• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli, yağlı, düz,bakımlı ama bakımsız gibi saç:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GerekliGereksiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
5
0
6
34
İstanbul
Kızlar saçlarım ince telli ve az. Birkaç tutam saçım var neredeyse. Belimde şuan yanı öne attığımda göğüs hizamda. Çok ısı kullandım. Çabuk yağlanıyor her gün okula gitmeden önce saçlarımı yıkayıp kurutup bazen kuruttuktan sonra düzleştirip gidiyorum. Feci kırıklarım var. Uzun süre panten agua light şampuanını, saç kremini, saç maskesini kullandım ama iki hafta önce değiştirdim. Elseve yağlı saçlar için olanını kullanıyorum şuan. İçine biraz çam terebentin döktüm yeni saçlarım çıkmaya başladı. Ama uzatmakta istiyorum. Ne yapmalıyım? :(

bence uçlarından kırıklarını aldır.daha sağlıklı durur.hergün saç yıkamakta ne kadar doğru bilmiyorum.düzleştirici çok kullanmamaya çalış.saçlarına bakım yağlarıyla (badem yağı,..artı bunlara evigen-bemix ve bepantende ekleyip saçlarına sürebilirsin diye düşünüyorum.ama sen yinede araştır.birde saçına uymazsa...forumda bunlarla ilgili başlıklar var..) bakım yap.çam terebentinde iyi fikir.ama direk saf olarak saçına ve diplere sürme.saç için argan yağınıda öneriyorlar.

Back