Doğuma Hazırlık inci tanem ismi kızım için nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
komşumun kızı Balım ve bin kez pişman olmuşlardır bu ismi koyduklarına...Dalga konusu olmayı geç,hiç tanımadığı insanlar bile balım diyor pek hoş bi durum değil.İnci tanem de biraz öyle gibi geldi bana :-/
ama inci masal çok hoş olurdu
tek İNCİ de zarif durur...
Allah analı babalı büyütsün

merhaba bende şu anda 37 haftalık hamileyim ve bir kızımız olucak allah nasip ederse ve tanem ismini kesin koyacağız ama 2. isimde bizde biraz kararsızız ve ayni ipek gibi bende birkızımolursa İNCİ TANEM koyacağım diyordum ama şimdi biraz kararsızız çok iddialı diyor eşim sizce nasıl ve ipek ne koydun ismini kızının gerçekten çok merak ediyorum. :)

Öncelikle Allah hyırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş bende kızıma inci ismini düşünüyorumim
bnm isim alterntiflerim şunlar:inci beyza(beyaz inci),inci kübra(kübra büyük ulu demekk)inci nur(parlak inci)gibi
bence anlamınada dikkat etmelisin inci güzel isim ama açıkcası çok bi anlamı yok o yüzden yanına koyacağın ismi
biraz daha manalı seçebilirsin.yinede sadece paylaşmak istedim inş hayırlısıyla bebeğini büyütürsün:)

inci tanem kulağa hoş geliyor ama isim olarak düşünürsek kızınız biraz rahatsız olabilir herkes çünkü tanem hitabıyla seslenicek oysaki o en sevdiklerinin inci tanesi olarak kalmalı.sade olarak inci koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…