Ben yıllardır ince telli saçlardan çektim. Saçlarımın ön kısmı hep seyrekti. Birsürü yok yağlar ilaçlar minoksil sprey Vs kullandım.hiç bir işe yaramadı. Minoksil kepek yaptı yağlar saçımı ağırlaştırıp Tepeme yapıştırdı.vitaminler belki yıl boyu kullanmam gerekiyordu.kısacası bıkmıştım.Annem uzun süre önce bir markanın ürünlerini aldı bende genelde zor inanan inanlardanım.
İlk başta çok itibar etmedim ama yaklaşık 2ay bitti sabah akşam saçıma sprey sıkıyorum.
Saç tellerim kalınlaştı. Ve başımda bir kaşıntı. İki üç hafta sonra saç diplerimde minnacık saçlar gördüm. Şu An iki ay sonunda başımda yeni çıkan 8-9cm saç var yemin ederim. Ben okuyunca hep tereddüt ederdim şimdi bunu da okuyanlar tereddüt etmesin diye inanın gerçekten açıklamaya çalışıyorum bilgi almak isteyen bana msj atabilir.
Şuda ürünlerin sayfası ama bana sorarsanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
İlk başta çok itibar etmedim ama yaklaşık 2ay bitti sabah akşam saçıma sprey sıkıyorum.
Saç tellerim kalınlaştı. Ve başımda bir kaşıntı. İki üç hafta sonra saç diplerimde minnacık saçlar gördüm. Şu An iki ay sonunda başımda yeni çıkan 8-9cm saç var yemin ederim. Ben okuyunca hep tereddüt ederdim şimdi bunu da okuyanlar tereddüt etmesin diye inanın gerçekten açıklamaya çalışıyorum bilgi almak isteyen bana msj atabilir.
Şuda ürünlerin sayfası ama bana sorarsanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
Son düzenleme: