- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
-
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
Hemen deneyeceğim teşekkür ederimAsprin dediğimiz bir ilaç var.
Onu sık üstüne kuru bezle sil çıkarıyor.
Benim eşimin çok olur ağız salyası ben hep onunla çıkarıyorum.
Vallahi bende aynı şeyi düşündüm.Konu Sahibi, yatıya gelen misafir erkekse başka bi şey olma ihtimali var mı?
Ben de bilmiyordum da konu sahibini çok dertli görünce biraz gülümseteyim istedimVallahi bende aynı şeyi düşündüm.
Salya lekesinin çıkmadığını bilmiyordum ayrıca
Hemen deneyeceğim teşekkür ederim
AspirinMerhaba hanımlar. Yatılı misafirim kalmıştı koltukta yatmıştı. Salyası çarşafı aşmış ve koltuğa geçmiş. Maalesef çıkaramıyorum. Ertesi gün gittiklerinde hemen müdahale ettim sıvı deterjanla. Kurudu baktım leke orada. Parlatıcı geçiriyor dediler onunla sildim hayır hala orda. Bulaşık deterjanı çıkarır dediler onunla denedim hayır yine çıkmadı. Böyle bir lekeyle karşılaştınız mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Bu konularda zaten takıntılıyım.Aşırı canımı sıkmaya başladı
Erkek ama zannetmiyorum çünkü yastığada aynısı olmuştu yıkayınca geçtiKonu Sahibi, yatıya gelen misafir erkekse başka bi şey olma ihtimali var mı?
Bende bilmiyordum leke yaptığını ama öğrenmiş oldukSalya leke yapmaz kiO başka bir şey olabilir mi desem hadsizlik etmiş olur muyum?
Asprinle güzelce sildim kurumasını bekliyorum buda olmazsa arap sabununu denerizOda çıkarmazsa arap sabunu kesinlikle işe yarıyor.
Aspirinledim bekliyorum kuruduğunda anlayacağız geçmiş mi lekeAspirinçitii citii yap miss
Ben sperm lekesi olucagini sanmiyorum, olsada cikardi herhalde deterjanla falan
Asıl o leke bırakıyor diye biliyorum ben...Aspirinledim bekliyorum kuruduğunda anlayacağız geçmiş mi lekesperm olsa leke bırakmazdı diye düşünüyorum bende
Teşekkür ederimAsıl o leke bırakıyor diye biliyorum ben...
Asprin ya da şu anway markasının genel temizlikte kullanılan ürünü. Asprin çıkarmazsa kesinlikle o çıkarır.
Güzel tedbirYatıya gelen misafir benim zannettim bir an
Ben de bir ara yatılı kaldığım yerde çarşafı mahvetmiştim öyle. Hatta burda konu açmıştım ne yapacağım diye aklıma o geldiO günden beri her zaman yanımda bez taşırım yattığım yere sererim
Eğer reflüsü varsa benim gibi gayet leke bırakabilir bir iz oluyor.
Bazı insanların kulağı da akabiliyor bir sağlık problemi varsa belki öyle bir şey de olabilir.
Ne çıkarır onu bilemeyeceğim.