Dudak Makyajı İnce dudaklarınızı etli dudak yapabilirsiniz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Gözler, kaşlar, saçlar derken. Erkeklerin, kadınlar da aradığı ve özellikle dikkat ettiği dudakarıda unutmamak gerekir.

Bir çok kadın vardır ki dudakalrını beğenmez, kimisi estetik olmayı düşünür kimisi ise, maddi gücü olmadığı için, makyaj çantasın da taşıdığı dudak kalemiyle dudak çerçevesi yaparken biraz taşırır, dolgun bir görüntü verir.

Dudaklarınızı ince buluyor ve dolgun göstermek istiyorsanız, tam da size göre bir konuya imzamı atmış bulunmaktayım :)

Farklı ruj sürme teknikleriyle çarpıcı veya dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.
Dolgun dudaklar güzel görüntüsü ve çekiciliği ile her kadının hayalinde yer alır. Günümüzün kozmetik malzemeleriyle bıçak altına yatmadan dolgun, bakımlı ve çekici dudaklara dudaklara kavuşmak artık çok kolay. Bunun için gerekli olan malzemeler krem, dudak kalemi, istenilen renkte ruj, dudak parlatıcı, simli beyaz far yada saydam bir pudra.

1.adım: dudaklar için krem çok önemlidir. Bunun nedeni dudakları yumuşatması, nemlendirmesi ve çatlaklığı onarmasıdır. Dudaklara kremi yedirmek dudak kaleminin de kolay sürülmesini sağlar.

2.adım: krem sürdükten sonra doğal renkteki bir dudak kalemiyle dudak çevresini çizmek dudağı daha belirgin hale getirir.

3.adım: istenilen renkteki bir ruju sürüp üstünden parlatıcı uygulamak dudağı tamamen belirginleştirecektir.

4. adım: son olarak rujun ve parlatıcının zamanla yok olmaması ve bozulmaması için dudağın ortasına hafifçe saydam bir pudra ya da simli beyaz bir far uygulayıp dudağa yedirmek istenilen görüntüye kavuşmayı sağlayacaktır.

Gelin bir de Makyaj Teknikleriyle ınce dudakları dolgunlaştırmayı öğrenelim….
Dudaklarınızı makyajınıza uygun bir dudak kalemiyle çevreleyin. Koyu renkler dudağınızı daha açık gösterir. Bu nedenle açık tonlarda ve transparan bir ruj sürün. Alt dudağınızın ortasına parlatıcı sürerek daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dolgun dudaklara çekicilik kazandırma
Dudaklarınız zaten dolgunsa ve fazla dikkat çekmesini istemiyorsanız ruju dudaklarınızın ortasına sürüp parmağınızla yana doğru yayın. Ruj yoğun olarak ortada kaldığı için dudaklarınız daha ufak görünür.

Üst ince alt kalın dudakları orantılı hale getirme
Üst dudağınızı, dudak çizginizin bir kalem kalınlığı kadar dışından çerçeveleyin ve rujunuzu sürün. Alt dudağınıza ise dudak kalemi kullanmayın. Böylece ikisi daha dengeli görünür.

ınce dudaklara sahip iseniz ve makyajsız dolgun görünsün istiyorsanız, dudaklarınıza tarçın yağı uygulayın. Biraz yakar ama güzellik için de değer diye düşünüyorum :) Ve bir de dişlerinizi fırçaladığınız da diş fırçanızla dudaklarınıza masaj yapın, bu hem kan dolaşımın hızlandıracak, dudaklarınızın ölü deriyi atmış olmasını sağlayıp, canlı ve dolgun görünmesini sağlayacaktır…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…