Saç Uzatma Yöntemleri İnce Telli Saç Başa Bela

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
selam kızlar
beni bilen biliyo saçım için neleeer neler yaptığımı
yalnız bi sorun var geçen fön çektireyim dedim
ya kuaförün beceriksizliği ya benim saçların sorunlu olması nedeniyle bi krepeyi tutturamadı
saçların çok ince telli dedi evet saçlarım fazla ama ince telli
bi süredir bioblas sarmaşık özlüyle güzel bi gürlük elde etmiştim
bilemiyorum belkide bu ara farklı şampuan kullanmak zorunda kaldım sanırım ondan da iyce ince durdular
neyse sadede geleyim sizden öğrenmek istediğim şey saçlarımı nasıl gür ve hacimli yaparım benim gibi olanlar neler önerirsiniz
şimdiden hepinize teşekkürler

Sac telin kalin veya ince olmasi genetiktir xayx ve benim bildigim bikac yõntem var ama bilinmeyen sey degil ince telli saclara daha cok sicak zeytinyagi uygulanir veya yogurt kaymak sürulur, mesela saç kremlerini kullanmak yerine ince sacları kalinlastirmak icin haftada 1 ya da 2 kez kaymak ya da yogurtla saclara ve sac derisine masaj seklinde sürebilirsin. Bunu basa sürdükten sonra yarim saat bekletip sonra hafif bir sampuanla ve bol suyla durulayabilirsin benim saclarim zamaninda cok kalindi ozamanlarin sac modelleride bnde guzel durmuyordu ara makas atirarak sac tellerim inceldi pisman oldum ama kndim ettim kndim buldum ,,
Ince telli saclarida fazla yormamak lazim cok maskelerle yuklenmemek lazim sarimsakli sampuan gurlesmesi icin yogurtta kalinlastirma icindir ama herkeste ayni etkiyi edermi bilmem deneyebilirsin

Birde en õnemlisi ekliyorum ince telli saclari alkol icerikli sampuanmis kremmis sac sprey jöleymis daha cok kurutup zayiflatir sampuanlarina dikkat et alkol bulunmasin ki cogu markali sampuanlarda var buyuzden bn kullanmiyorum onlar sac kremleri bile alkolsuz olanini kulanirim bnimkilerde ince tel

Son düzenleme:
anladım canım yoğurt dışında sölediklerini bende uyguladım malesef genetik evet ama
ööle şeyler yaptıkki saçlara mucize gibi o yüzden zor gelmiyo artık bana bu gibi şeyler
neyse bakalım napıcaz tavsiyeleri bekliyorum

tatlım hint yağı ve bemix vitamin ampulu al. 50 ml içerisine 3 ampul kır. sonra bunu saçlarına sür en az iki saat bkle. haftada iki kere yapp. saçlarının daha çabuk uzadığını ve kalınlaştığını göreceksin. ( yalnız saç rengini koyulaştırabliyor)

valla işime gelir canım az biraz koyulaşsın
teşekkür ederim mutlaka denicem canım şu 50ml dediğin de zaten yağın şişesi o kadar demi

Tatlımmm bu sorunu bilmez miyim,kırık eksik olmuyor saçımdan o kadar bakıma rağmen :26::26: ama altında röfle var o nedenle de oluyor..saçını kuruturken bütün saçını asağı doğru eğ o şekilde tersten kurut,sonra şekil ver..o şekilde yapıyorum en azından 2 gün hacimli kalıyor..bir de fön çekerken fön tarağını yukarı doğru tutarak fön çekmelerini söyle canım daha hacimli gösteriyormuş,kuaförden dinledim..

ben hep ööle yapıyorum zaten canımcım
ama saç tellerimin normal halinden söz ediyorum bu geçici malum
sürekli gürlük vericek bişiler lazım bana
bu arada cuma günü bilindiği üzere röfle yada balyaj yaptırıcam yalnız ikiside aynı gün içinde yapılıcak
gerçi tüm ekipmanlarımla gidicem(yağ vs) ama yinede aynı gün olmasa mı acaba bi zararı olur mu :44:

Zararı olmaz canım bence..hadi bakalım inşallah güzel olur..kalıcı hacim kazandıran bişi varsa bende istiyorum bendeee ..sürmediğimiz yağ kalmadı daha napcaz bu saçlaraa :26::26:

Burda bir kaç öneri vermişler,site adı vermek yasak değildir umarım..bu arada röfle yaptırmak da saçı hacimli gösteren şeyler arasında
İnce Telli Saçlara Hacim Kazandırmak - Saç Bakımı - Sağlık Kütüphanesi

ah ah şu ince telli saçlardan bende neler çekiyorum. Saç tellerini kalınlaştırmanın yok mu bir çözümü arkadaşlar.

hadi inşallah canım bende tüm inancım ve hevesimle gidip yaptırıcam
inşallah istediğimden de güzel olur
bu arada röflenin hacimli tutması sanırım kesiminden ötürü oluyo
küt ve ona yakın kesimdeki saçlara röfl yapılınca hep ööle gerçekten
ben kararsızım röfle 1 2sefer yıkadıktan sonra tüm saçım sarı görünecek
onun için balyaj mı yaptırsam diyorum ama istediğim tonlar bunlar görüncede dayanamıyorum tüm saçıma yapasım geliyo
Eki Görüntüle 653541 ilk resimi bi blogda gördüm tesadüfen inş yanlış bi durum olmaz
neyse ilk resimden beğendiğim sol alttaki renk bi delilik yapıp ööle mi yaptırsam diyorum
bi yandanda becerebilecekler mi onu düşünüyorum :26:

ah ah şu ince telli saçlardan bende neler çekiyorum. Saç tellerini kalınlaştırmanın yok mu bir çözümü arkadaşlar.

canım aslında tüm saça fazla bol görüntüsü veririz hani çamterebendin yada sarımsakla yeni saçlar çıkarırız ama
varolan saç telini nasıl adam edicez bende bilemiyorum
tabi soğuk suyla yıkamanında faydası büyük

1. ve 2.yi çok beğendimm..kaş rengin nasıl canım çok acık olursa onu da hafif açtırben öyle yapıyordum,kaşlarım saçlarımdan koyu renk ..bence yakışır sana ama kuaförünü iyi seçmen lazım..inşallah iyi olur..artık her şey kuaförde bitecek.

eğer sol alttakini becerirse kaşlarım çok sırıtmaz canım zaten normaldede sarışınım ben
ama bakalım yaa inşallah yapabilir fotoları götürüp gösterecem

kızlar ben de fellik fellik saça hacim veren bişey arıyorum ya.. sürekli krape atıp spreylemek falan çok yıpratıyor saçı ne yapsam bilemedim.. benim saçlarım hem az hem ince telli... yıkadığım ilk gün hacimli görünüyor ama gece yatınca kafama yapışıyor resmen... nolur bişey bulursanız paylaşın biz garibanlar da faydalanalım

yeri geliyor krepe bile tutmuyor canım yaa ama kesinlikle şampuanın bile çok önemli bi rol oynadığını düşünüyorum bu konuda..bazı şampuan tam bi kedi tüyü gibi yapıyor saçı evet yumuşacık ama hem az gözükmesine hem de dökülmesine neden oluyor açıkçası ben biraz toparladım saçlarımı bunu da kesinlikle sarımsağa borçluyum haftada 1 2defa sarımsaklı zeytinyağı yapıyorum epey düzeldi saçlarım ha bu arada bioblas sarmaşık özlüyü de bi deneyebilirsin canım o da hoş bi gürlük veriyor saça

anladım canım da şu an zaten kullandığım 3 tane şampuan var onlar bitsin de öyle alayım bari ben de sabahtan beri araştırıyorum saça hangi ürün nasıl hacim verir diye bi sürü buldum kafam karıştı bazılarının fiyatı fazla bana göre bazılarına güvenemedim.. en sonunda patlayıp aaayy yeter uğraşmıyorum saçlarım da böyle kalsın dicem sanırım

selam arkadaşlar forumda henüz yeniyim ilk yorum yazdığım da sensin canım :))
ben bizzat denedim kendi saçlarımda ama bunu düzenli yapman gerekiyor iki haftada birkere yada üç haftada birkere yapabilirsin..

BEPANTHENE ampul , EVİGEN ampul, BEMİKS AMPUL ,BADEM YAĞI bunları bir kaba koy ve karıştır sonra kuru olan saçına hepsini yedir ... bunu eğer yatarken yaparsan sabaha kadar bekletirsen daha çok faydasını görürsün... göreceksin yeni saçlar çıkarıyor ve saç tellerini kalınlaştırıyor... :) azimle yaparsan sonuçlarını alırsın üzülme bunun için :)

yok yok pes etmicez saçlarımız daha güzel olucak kesinlikle canım şimdilik doğruyu bulana kadar her yolu deneyelim

hımm ben aslında sinameki yapınca dahada gür oluyodu saçlarım demekki ampul ve bademyağı karışımıymış bunun sorumlusu tamam canım tavsiyen için teşekkürler başlıcam inşallah

ben bi ara zeytinyağı yumurta sarısı ve sirke karıştırıp sürüyodum saçlarıma ve bikaç uygulamadan sonra fark ediliyodu.. bi kere inanılmaz bi parlaklık verip saçı çok canlı gösteriyodu ve dökülmesi çok azalıyodu hatta annemle beraber yapmıştık... ama şimdi fazla vakit bulamıyorum ya malum kpss hazırlıkları içerisindeyim

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın ama olsun yaa arada kafa dağıtmak için bile olsa yap bi iki bakım iyi geliyor insana emin ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…