda artik ciddi manada yoruldum bu durumdan lutfen bu kürlerle falan hamile kalan varsa yazsin ki birbirimize umut olalim ... 😭😭😭😭😭😭😭😭

Maydanoz süt kürü ile hamile kalanları okumuştum burda. Senelerce bekleyip de olmayanlar bu kürle hamile kalmışlar. İnşallah yazını görüp okur ve sana yardımcı olurlar canım

İincir ile hamile kalmıştım ben düşükle sonuçlandı sit maydanoz buhari sogan kürü hayit otu aslan percemi adet sancısı dışında bende pek işe yaramadı

Selam arkadaslar 2017 nisan ayindan bu yana hamile kalmaya calisiyorum ve bir turlu olmuyor polikistik hastasiyim ... Rahim filmi cekildim klomen femera catlatma ignesi tedavisi gordum sonuc alamadim .. ignelere basladim gonalf + catlatma ignesi tedavisi gordum bu ay yine sonuc alamadim .. artik su kurleremi baslasam acaba diye dusunuyorum .. cok yerde okudum faydasini goren cok kisi var dun aksam incir kurunu denemeye basladim ama kararsizimda artik ciddi manada yoruldum bu durumdan lutfen bu kürlerle falan hamile kalan varsa yazsin ki birbirimize umut olalim ... 😭😭😭😭😭😭😭😭
Incir kuruyle gebe kalmıştım ben de, nasip olmadı ama iyileştiğimde tekrar deneyeceğim işe yaradığını dusunuyorum.Diger bitkisel yontemleri dusunmuyorum hormon duzenini alt ust ediyor benim fikrim bu

İncir kürü işe yaramadı hayıt otu işe yaramadı soğan kürü işe yaramadı bal çörek otunu ayarsız kullandığım için kist oluştu yakı işe denedim evlerden ırak 😊 bende hepsinin toplamı gibi bişey olan c life macun kullandım yarısında kaldım hamile

Back