inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

elegimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.864
367
113
ben inanıyorum bu sene olacak butün kalbimle inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır :)

evet aynen öyle başarmanın yarısıdır inanıyoruz ve başarıcaz Allah'ın izniyle

bende varım kızlar inş. en önemlisi sağlıklı olması..ve 2012 benim için çok kçtü geçti umudum 2013...

bende 2013 de bebiş sahibi olmak istiyorum. daha hiç deneme yapmadık. insallah sizlerle birlikte benim de dualarım kabul olur. herkes için hayırlısı olsun.

bende 2013 de bebiş sahibi olmak istiyorum. daha hiç deneme yapmadık. insallah sizlerle birlikte benim de dualarım kabul olur. herkes için hayırlısı olsun.
Aminnnnnn inşallah canım hepimize nasip olsun bebişşş

Yarın pazartesi ve benim için büyük gün bebek için tam tedaviye başlıcaz inş...

hoş geldin tatlımmm inş hamişsindir nezamandır istiyorsun

saol canım :) hoş buldum.
6 aydır denemelerdeyiz sanırım hamile değilim dayanamayıp kan testi yaptırdım 22 aralıkta tırt 12 sinde yumurtladım 10 günde çıkması gerekti kanda ama çıkmadı 27 sinde beklenmeyen tarihim bu ay ama umudumu dayanamayıp erken yititrdim.ocağa kaldı işler..durmak yok yola devam.

merhaba canim .... bizde bir sene gecgin suredir denemeler icindeyiz ama umudumuzu hic kaybetmedik sende kaybetme canim...

bende aranıza yenı katıldım arkadaslar 4 aylık evlıyım bende bebıs cok ıstıyorum ama bakalım bu ay ıcın dun adet olmam gerekıyordu olmadım bugunde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı acaba yanılma payı var mı moralım cok bozukkk cok umutlanmıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…