Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inatci deri hastaliklariyla ugrasanlar var mi kk uyeleri. Seboreik dermatit var ve gecmiyor kac doktora gittim ankarad cildiye önercek. 7 8 senedie ugrasiyorum adetimdede duzensizlik var ondan degil diyorlar gene gecikti kortizonlu ilacsiz geciren varmi
evet bende o adamda derman buldum ulusta derman eczanesi tavsiye ederim.Ankarada samanoazarind bir eczaci varmış 90 kusur yaşında ve çocuklarıda eczaciymis kremler yapıyormuş duyduğum kadarıyla çözüyormuş cilt sorunlarını . Netten derman dede diye aratin belki faydası olur
Sonucu yazarsan sevinirimCok tesekkur ederim en kisa zamanda gidecegim seboreik dermatit benimkide saclarim da var sirtimda ve iki gogus ortasinda var . Bi cok unibersite hastanesine gittim kortizonlu ilac disinda hic bidestek bulamadim. Onlarda maalesef gecici geciriyor ve illa yine cikiyor . En kisa zamanda ulusa gidcegm.cok tesekkur ederim
Benimde sacimda kulak içimde egzama oluyodu sürekli Ankara'da özel Koru hastanesi ne gittim dç.dr ismini unuttum yaa şimdi baya yaşlı tatlı bir adamdı dediki yüzünü jelle falan yıkama Dalin sabunla Dalin şampuan kullan ve herşeyin bebek ürünü olsun iki üç aydır kullanıyorum saçım kulaklarım tertemiz oldu okadar mutluymki sanki bir mucize.Bende egzama vardı senelerce saçımda cıktı. Şimdi kulağıma geçti
Ben çözüm bulamadım
Sedefede iyi geldimi cnm benim yengemle yen çıktı sedef çok kafaya takiyormerhaba bende egzema ve sedefle ugrasiyorum yaklasik 10 yildir. ankarada bir tanidigim vardi o önermisti. ulusta derman eczanesi var. yasli bir eczaci var bitkisel kürler yapan ona gittim bana bir karisim yapti önce inanmadim gecmez dedim kullandikca gozlerime inanamadim inan gitmedigim doktor kalmamisti mutlaka git derim cok yasliydi insallah hayattadir.
evet zaten dizlerim sedefti genelde eklem yerlerinde cikiyor cok sukur gecti ama hic gecmeyecek sanmistim bende cok kafaya takiyordum kotu bir goruntusu var goruntusunude gectim kasiniyor ve minik minik kaniyordu aciyordu.ben sifa buldum insallah sizlerde bulursunuzSedefede iyi geldimi cnm benim yengemle yen çıktı sedef çok kafaya takiyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunevet zaten dizlerim sedefti genelde eklem yerlerinde cikiyor cok sukur gecti ama hic gecmeyecek sanmistim bende cok kafaya takiyordum kotu bir goruntusu var goruntusunude gectim kasiniyor ve minik minik kaniyordu aciyordu.ben sifa buldum insallah sizlerde bulursunuz