Saç Şekillendiriciler İnce telli saçı olanlar,saçınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi belginn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

belginn

Ziyaretçi
Benim saçlarım ince telli oldugu kadar da az..Doğumdan sonrada döküldü.
Şimdi saçlarıma şekil veremiyorum.Siz nasıl şekil veriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
benim saçlarım ince telli ve belime kadar uzun, yaptığım tek şey açık bırakmak ya da yarısını toplamak, topuz yapmak vs.
Düz fön daha da berbat yapar o yüzden sana tavsiyem gece yatarken üstten bir kaç tutam alıp 5-6 tane bigudi sarıp yatman, böylece yarısı dalgalı oluyor hem hacimli gözüküyor.

ya bnmde saclarım ınce tellı ve az ama dalgalı banyodan cıkınca saclarıma kopuk surup vıgoyla kurutuorm hem gur gorunuo hemde cok gzl oluohihoyyyt

bnm saclarım da boyadan ötürü cok yıprandı ozellikle ucları,bir de saclarım cok düz oldugu için daha az gorunuyolar,boyadan once cok gürdü saclarım haliyle boya rofle bi ton işlemler yıpratıyo...koparıyo....en iyisi hacimlendrici ürünler fkt hepsi de işe yaramıyor maalesef...kerastase dan memnun kalmayan cok arkadasım var aslında onun da hacim serisi var ama işe yarar mı bilmiyorum...arastırmalara devam:)

jole köpük vs seyler kullan piyasada cok yeni ve iddialı sekillendiriciler vr =)

cnm ben bioblasın durulanmayan sac kremını kullanıyorum sekillendirici..benim cok ısıme yaradı fakat sanki dokulmeyı bıraz daha mı arttırıo ne en azından öyle gorunuyo..ama işe yararlılıgında üstüne urun tanımam

benimde saçlarım seninki gib hem ince telli hem az ben çoğu zaman düzleştiriyorum saç diplerimi havalı yapıorum uçlarını dümdüz çok hoş duruo bazen de maşayla kıvırcık yapıorum am düz saç tercihim daha derli toplu oluo saçlarım

ince telli saça en iyi giden şey kıvırcıktır :) allahtan doğuştan kıvırcığım binlercekez şükrediyorum... çünkü sönüyor ve kafaya yapışıyor. arada değişiklik istediğimde düzleştiriyorum sadece.. ama kıvırcık saç için ince telliyse eğer tek önereceğim şey bakım uygulamalılar. yalnız bu düzenli olmalı. doğal sampuan kullanmalılar.. 1-2 aya verim alınıyor. ne kafaya yapışma ne başka sorun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…