tatlım hint yağı ve bemix vitamin ampulu al. 50 ml içerisine 3 ampul kır. sonra bunu saçlarına sür en az iki saat bkle. haftada iki kere yapp. saçlarının daha çabuk uzadığını ve kalınlaştığını göreceksin. ( yalnız saç rengini koyulaştırabliyor)
Tatlımmm bu sorunu bilmez miyim,kırık eksik olmuyor saçımdan o kadar bakıma rağmen :26::26: ama altında röfle var o nedenle de oluyor..saçını kuruturken bütün saçını asağı doğru eğ o şekilde tersten kurut,sonra şekil ver..o şekilde yapıyorum en azından 2 gün hacimli kalıyor..bir de fön çekerken fön tarağını yukarı doğru tutarak fön çekmelerini söyle canım daha hacimli gösteriyormuş,kuaförden dinledim..
ben hep ööle yapıyorum zaten canımcım
ama saç tellerimin normal halinden söz ediyorum bu geçici malum
sürekli gürlük vericek bişiler lazım bana
bu arada cuma günü bilindiği üzere röfle yada balyaj yaptırıcam yalnız ikiside aynı gün içinde yapılıcak
gerçi tüm ekipmanlarımla gidicem(yağ vs)ama yinede aynı gün olmasa mı acaba bi zararı olur mu :44:
Zararı olmaz canım bence..hadi bakalım inşallah güzel olur..kalıcı hacim kazandıran bişi varsa bende istiyorum bendeee..sürmediğimiz yağ kalmadı daha napcaz bu saçlaraa :26::26:
Burda bir kaç öneri vermişler,site adı vermek yasak değildir umarım..bu arada röfle yaptırmak da saçı hacimli gösteren şeyler arasında
İnce Telli Saçlara Hacim Kazandırmak - Saç Bakımı - Sağlık Kütüphanesi
ah ah şu ince telli saçlardan bende neler çekiyorum. Saç tellerini kalınlaştırmanın yok mu bir çözümü arkadaşlar.
hadi inşallah canım bende tüm inancım ve hevesimle gidip yaptırıcam
inşallah istediğimden de güzel olur
bu arada röflenin hacimli tutması sanırım kesiminden ötürü oluyo
küt ve ona yakın kesimdeki saçlara röfl yapılınca hep ööle gerçekten
ben kararsızım röfle 1 2sefer yıkadıktan sonra tüm saçım sarı görünecek
onun için balyaj mı yaptırsam diyorum ama istediğim tonlar bunlar görüncede dayanamıyorum tüm saçıma yapasım geliyo
Eki Görüntüle 653542 Eki Görüntüle 653541 ilk resimi bi blogda gördüm tesadüfen inş yanlış bi durum olmaz
neyse ilk resimden beğendiğim sol alttaki renk bi delilik yapıp ööle mi yaptırsam diyorum
bi yandanda becerebilecekler mi onu düşünüyorum :26:
1. ve 2.yi çok beğendimm..kaş rengin nasıl canım çok acık olursa onu da hafif açtırben öyle yapıyordum,kaşlarım saçlarımdan koyu renk ..bence yakışır sana ama kuaförünü iyi seçmen lazım..inşallah iyi olur..artık her şey kuaförde bitecek.
yeri geliyor krepe bile tutmuyor canım yaa ama kesinlikle şampuanın bile çok önemli bi rol oynadığını düşünüyorum bu konuda..bazı şampuan tam bi kedi tüyü gibi yapıyor saçı evet yumuşacık ama hem az gözükmesine hem de dökülmesine neden oluyor açıkçası ben biraz toparladım saçlarımı bunu da kesinlikle sarımsağa borçluyum haftada 1 2defa sarımsaklı zeytinyağı yapıyorum epey düzeldi saçlarım ha bu arada bioblas sarmaşık özlüyü de bi deneyebilirsin canım o da hoş bi gürlük veriyor saçakızlar ben de fellik fellik saça hacim veren bişey arıyorum ya.. sürekli krape atıp spreylemek falan çok yıpratıyor saçı ne yapsam bilemedim.. benim saçlarım hem az hem ince telli... yıkadığım ilk gün hacimli görünüyor ama gece yatınca kafama yapışıyor resmen... nolur bişey bulursanız paylaşın biz garibanlar da faydalanalım
yok yok pes etmicez saçlarımız daha güzel olucak kesinlikle canım şimdilik doğruyu bulana kadar her yolu deneyelimanladım canım da şu an zaten kullandığım 3 tane şampuan var onlar bitsin de öyle alayım bariben de sabahtan beri araştırıyorum saça hangi ürün nasıl hacim verir diye bi sürü buldum kafam karıştı bazılarının fiyatı fazla bana göre bazılarına güvenemedim.. en sonunda patlayıp aaayy yeter uğraşmıyorum saçlarım da böyle kalsın dicem sanırım
selam arkadaşlar forumda henüz yeniyim ilk yorum yazdığım da sensin canım :))
ben bizzat denedim kendi saçlarımda ama bunu düzenli yapman gerekiyor iki haftada birkere yada üç haftada birkere yapabilirsin..
BEPANTHENE ampul , EVİGEN ampul, BEMİKS AMPUL ,BADEM YAĞI bunları bir kaba koy ve karıştır sonra kuru olan saçına hepsini yedir ... bunu eğer yatarken yaparsan sabaha kadar bekletirsen daha çok faydasını görürsün... göreceksin yeni saçlar çıkarıyor ve saç tellerini kalınlaştırıyor... :) azimle yaparsan sonuçlarını alırsın üzülme bunun için :)
ben bi ara zeytinyağı yumurta sarısı ve sirke karıştırıp sürüyodum saçlarıma ve bikaç uygulamadan sonra fark ediliyodu.. bi kere inanılmaz bi parlaklık verip saçı çok canlı gösteriyodu ve dökülmesi çok azalıyodu hatta annemle beraber yapmıştık... ama şimdi fazla vakit bulamıyorum ya malum kpss hazırlıkları içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?