Selam kızlar, başlıkta yazdığım gibi, saçlarım ince telli ve kıvırcık ama öyle çok kıvırcık değilim,
banyodan hemen sonra 7-24 kullanıyorum, vigo ile kurutuyorum kıvır kıvır harika görünüyor ama bir iki saat sonra resmen sönüyor saçlarım sanki yapış yapış gibi duruyor, o dalgalar kayboluyor, köpük, jöle ,sprey hemen herşeyi denedim ama kalıcı buklelere sahip olamadım, ve her sabah yıkayıp şekil vermekten yoruldum, biraz düzleştirici biraz maşa derken resmen bozdum saçlarımı artık daha mat, dökülüyor ve kıvır kıvır hali kalmadı, ciddi bir bakım istiyor,
Tavsiyelerinizi bekliyorum,
Kalıcı bukleler için kullandığınız ürünler neler? ve özel bakım olarak ne yapıyorsunuz?
elıdorun yenı serısı varya muhtesem bukleler sampuan sac kremı ve 7/24 bende ıse yarıyo sende bı dene bence
günaydınn! benim de saçlarım kıvırcık, geçen seneye kadar hep fön çektiriyordum ama sonra bıktım ve kıvırcık kullanmayya karar verdim. şu an elidor'un yeşil renkli saç kremini kullanıyorum şekillendirici olaraka ve inanılmaz memnunum. banyodan çıkınca hafif nemliyken sürüp tarıyorum ve üstüne tekrar kurutuyorum. hatta gece yatarken iki yandan ayırıp örüyorum saçlarımı ve sabah açtığımda kıvırcıklar çok daha güzel kullanılır bir hal almış oluyor.
elidor'un yeşil şekillendirici kremi hem tel tel olmasını engelliyor hem de jöle gibi sert bir kıvam vermiyor kesinlikle yumuşacık kalıyor.
bence kesin deneyin! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?