İnanılmaz Olay! Horoz, Kediye Tecavüz Etti

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
36
İnanılmaz Olay! Horoz, Kediye Tecavüz Etti
İzleyen herkesi hayretler içerisinde bırakan olay tamamen gerçek. Horoz, bir an boşluğundan faydalanarak deyim yerindeyse kediye tecavüz etti.
Böyle bir olay ne görüldü ne de duyuldu. Horoz niyeti bozmuş ama kedi de durumdan pek rahatsız değil.

BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ NE DE DUYULDU

Çılgın horoz, boşluğundan faydalandığı kediye resmen tecavüz etti. Görenlerin gözlerine inanmadığı olay izleyen herkesi şoke etti.

http://tv.haberler.com/inanilmaz-olay-horoz-kediye-tecavuz-etti-7862861-videosu/

Ben kediciğe çok üzüldüm ya...

Videoyu çeken neden müdahale etmemiş ki?

Kedi nasıl rahatsız değil hayvancagiz kuyruğunu saklayarak belli ediyor rahatsızlığını ve sinirlendiğini .. Yazık ya tecavüz tecavüzdür mağdur kedi de olsa:63:

• Beğen
Reactions: K_G
Torunum annem neden böyle haberler okuyor nine derse ne diyeceğim:KK4: beni cevapsız bırakacağım sorulara muhatap etme:KK70::KK70:
Haberde mi okumayah:110: ben mi onu doğurdum,o mu beni doğurdu karışmasin bana:KK12:. annemin en çok kullandığı replik. Ben mi seni dogurdum,sen mi beni:KK20: bende çocuğuma kullancam:KK48:

ayy hamile kaldımı kii acep:confused:

gece gece ayarlarımı bozdun konu sahibi hem böyle haberlere chesten alışığım direkt munenin torun mesajını okudum ALLAH ALLAH Chess Chess hamilemi bu yaşta dedim:KK53:

ayy hamile kaldımı kii acep:confused:

gece gece ayarlarımı bozdun konu sahibi hem böyle haberlere chesten alışığım direkt munenin torun mesajını okudum ALLAH ALLAH Chess Chess hamilemi bu yaşta dedim:KK53:
Hiiiii chess bu yaşta hamile mi derken:KK8: bence topikten kaç, chess görmesin:KK70:

Back