Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli,sürekli karışan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

enbeybiyim

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1
0
16
Ankara
merhabalar.
saçlarım konusunda çok dertliyim. çok çok ince telliler ve sebebini bilmediğim sebepten dolayı sürekli karışıyorlar. yeni taradığım saçlarımın ensemde düğüm haline gelmesi 2-3 saati geçmiyor. sürekli saç taramaktan gına geldi. sanki haftalardır taramıyor duş almıyor gibi oluyorum. kullanmadığım saç kremi, bakım kremi, maske kalmadı. bir ara ankara'nın suyundan olduğunu düşünüp içme suyuyla dahi yıkadım ama kar etmedi. lütfen yardım edin.

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

benimde öyle saçlarım ama hiç öle sık sık taramıyorum .sık sık taradıkca saclar daha çok yıpranıyor.ben saçlarımı çok seviyorum çok güzeller kıvırcık kıvırcık ama tek sorunum uzamıyor hep aynı boy uzasada ucları kopuyor.sık sık kestırmıyorm bu yüzden iyice kısalmasın diye.kullandıgım bi ürün var.hobby 7 24 kıvırcık saçlara özel turuncu kapaklı olan saclarımı yıkadıktan sonra sürüp öyle tarıyorum cok kolay taranıyor.kuaför sacların cok kuru hergün yıkama saç derin kurur saçların cansız olur dediği için 2 günde bir yıkıyorum.yani 2 günde bir tarıyorum.tavsiye ederim.saçıda yumuşacık yapıyor.kokusuda güzel.

hislerime tercüman olmuşssun kerastase'nin şampuanını kullanıyorum sonra glissin saç kremini sürüyorum durulıyorum. Saçımı kurutmadan öncede glissin durulanmayan saç kreminden sıkıyorum; bana mısın demiyor şu saçlar tiftik tiftik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…