inciler...

teşekkür ederim canımcım.isabet olur zuzum.biliyormusun bu konunun ilham perisi incitanesi tuana yaaa .seni ve ve melek kızın tuanayı öpüyor ve paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkür ederim canımcım.isabet olur zuzum.biliyormusun bu konunun ilham perisi incitanesi tuana yaaa .seni ve ve melek kızın tuanayı öpüyor ve paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

canimsin sen benim zuzum ya cok saol

bunuda saolsun sihirsensin arkadasimin bana bi jestiydi bende konunada uygun oldugunu düsünerek eklemek istedima.s.

ınciler saflık ve doğallığı temsil ediyo gibi geliyo bana....
Ellerine sağlık burfurum..

Oluşumu bu denli zor olan bu zarif - güzel inciler tahminimden de değerliymiş gerçekten.
Bilgilendirdiğin ve zarif bir görsel şölen sunduğun için teşekkürler canım.

incilerin güzelliklerini birlikte paylaştığım tüm arkadaşlarım ve kk üyesi hanımlar katılımınız için hepinize.

hayran kalmamak elde diil incinin yeri bende zate apayri ve baska ama büyüleyici bunlarda tskler zuzummmma.s.

konuyu beğenip katılan tüm kk hanımları;hepinize sonsuz

Yukarıda dünyanın en büyük doğal incisini görüyorsunuz. Teknoloji ile birlikte mertlik bozuldu ve artık doğal inci yerine kültür incilerini piyasada görüyorsunuz. ınsanın aç gözlülüğü denizlerdeki doğal inciyi sonuna getirdi. Artık özel inci çiftliklerinde yetiştirilen düzgün şekilli incileri piyasada bulabiliyorsunuz. ıstiridyelerin içleri açılıp küçük plastik küreler konuluyor. Bu istiridyeler çiftliklere salınıyor. ıstiridye içindeki küreyi kendi sıvısıyla kaplıyor. Huzurlarınızda pürüzsüz inciler…Hatta şimdilerde çıkan siyah inciler daha çok tutuluyor.Halbuki doğal incilerin şekilleri benzer olmakla birlikte her birisi diğerinden farklıdır. Bu farklılık özgünlüklerinin de bir ifadesidir.

ışte bir istiridye ve içinde büyümeden kalmış inciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…