B
busra_tuna
Ziyaretçi
- Konu Sahibi busra_tuna
küçük...minik..yok yok minicik...incir çekirdeği kadar minicik bişi...zor tutuluyor elle...hani deriz ya dişimin kavuğuna gitmez...öyle bişi işte...minnacık bir umut ektim yüreğime...onu sıcacık tutuyorum yüreğimin en gizli yerinde...şöyle nefretten...kinden...öfkeden ırak bir köşesinde...sevginin sıcak koynuna bıraktım...bekliyorum yeşersin diye....bak! umudum o kadar küçük ama ben besliyorum onu...filiz versin...büyüsün...bütün yüreğimi kaplasın diye...bazen eşeliyorum yüreğimi yerindemi diye....acaba kin?...acaba öfke?...acaba nefret? zehirli sarmaşık gibi kollarıyla sararmı?...üzerini gölgelerlermi umudumun?...çürütürlermi onuda? yok ederlermi? diye korkuyorum....sevgim yetermi? onun büyümesine...kocaman olmasına...bütün yüreğimi kaplamasına? yeter mi? sevgim yeter mi sana? ......
yeşer umudum! yeşer çekirdeğim...! yeşer!...sen olmazsan ben nasıl çıkarım yarına?...nasıl ulaşırım benden bu kadar uzak yüreğe? nasıl sahip çıkarım içimde taşıdığım sevdama?nerde görürüm bi daha? nerde duyarım sesini? nasıl giderim ardı sıra? nerde bulurum onu bir daha? hangi gözde ? hangi tende?..hangi bende bulurum onu ki? sen olmazsan çekirdeğim, nasıl geri alırım onu bir daha...?:1rolleyes:
yeşer umudum! yeşer çekirdeğim...! yeşer!...sen olmazsan ben nasıl çıkarım yarına?...nasıl ulaşırım benden bu kadar uzak yüreğe? nasıl sahip çıkarım içimde taşıdığım sevdama?nerde görürüm bi daha? nerde duyarım sesini? nasıl giderim ardı sıra? nerde bulurum onu bir daha? hangi gözde ? hangi tende?..hangi bende bulurum onu ki? sen olmazsan çekirdeğim, nasıl geri alırım onu bir daha...?:1rolleyes: