Slm arkadaşlar.Alara ben.Nişanlıyım.Nişanlımla ilişki yaşıyoruz ve ben korunmak için herhangi bi ilaç kullanmıyorum.Sadece içime boşalmıyor geri çekilerek korunuyoruz.Bu ay adetim çok gecikti nerdeyse bi haftaye geçti.Tes yaptım negatif çıktı.Hamile miyim sizce? Adetim düzensizdi ama korkuyorum açıkcası korunmadığım için pişmanım
bana bi abla ne kadar çok gecikirsen hamilesindir dedi fakat benim çok gecikti.Üstelik pembemsi değil akıntım,ağır kokmuyo herhangi bi belirtisi de yok.Şaşdım kaldım.Hastaneye annem de geleceğini söylüyor onun için gitmek istemiyorum
bana bi abla ne kadar çok gecikirsen hamilesindir dedi fakat benim çok gecikti.Üstelik pembemsi değil akıntım,ağır kokmuyo herhangi bi belirtisi de yok.Şaşdım kaldım.Hastaneye annem de geleceğini söylüyor onun için gitmek istemiyorum
bencede değilsin.. zaten adetinin düzensiz olduğunu yazmışsın.birazda psikolojiktir o gecikme.bence telaş edilcek bişi yok.ki idrar testleri %100e yakın sonuç veriyo.
o korunma yöntemine hiiiçç güvenme derım suan bnde hamıleyım ve adet gunumu ıkı gun gectıgı an anladım cunku adet olucakmş gıbı bı hıs olmadı hiç bıraz daha bekle bakalım yada test al bı kaç tane
Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var sadece ama 1haftayı geçti gecikmem.Yarın bir test alıp tekrar bakacağım yada 2 test :) korkuyorum çünkü olmamalı öyle bişey henüz olmaması lazım
bence hamile degilsindir,insan psikolojik olarak cok kafasina takinca da stres oluyor ve gecikme oluyor.bitane daha test yap ve rahatla,bidahaki seferede lütfen korun
Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var sadece ama 1haftayı geçti gecikmem.Yarın bir test alıp tekrar bakacağım yada 2 test :) korkuyorum çünkü olmamalı öyle bişey henüz olmaması lazım