nice mutlu yıllara tuana...babanı tanımıyoruz ama annen gibi tatlı,eğlenceli,sevgi dolu bi anneye sahip olduğun için çok şanslısın...
doğum günün kutlu olsun
ooff yaa topici hazırlayan burfurun da ellerine sağlık
na kadar güzel olmuş bayıldım valla...
oyyyyy... iyi doğmuş şeker. annesine çekmiş cicişliği opuyorumnanaktan iyi ki doğmuş canım..Allah onu sizden ayırmasın..
Annesinin biriciği, inci tanesi, dört sene önce bugün doğmuş iyiki doğmuş, anneciğini çok mutlu etmiş. Nice 4, 14,24,34,44 ve tüm diğer dörtlere. Doğum günün kutlu olsun.
[][
iyiki doğdun fıstık nice mutlu senelere ailenle sevdiklerinle inşallah
nice nice sağlıklıi,başarılı,mutlu yıllar diliyorum,allahım yüzünü hep güldürsün
İNCİM GÜZEL KIZIN TUANA'YA NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLAR DİLİYORUM.SEVGİNİZ HİÇ EKSİLMESİN,HEP BÖYLE KALMANIZ DİLEĞİYLE.........opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
maşallah aman nazar değmesin
nice mutlu yıllar dilerim doğum günü kutlu olsuna.s.
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bu tamamen benim için
çünkü ben birim
:kedi:ne olur beni affedin canım fundacığım ve şirin tuanam...:kedi:
telafisi mümkün değil ama çok geçte olsa tuanacığımın doğumgününü kutluyorum..anneciğiyle babacığıyla..sağlıklı,huzurlu,mutlu,kocaaaaaaa bir ömür diliyorum opuyorumnanaktanhayırlarla dolu inşallah..opuyorumnanaktan
a.s.bu da pınar teyzesinin tuanacık için elleriyle yaptığı pasta.a.s.
:icecream:afiyetler olsun..:icecream:
aaa evet tuana'nın doğum günüydü:kedi:. siteye doğru düzgün uğrayamıyomki:sinifsinif:
yeni yaşı hayırlı olsun.
tatlı mı tatlı annesiyle ve tüm sevdikleriyle nice mutlu yıllar yaşar inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
incim foto bekliyoruzopuyorumnanaktan
Tuanamızın doğum günü kutlu olsun işallah biraz geç oldu ama Tuana bir ömür hep mutlu
olmanı sağlıklı huzurlu güzel bir ömür geçirmeni diliyorum buda hediyen olsun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?