Saç Uzatma Yöntemleri inanilmaz bi sampuan yaotim:)))

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm kizlar ben bi samouan yaotim. Evde surekli biseyler deniyirum sac uzatmak icin .buna ilgim dogumdan sonra dokulen ve szalan saclarimdan sonra cozum aramakta basladi..ve ben bile inanamiyorum 3 aydir kullanmiyodum..simdi yeniden bssladim saclarimi boyadim..ve bir ay bile olmadan dipleri cikti.hemde bir 3 cm kadar..inanilmaz..ve vunu cevremdede satmaya basladim 20 franga.ve ilgi gordu..sorun su ki ben natur bi samouan aliyorum ve icine katiyorum ..ama ben kendi sampuanimi yaomak istiyorum.yada vir firmayla anlasip sampuanimi tanitmak napabilirim ?

Slm kizlar ben bi samouan yaotim. Evde surekli biseyler deniyirum sac uzatmak icin .buna ilgim dogumdan sonra dokulen ve szalan saclarimdan sonra cozum aramakta basladi..ve ben bile inanamiyorum 3 aydir kullanmiyodum..simdi yeniden bssladim saclarimi boyadim..ve bir ay bile olmadan dipleri cikti.hemde bir 3 cm kadar..inanilmaz..ve vunu cevremdede satmaya basladim 20 franga.ve ilgi gordu..sorun su ki ben natur bi samouan aliyorum ve icine katiyorum ..ama ben kendi sampuanimi yaomak istiyorum.yada vir firmayla anlasip sampuanimi tanitmak napabilirim ?
ne katıyorsun içine bizede söyle..yalnız kullanma?

Cok isterim ama simdi degil sizlerle paylasmak istiyorum ama inanin once bunun patentini alip tanitmak istiyorum..bunu yapar yaomaz burda paylasicam soz

Bu saclarimin onceki ve sonraki halini tlfonla koymak istiyorum tlf modelim galaxi 3 samsung nasil yaocam

http://imageshack.us/photo/photo/834/2qh3.jpg/http://img834.imageshack.us/img834/8071/2qh3.jpgbundan 2 yil once saclarimi rihanna modeli yaotirdim.tabi eskisu kadsr iyi gorunmedi model.. sonra ssclarim uzadikca duzelttim..daha sonra tam duz kestirdim .uzayinca sonra uzatmaya basladim kendi yaptigim sampuanla sonuc resimde..simdide uclarindan aldim evde kurumustu biraz..ona ragmen 1 ay bile olmadan 3 cm yada daha fazla emin degilim http://imageshack.us/photo/photo/834/2qh3.jpg/

Son düzenleme:
ne oldugunu paylaşmıyacaksan neden actın ki konuyu ben hiç anlamadım :31:

Fikir almak icin:))resim koymak istedim tlfondan olmuyor..ne icin fikir almak istedigimide yazdim

Resim koymayi istiyorum tekrar denedim url yi kopyaladim off bu url si.ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Merak eden arkadaslar bakabilir resme..sadece 5 aya yakin bir surede bu kadar uzadi subat sonu ve agustos basi cektim. Resimde tarihleri yaziyor..sobuc bu..simdiki halini de cekicem.simdi ucunu kestirdim ama kestirdigim kadar uzadi tekrar basladim kure. Temmuz agustos kur yapmadim ustelik..sonra eylulde basladim bi ay bile olmadi ozellikle saclarimi boyadim nasil uzadigini gormek icin.sonuc super

Sunu soyleyebilirim..yumurta ve sarmisak muz bal badem yagi.lavanta.isirgan.bunlari su sekilde hazirliyoesunuz sarmisak yumurta ve muzu blender den gecirin bu arada isirgan ve lantayi birlikte kaynatin.. argan yagi ekleyin bir kapak ve badem yagini ekleyin.bir samouan sisesine koyun ve her banyoda kullanin.aslinda paylasmicaktim cunku patentini almak istiyorum ama burda yazmamin vir sakincasinin olmicani dusundum.kizlar bir samouan firmasicyumurtaki samouan yaoiyor sadece yumurta formulu ve sampuan cok pahali natur oldugu icin..biz bunlari evde hazirlaya bilirz.

Sunu soyleyebilirim..yumurta ve sarmisak muz bal badem yagi.lavanta.isirgan.bunlari su sekilde hazirliyoesunuz sarmisak yumurta ve muzu blender den gecirin bu arada isirgan ve lantayi birlikte kaynatin.. argan yagi ekleyin bir kapak ve badem yagini ekleyin.bir samouan sisesine koyun ve her banyoda kullanin.aslinda paylasmicaktim cunku patentini almak istiyorum ama burda yazmamin vir sakincasinin olmicani dusundum.kizlar bir samouan firmasicyumurtaki samouan yaoiyor sadece yumurta formulu ve sampuan cok pahali natur oldugu icin..biz bunlari evde hazirlaya bilirz.
bende saçıyla çok uğraşanlar gurubundanım...neler yaptım neler..bitkisel yağlarmı dersin turrrrrrrp suyumu dersin biotin mi dersin mayamı dersin..o ooooo..her ay belli günlerde mezurla ölçerdim tam 1,5 cm.. fazlası yok..saçın uzama süresi 7 ayda zaten bu boyda uzar resmine baktım normal bu.benimki senin saçından daha çabuk uzuyor..benim saçım senin saçını döver:52:

Back