• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli Saçlara önerisi olan Var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canim neden kurtulmak istiyorsun ki bende duz ve ince sacliyim

ve memnunum hani kivircik olsa daha iyi olur du ama onlarda duz ve ince sac istiyorlar :)

bi kere saçlarımı topladığımda saç derim gözüküyor saldığımdaysa hacimsiz oluyor düz ve ince telli oluğu için ben hacimli ve gür olmasını istiyorum:(((((

bnmde çokk ince telli,kabaıpp kalıo başımn üstünde dahada kötüsüüü hacmsşizzz duruo=(

Evet arkadaşlar ince telli ve zayıf saçlar için etkili tarifler varsa lütfen buraya yazın..Çünkü bende aynı dertten muzdalipim..:(..Kendisinde uygulayan arkadaşlar saçlarını gürleştirmek arttırmak için neler yaptınız..Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..

benim de saçlarım ince telli bide kıvırcık önerileriniz bekliyorum arkadaşlar
en ufak nem görünce kabarıyo bide

arkadaşlar galiba bu souna bir çözüm yok maalesef. bende ne denediysem olmadı. pes ediyorum artık napalım allah sağlık versin.

bence ince telli saçlar kısa kullanılınca daha hacimli oluyor. ben son olarak arkadaşlar uzatıp (yani uzatmaya çalışıp) su dalgası yaptırıcam baktım oda olmadı kısacık kestiricem arkadaşlar

Benim saçlarımda cok ince. Ama bi yolunu buldum qaliba, qayette dolqun duruyor.
Saçlarımı cok sıcak suyla yıkamıyorum, krem kullanmıyorum ve 2 kere şampuanlıyorum. Saçlarım nemliyken elime biraz jöle alıp saclarıma daqıtıyorum. Sonrada kurutuyorum kafamı eqip fırcayla tarıyorum. Cok dolqun oluyo ve sekil alıyo tavsiye ederim
yerimseniben

Son düzenleme:
2 Yemek kaşığı susam yağı
2 '' '' kil
2 '' '' su
1 '' '' bal
yarım limon
Tüm malzemeleri karıştırıp saça sürün 45 dk.bekleyin ve ardından saçlarınızı yıkayın...
Kesin çözüm değil ama tekrar yıkayıncaya kadar saçlar dolgun oluyor.Önceleri yapıyordum ama daha sonraları yapmaktan üşendim ve bıraktım.

medobiotin... 32 ytl // 60 tablet var gunde 1 tablet...
saç tellerini kalınlaştırır dökülmeyi azaltır saçı besler tırnakları sertleştirir....

bunu duydum alacam yakında...arkadaşlarım çok memnun.

saç teli nasıl kalınlaşır bu genetiğe aykırı sadece kalınlaşmış etkisi olur görünüş açısından ve saçı eğerek kurutmak her saç telini ayıracağından daha hacimli görünür ağızdan alınan ilaçlar da faydalı olabilir

kızlar bunu saç kesimleri kapatabilirmiyiz
yani ustura kesimi mi makas kesimi mi
kat mı katsız mı
ustura katı mı makas katımı
hani böle sadece uçlarına mı ustura yapayım daha da hacimsiz olmasından korkuyorum böle hep bi yağlılık hissi war saçlarmda artık kurtlmak istiyorum görüntümü bozan tek yer saçlarım :(

kızlar ben de sizin gibi ince telli saçtan çekiyorum.inanın yıllardır bunun çaresini arıyorum şu saç ürünlerine döktüğüm paranın haddi hesabı yok.ama kalınlaşmıyo işte genetik kızlar malesef.ben life time'ın hare care adlı vitaminini kullanıyorum.sanki iyi geldi yeni saçlar falan çıkıyo ama bakalım.şu kutuyu da bitirince size yazarım.

arkadaşlar ince telli,cansız saçlar için nacizane önerilerim:
öncelikle çok uzun saçı unutun..eğer zayıf,narin bir yüz şekliniz,ince bir boynunuz ve de düz saçlı iseniz biraz da güzel bir yüze sahipseniz saçlarınızı kısa kestirin çok hoş modeller var..ama kesinlikle çok profesyonel bir kuaförde..mos gibi..
eğer biraz dolgun yüzünüz,orta kalınlıkta bir boynunuz, dalgalı veya kıvırcık bir saça sahipseniz orta uzunlukta yani omuzlarda az katlı bir kesim çok hoş durur.
bir de saçlarınızı kestirirken kesinlikle ustura gibi kesimler yaptırmayın..sadece kakülünüz varsa sadece kakülünüze ustura yaptırın.diğer yerlere makas kesimi yaptırın..
banyoda şampuanınızın içine çok az miktarda yani yeni alınan bir şampuana sadece 1 kapak çam terebentinini ekleyin ve her kullanımda çalkalayarak kullanın.bir de şampuanı çok az kullanıp, soğuğa yakın bir suyla çok iyi durulayın.banyodan sonra ıslakken değilde nemli saçınızı tarayın ve kafanızı öne eğerek saçlarınızı kurutun.kurutma işleminden sonrada makinenizin soğuk hava kısmına basıp saçınızın heryerine bir müddet tutun..benim fikirlerim bunlar..sağlıcakla kalınnn...kaydirigubbakcemile4

Back