- 1 Kasım 2010
- 181
- 7
- 68
- Konu Sahibi masumprenses
-
ince telli saçlarda katlı kesim yaptıranların çoğunda üstler çim adam gibi ama altlar da kılkuyruk duruyor.bence eğer saçlarınız ince telli ve de gür değilse kat attırmayın.
kesinlikle düz kesim arkadaşlar, benimde saçık düz ve ince telli işte düz kesim kullanmaya başlamıştım son 2 yıldır ama şeytan dürttü beni sadece önlere kat istiyordum aslında arkalardan da sadece uçlarından aldırmak istiyordum ama kat verilmeden, adam beni hiç dinlemeden hemde tecrübelerime göre en sevmediğim dahada saçı incelten şekilde jiletle kesti!! makas kesimi daha gür gösteriyoorr, üstelik daha başında ben makas kesimi istiyorum dedim, istesende yapmam dedi yaaa!!!! ve kuşa döndürdü beniii çok az çok az diye diyeee arkasınıa da kat verdi daha doğrusu zaten şöyle tutsm tutam alıp jiletle fıtfıt attırdı saçlarımı anlayamıyosunda öyle olunca naptığını bi bittiii en istemediğim helde kaldı yine tepeler çim adam uçlar kılkuyruk yaa sinir oldum!! en güzeli bence arkalar hepsi aynı boy, önlerde yani iki yan seyrek katlı o zaman yanları dışa fönlüde kullanıldığında arkalar düz ve gür duruyor çok hoş oluyor. Şimdi ben tekrar bekliyceğim bakalımdaaaa uzayacakdaaa hepsi aynı boy kesitrcem tekrar daa sonra önleri istediğim gibi düzelttirceeem ooff ooff!!!
benim saçlarımda ince telli ve yağlı. gür görünsün diye arkadaşların dediği gibi kat kestiriyordum. ama daha da sönük ve cansız duruyordu. düz kestireceğim artık. hatta bu hafta sonu :)) perçem de düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?