Saç Bakım Ürünleri ince çok incee

rakbenadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
471
32
Saçlarım aşırı boyadan incecik kaldı.ince yağlı cansız böyle fare tüyü gibi.Bir de çabucak yağlanıyo ne yapmalıyım?

İncelme için keratin bakımı yaptırabilirsin 3 seansta epey toparlar ama kalıcı değil biliyorsun.Bunun dışında sabırla yavaş yavaş uzadıkça keseceksin ve saçlarını incelten boyadan uzak duracaksın artık.

Yağlanma için ise net bir şey söylemek güç, cildin ne durumda ?

Kestirmek geçiçi çözüm oldu ama uzadıkça tekrar incelmeye başladı.
Cildim de yağlı.

Canim benim saclarimda sari krepe balyaj var.Bakimda cok zorlaniyorum bazi telleri kalin, ama dökülüp elime gelen teller tüy gibi ve sinirimi bozuyor.Keratin bakimini 2. Yapisim.Saclarimin dogal hali kalin telliydi aslinda.Uzun yillardir bakim yapmama ragmen eski haline dönmüyor maalesef.Keratin gecici çözüm. Ama bakimdan sonra yag ve vitaminlerle desteklersen etki ediyor.Ben bir sisede badem, bugday, hint, ceviz, jojoba, susam corekotu yağlarını karistirdim.zeytinyaginin icinde sarımsak bekleterek ve icine bir şişe lavanta yagi dökerek (kokusunun agirligini hemen aliyor menekşe yagi da etkili onu da katabilirsin) kendi sarimsak yagimi olusturdum.Bunlara ek olarak eczaneden redox c vitamini, evin ve bemiks alip ayri bir kapta karistirdim.Once vitaminleri sonra yaglari surup saclarima 3 dakika masaj yapiyorum.Strecle sarip uzun saatler bekletiyorum.Yikadiktan sonra her zaman oldugu gibi kendi halinde kurumaya birakiyorum sacimi.Isi da inceltiyor maalesef.bu tarifi denemelisin

Teşekkür ederim ben de barcelino yağını kullanıyorum dökülme azaldı biraz.Isı hiç kullanmıyorum diyebilirim saç kurutma makinesi hiç kullanmam düzleştirici 3-4 ayda 1 kere anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…