- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
Ben burda kabarmayan sufle miydi ne öyle dert okudum. Lutfen ama. Allah sana bu derdi büyük gorecegin kadar küçücük dertler versin canım.Boyle seyler okuyunca istemsizce icimden "derdine gurban oluyum" diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burda kabarmayan sufle miydi ne öyle dert okudum. Lutfen ama. Allah sana bu derdi büyük gorecegin kadar küçücük dertler versin canım.Boyle seyler okuyunca istemsizce icimden "derdine gurban oluyum" diyorum
Teşekkür ederim. Napalım sevgili iken de böyleydi kocam. Ama yaşım ilerledikçe battı nedense. Gulu seven dikenine diyicez artık:)Merhaba, bence beklentilerinizi düşük tutun. Yıllardır ikaz ettiğiniz halde hala aynı davranıyorsa eşiniz yapacak pek bir şey yok maalesef. Huzurunuzu bozmaya değmez.
Bunun yanında doğum gününüzde kuaföre gidip saçınızı yaptırabilirsiniz, şık bir şeyler giyip doğum günü pastanızı da kendiniz alırsınız veya dışarıda bir restoranda bir yer ayırtabilirsiniz. Bu sefer de eşinize sürpriz olur. Belki içinde bir şeyler kıpırdar. Doğum gününüz de kutlu olsun bu arada :)
Evt cok takma ama insan da sinir olur haklisin. En azindan sole yapalim burda kutlayalim vs desen dikkate aliomus. Keyfini cikarmaya calis. Mutlu yillarAynen öyle. Demekki büyük dert okuma beklentisi var. Allah herkese bundan da küçüğünü versin.
Bende bugün aradı napıyorsun dedi. Kendi serefime sofra hazırlıyorum dedim. Yani gülüyorum evet ama sanki bunu hep bastırıyorum. Mesela kendi kendime sacmalama cikom adamın tarzı bu iyi yönlerini düşün diyorum.
Dertsiz başına dert arıyorsun canım8 yıllık evliyim.
Bizde sevgilier günü pek önemsemez eşim sayesinde. Bende buna alıştım mı yaşlandıkça banada saçma mı gelmeye başladı bilemiyorum belkide öğrenilmiş çaresizlik :)
Oncelikle şunu söyleyim çalışmıyorum ama çalışan birçok bayana göre daha rahatım. Eşimin maaş kartı bende durur. İhtiyacı kadar benden alır para. Bu benim değil eşimin teklifi ilk günden beri böyle. Evin hanımı sensin ben isteyim. Gezmek ister bişey almak istersin sende dursun der. Su giyeceği niye aldın. Dışarıda niye yedin olayı yoktur. ( yani bir süre önce maddi sorunçıkarır dı ama çok saçma sebeplerden. Sonra derdinin başka olduğuçıktı meydana)2 sene önce doğum günümde fiyatı gayet yuksek bir telefon aldı. Yani eline o dönem para geçti gel sana telefon alalım dedi doğum gününe de yakın hediye olur dedi. Bu sene aynı sekilde denk geldi telefonum u degistirdik. Su yüzden diyorum ki maddi olarak benden hiç biseyi sakınmaz.
Ama hiç ince düşünmez. Mesela 8 yıldır doğumgünü mantığı. 1 hafta onceden başlar doğum günün yaklaşıyor. Yarın doğum günün. Şimdi diyeceksiniz hatırlıyor buda bişey :) sonra akşam geliyor neyli pasta alayım. Başta ses etmesem de ben ona süpriz vs hazırlarken sürekli böyle kutlamak sinirimi bozdu. Daha önce söyledim de küçük bir süpriz ya. Hiç bişey yoksa bir aşk filimi bul. Akşam sinemaya gidiyoruz de. Ben nasıl süpriz yapayım para sende diyor bu sefer.
Geçen yıl50 kere dedim bak hepsi bir tarafa30 oluyorum ve bu sefer adam gibi bir organizasyon istiyorum.ama bana söyleme süpriz olsun. Olmadı tabi . resmen umutsuz vaka.
Bu yıl yine başladı doğum günün yaklaşıyor. Dün de diyor neyli pasta olsun. Zıkımın kökülü olsun. Tövbe tövbe. Hiç tirp atmadım ama. Bak dedim Ben pasta falan istemiyorum. Anladım sen bu süpriz işini yapamıyor sun. Bende sana pasta almadın diye kızmıycam ama böyle alınca sinir oluyorum.
Bugün yine telefonda aynı mevzu. Sinirlendi baştan. Sana bir pasta alıp kesmek yetmiyor mu dedi. Gözüme soka soka almana sinir oluyorum. Bir pasta parası kadar para eline geçmiyor sanki. Kart bende olabilir ama sende bu cikom un pasta parası diye koyarsın kenara. Üstelik8 yıl boyunca her seferinde anlatıyorum aynı sın. İstemiyorum ya niye anlamıyor sun. Zaten diyetteyim ben pasta yemiyorum. Bak dedim sana kızmıyorum pasta almadı doğum günü sürprizi yapmadı diye ama allah aşkına alma pasta falan. Pasta fobisi yarattin bende.
8 yıl boyunca anlatıyorum ama yine aynı şeyi yapınca demekki ne hissetigime hiç onem vermiyorsun diye düşünüyorum dedim.
Ama diyor ben sana hep diyorum bana doğum günü yapma sende yapıyor sun. Yahu ben tamam ya senlemi ugrasicam diyorum. Sonra eve gizlice herkesi çağırıp supriz yapıyorum. Mutlu oluyorsun dedim.
Bana lütfen simdi kafanı biyere falan çarp unut konuşmaları diyor.
En son durum. bu sefer de pasta alayım bu senelik mazur gör dedi.
Kırmamak için tamam dedim.
Yeminle akşam o pastayı evde görünce sinir olucam.
Yani haksızlık yapip olay buyutmek istemiyorum çünkü dedim ya benden para sakınan biri değil asla. Yada yazin işi yoğun olur ben tatil yapamıycam ama sen git tüm kış evde sıkıldın der gönderir. Ama süpriz yapmak konusunda basiretsiz ya. Olmuyor arkadaş olmuyor. Bende aaaaaa inanmiyorum diye sasirmak istiyorum yaa.
Ya diyorum ki. Mesela ben meslek lisesi ogrencisi idim biz çıkarken. Inun2doğum günü yaklaşırken atölye de iş yapıyoruz dışarı okuldan. Ben baya mesai ye falan kalıyorum. Hayatımda ilk kazandığım paraydı o.ve biriktirip ona hediye aldım. Ay bak aklima geldi deli oliciiimAyy aynı benim adam Bizde 8 yıllık evliyiz hatta 9 a yaklaştık. Her defasında pasta alır gelir. Bende diyorum küçük bir sürpriz yap. Sürekli beraberiz nasıl yapayım diyor. Küçük bir kağıda not yazıp baş ucuma koysan bile yeter diyorum ama yok. Değişmedi, değişmeyecek.
Amin canim Allah razi olsun sana da baska dert vermesin kocanın sana super surprizler yapip seni sasirtmasi dilegiyle :)Ben burda kabarmayan sufle miydi ne öyle dert okudum. Lutfen ama. Allah sana bu derdi büyük gorecegin kadar küçücük dertler versin canım.
Ya diyorum ki. Mesela ben meslek lisesi ogrencisi idim biz çıkarken. Inun2doğum günü yaklaşırken atölye de iş yapıyoruz dışarı okuldan. Ben baya mesai ye falan kalıyorum. Hayatımda ilk kazandığım paraydı o.ve biriktirip ona hediye aldım. Ay bak aklima geldi deli oliciiim
Işte başından beri sorunum bu m bende ona artık doğum günümü nolur kutlama diyorum. Pasta falan istemiyorum. Benim sorunum hala bana doğum gününe bir hafta kaldı demesi. Onu geçtim. Pasta neli olsun demesi. Ya hiç almasa bende sinir olmiycamben seni anladım konu sahibi.
bende senin gibiyim çünkü. Söyledikten sonra yapılan şeyin bir anlamı kalmıyor. Ki sen hediye falan birşey istemiyorsun. En azından eşini dostunu toplayıp Süpriiizzz demesini bekliyorsun.
Ama olmuyorsa zorlama. Dışardan ufak birşey gibi görünüyor ama sana baya dert olmuş. Senden ne pasta ne birşey istemiyorum doğum günüm yokmuş doğmamışım gibi davran bundan sonrası için de. İnan ki daha rahat edersin.
Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı
Seninki kabul etmiş yine şanslısın. Simdi geliyor bbeni sürükleye surukleye pasta almaya götürecek:)Ahahaha ayni beni anlatmissin yemin ederim ya 1 bucuk yil oldu biz evleneli ama ben alistim artik takmiyorum sen de takma bence bizi sevdiginu biliyoruz ya :) bu saatten sonra ögretemicegine göre takilmamayi ögren benim gibi hatta ben önceki gün söyledim sürpriz yapmayi beceremiyosun bi hediye almaya calisip bana soruyosun onu da berbat ediyosun bundan sonra evimizde özel günleri kutlamamak en iyisi kimse sikintiya girmesin dedim kabul etti o da anlastik gidiyoruz :)
Sabahtan beri sanalda ki insan kıskanılırmı diyorum millete. Kıskandımşu an:))Bende düşününce sinir oluyorum. Önceden bende çok sürpriz yapardım, hediyeler alırdım ama artık saldım.
Benimki de doğum günü ve evlilik yıldönümüne 1 hafta kala başlar konuşmaya. 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı gibi.
Aslında senin anlattıklarınla neredeyse tıpatıp aynı benim adamla olan durumumuz. Maaş evdedir, her konuda rahatımdır. niye gezdin, niye harcadın sorunumuz yok. Galiba bu kadar rahat olduğumuz için rahat batıyor bize :))
Sevildiğimi hissettir, şaşırt beni diyorum. Pastayı apartmanda bırakıp içeri giriyor. Elini boş görüyorum ya. 5 dk sonra sürpriz deyip pastayı getiriyor. Anca bu kadar gelişiyor yani fazla bir beklentiye girmemek lazım
Sabahtan beri sanalda ki insan kıskanılırmı diyorum millete. Kıskandımşu an:))
Allah mutluluğunuzu daim etsin