• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İnce Tüylere Lazerin Etkisi Nedir? Lütfen Yardım...

aycanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
3
0
36
İstanbul
Merhabalar. Tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak niyetindeydim. Klinikte çalışanlardan biri bana tüylerimin ince olduğunu, lazer epilasyon yaptırırsam ölü durumda olan kök hücrelerin de canlanabileceğini, başımın derde girebileceğini söyledi. Bu söylediklerinin doğruluk derecesi var mıdır? Daha önce bu durumla karşılaşıp lazer epilasyon yaptıran var mı? Bunu merak ediyorum. Haliyle ben lazer epilasyın yaptırmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir yer var mı? Bu arada gittiğim klinikte alex cihazı bulunmakta idi.

Benim gittiğim yerde Alex kullanıyor.
Çok ince tüylerinizi görmüyor makine,değişik bir makineye de yönlendirebilirler.

Merhabalar. Tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak niyetindeydim. Klinikte çalışanlardan biri bana tüylerimin ince olduğunu, lazer epilasyon yaptırırsam ölü durumda olan kök hücrelerin de canlanabileceğini, başımın derde girebileceğini söyledi. Bu söylediklerinin doğruluk derecesi var mıdır? Daha önce bu durumla karşılaşıp lazer epilasyon yaptıran var mı? Bunu merak ediyorum. Haliyle ben lazer epilasyın yaptırmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir yer var mı? Bu arada gittiğim klinikte alex cihazı bulunmakta idi.

Kesinlikle aynen dedikleri gibi oluyor şanslısın iyi niyetli davranıp bunu söylemişler
bende yüzüme lazer epilasyon yaptırmıştım maalesef butun o ayva tüyler uzun uzun kıllara dönüşmeye başladı ne yazık ki onca emek uğraş boşa gittiği gibi üstüne daha da eklenen tüylerle dolu yüze sahip oldum .(Bu arada ince tüyleri gören lazer uygulamışlardı bana !!!!!!!)
Neyse ki doğru yolu bulup iğneli yaptırdım yüzüme şimdi rahatım .Anladım ki ince tüylerin tek çaresi iğneliymiş
Birsürü şey söyleniyor yok o cihaz iyi bu cihaz ince tüyleri çoğaltmaz vs.vs.vs.... hepsi hikaye sakın bulaşma ince tüylerin olduğu bölgeye lazer yaptırma

İnce tüylere iğneli epilasyon yaptırmamda ne gibi sakıncalar olur ? Bu konuda neler söylersiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

İnce tüylere iğneli epilasyon yaptırmamda ne gibi sakıncalar olur ? Bu konuda neler söylersiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Sevgili aycanaz hiç bir sakıncası yok, tabi ki leke iz vs.kalmadığı sürece onun için iyi bir uzman araştırmalısın .Bende yüzümde hiçç tüy kıl kalmasın istiyorum benim yüzüm bitti sayılır ıncecik hani ayva tüy dediklerinden kaldı ama onlarada iğneli yapıyor uzmanım onlarda bitecek

.kesinlikle Alex fayda etmiyor, kesinlikle!! Bunu söletyebilirim. birde kılların uzamasına ve yayılmasına sebep oluyor. Ama kalın ve siyah tüylerde gerçekten başarılı.
O yüzden yüze üst kol kısmına falan değdirmemek gerekiyor.

Back