İncecik tost yapan makinanız ne marka?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar tost & ızgara makinası almayı düşünüyorum.İncecik,çıtır çıtır tost yapabilen,çıkartılıp makinada yıkanabilen olsun istiyorum.Kullanıpta memnun kaldığınız marka hangisi?

ben korkmaz marka kullanıyorum alalı yaklaşık 3 sene oldu.makinede de yıkıyorum hiç bir bozulma yok.tostları da güzel ve istediğin gibi cıtır cıtır yapıyor =) tavsiye ederim arkadasım

king apollo kullanıyoruz tostçuların kullandıklarına benziyor plakaları çıkmıyor ama kolay temizleniyor 5 senedir kullanıyoruz en ufak bir çizik bile yok tavsiye ederim

TEFAL SNACK'N CLEAN kesinlikle tavsiye ederim ben ! herrrrrr herr herrr seyi makinaya girebiliyor 3 plakalı hemde waffle tost ızgara onlarda yıkanıyor tabiikii biz kocamla hayran kaldık valla iyki dedik aman nazar değmesin bayıldık kahvaltı misafrlerime yaptığım tostta haddi hesabı yok bayılıyor herkes biz çok sevdikk

bizde evde uzun yıllardır kullandığımız arzum tostçu var hakikaten güzel yapıyor tostu hem parçalarını yıkamakta kolay

korkmaz a 329 aldım 160 tl veripte hiç memnun değilim incecik olsun istemiştim ama bastırmadan yapınız yazıyor eee ben ne anladım ki o zaman sadece tost yapmak içinse o kadar para vermeye değmez bence bunun gördüğü işi eminim ki 50 tl lik başka bir tost makineside görür diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…