İnce beyaz tüyler

crncem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
9
0
86
İstanbul
Mrb bayanlar :)
Benim sorunum rahatsızlık vermese de zararını görmesem de merak ettiğim bir şey...
18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri sağ göğsümün üzerinde 1 adet, yaklaşık 5 cm uzunluğunda, beyaz, saç telinden çok daha ince, hatta örümcek ağı ya da ipek böceğinin salgıladığı ipek kadar ince bi tüy çıkıyor. Aynısından sağ yanağımın elmacık kemiğinde de çıkıyor. Koparsam da aynı yerden çok geçmeden yine çıkıyor. Çok küçükken kaşımda da çıkardı yukarı kıvrık bir şekilde, annem Atatürk kaşı derdi :)
Aynı şeyi yaşayan ya da nedenini bilen varsa merak ediyorum, belki böyle batıl bir şeydir ama olsun paylaşalım :)
Şimdiden teşekkürler :1hug:

ya inanmıyoruuuum bende de vardıı ama hiç bunu paylaşmak aklıma gelmezdi vallaa tebrik ediyorum senii,bendede kendimi bildiğim bileli vardır.oda iki göğüsümün arasındadır hep.uzuun ince kopartırım bir bakarım gene uzamış:))))vay bee şaşırdım demeki olabiliyorumuş..benim babaanemde hep bana şeytan tüyü o derdii..

gecen bende sorayım demıstım de yuh kızım abartma dedım kendı kendıme bunu da sorma gıbılerınden tebrık ederım arkadasım benden cesur cıktın
benım de bı adet kolumda bı adet bacagımda yanagmda ve gogus aramda var: yıllardır varlar kopardkca yenıden cıkıyorlar.
neden varlar ben de merak ediyorum.

arkadaslar benimde sol gogsude var,gecenlerde babaanneme gosterdim dedim bu seytan tuyumu o da dediki merhamet tuyu,merhametli insanlarda cikarmis,gerci ben cok merhametli degilim ama neyse.......

benim de burnumda yıllardır bir tane çıkıyor, çıktıkça alıyorum cımbızla, neden çıkıyor ki?

Ben bu sene farkettim ilk olarak elmacık kemiğimde ve daha sonra bağrımda çıkmaya başladı . aklıma ilk kıl dönmesii geldi. ama acımadığı için kıl dönmesi olamaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…