İnancı olan doktor insan yok mu acaba hiç?

burada benim sıkıntım doktorların durumu anlatması değil zaten olanı söylüyorlar.

Bu zor kararin sorumluluğu sizde.Onlar sadece gorevlerini yapıyorlar.

kararım hiç değişmedi anneyseniz anlarsınız zaten. emin olun diğer türlüsünü vermek Allah kimseye yaşatmasın bunu yapanlar psikolojik olarak çok sıkıntı çekiyorlar çünkü

senin bu söylediklerini de cahilliğine ve hayatta büyük sıkıntı yaşamamış olana veriyorum

burada sana cahil dedim kusura bakma yanlış anlayabilirsin sen hiç birşey bilmeyen birisin anlamında değil. bu konuda dini anlamda bilgini de sorgulayamam haddim hiç değil ama bi yanlışlık var bunu bil söylediklerinde

Bence bu şekilde düşünüp hamileliğini stres altında geçirmemelisin herşeyi unut huzurlu bi hamilelik yaşa bebeğini kucağına alcağın o mükemmel günü düşün unutma o şuan senin her duygunu hissediyo bu şekilde etkilemek istemezsin.Bizimde bi tanıdığımız için doktorlar engelli doğucak demişlerdi çocuk sapasağlam doğdu ve zekasıda yaşıtlarından daha öndeydi Allah çok büyük sadece dua et geri çevirmez Rabbim

haklısın bebeğim etkileniyor ama hamilelik zaten hassas bi dönem bi de böyle sıkıntılar ister istemez üzüyor. Mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışıyorum inşallah dediğin gibi olur sağlıklı doğar Allah bize mucize verir dua ediyorum hep

Etrafımız böyle mucizelerle dolu sadece sınanıyoruz önemli olan en düzgün en hasarsız şekilde atlatmak bence hiç canını sıkma inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına

Etrafımız böyle mucizelerle dolu sadece sınanıyoruz önemli olan en düzgün en hasarsız şekilde atlatmak bence hiç canını sıkma inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına

inşallah Allah 'tan umut kesilmez. Durum biraz belli bizim bu tanının yanılma payı olmuyormuş ve bebekler ne yazıkki kurtulamıyormuş daha doğuma 3,5 ayım var ve daha doğmadan onu çok seviyorum o içimde de olsa anneyim ben Allah herkese annelik duygusunu tattırsın zor bi sınav bu. Durum ne olursa olsun bebeğim o benim ve hep öyle kalacak.

Ilk dojtorum beta degerin duzgun artmiyir dedi hapla dusuk yaptiralim dedi.hemen doktor degistirdim malesef bos gebelikle sonuclandi ama diger doktorum son ana kadar bekledi ben cok mucize gordum dedi.hersey nasip 10 haftalikken gelisme olmadigi icin aldilar. Ama ben senin yerinde olsam ayni seyi yapardim. Bazi doktorlar gercekten cok acimasiz olabiliyor. Bir tanesi bu gebelik devam etmez zaten sen simdiden rejime basla otekine hazirlan dedi. Esim zor tuttu kendini.onlar boyle seylerle cok karsilasiyor onlara normal geliyor birde engelli cocuk bakamam deyip aldiran cok insan var! Ama ben engellilerinde yasamaya hakki olduguna inaniyorum. Dogup olecekse bile belkide tum gunahlarin dilinmesine vesile olacak ve hatta sefaatci olacak belki yasarsada sinavin. Cok zor bir durum anliyorum insaAllah Rabbim kolaylikla bu donemi gecirmenizi nasip etsin

Zaten ben sonuna kadar bekliycem alıyorsa Allah alsın onu benden. Tabi onlar onları da dşnyorlar da ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde öğrendim orada doktor yazdı anne her ne olursa olsun doğuracağını söyledi yazıldı ve her gören doktor okuyo bunu ve bu kararımı doktor bana durumu söyler söylemez dedim hemen ben vazgeçmem bebğimden dedim.
Engelli çocuklar ve gnahsız giden melekler anne ve babanın cennetteki melekleri oluyorlar bunları okuyunca çok rahatladım ama ben yapıcı destekler almak istiyorum

Usluba dikkat edin haddinizi bilen diyene de bakın. bayan Bir lutfen yorum yaparken gercekten profesyonel olun. bir iki bilgi ile Profesyonel lik kazanlmaz.fikirler zorla kabul ettrilmez.karsi taraf ezilerek hakir görülerek empoze edilmez.ha simdi siz tahsilimi de sorarsiniZ ukelaca.soyleyeyim ben akademisyenim.gercekten profesyonel konusma ve yorumlar i yapabilenlerle çalışırım

zaten o arkadaşımız benim anlatmak istediğimi anlamamış tam olarak okumamış sanırım.
Siz anlamışsınız doktorların insanları kçk görmesi sanki onların dediklerinin doğru olması ve yapmamız gerekiyormuş davranılması canımı sıkan

Tatlim allah yardımcınız olsun. Sana kendi hikayemi anlatayim.benim bir abim var sağlıklı doğmuş okulda birinciymis.kardesim ise doğuştan kör. annem in haberi olmamis ama olsda kurtaj olmazdim ddiyo.neyse abim 10 yaşında kaza geçirdi. Su anda zihinsel engeli var.tabiri yerinde ise ailemin eline bakio.kardesim ise turkiye çapında ödüller alan bir dahi.ne oldu şimdi. kim saglamdi.kim zor çocuktum.bu dünya boyle.ssoylenecek cok soz var.sabir et.dojtorlara da ben ldirmayi düşünmüyorum de geç

Evet bu dünyada hiç kimsenin hiç bir şeyin garantisi yok. Allah yardımcınız olsun sizin de. Ben söylyorum da öyle bir tepkileri var ki gelsin beni öldrsn daha iyi. kararıma saygı duymalarını bekliyorum sadece

Size illa aldırın diye sormuyolar onların görevi bu sormak zorunda bunun neresi yanlış

Canim doktorlar genelde robot gibi oluyor. daha dün bile kulak temizletcem.aağladım resmen acıdan. niye ağlıyorsun ne var bu kadar aciyacak diyo.sana ne keyfimin kahyasi misin.vicdnsizlik olmasa da biraz robot adamlar olmuşlar. bu da aslında onları doktor yapan şey

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bir arkadaşım 1 yıl önce halileliğini doğum yaparak sonlandırdı.
hastane hastane gezdi. doktor doktor gezdi . prof. ler gördü.
en son bebeğin doğduğu anda ameliyat olması gerektiği söylendi ki doğar doğmaz ameliyat olmalıydı.
yaşama şansı ise verilmiyordu bile ameliyatta.
o nedenle onun kararı suni sancı ile sonlandırmak oldu.
bu onun kararıydı.
inşallah sizin bebeğinizin büyük bi sorunu yoktur ve iyi olur.

doktorlar çok açık sözlü . oğlumun öğretmeni de rahatsızdı. ve rahatsızlığını 10 gün önce buldu doktorlar. kaç ay , kaç yıl yaşayacağını kadının yüzüne söylemiş doktor. düşünebiliyor musunuz şoku.
kadının 3 tane küçük çocuğu var. .

evet o an sanki beyninizden vurulmuşa dönyorsunuz aklınızı kaybetmezseniz şanslınız o da ayrı bi dert. benim bebeğim de doğar doğmaz ameliyat olması gerek ama doktorlar bu ameliyatı kabul etmeyebiliyorlarmış ve çoğu da etmiyormuş. Hepsini öğrendim kabullendim ama 2 haftada kendime geldim.

Hepsi aynı değil aslında canım bazı doktorlar çok güler yüzlü oluyor ama bazıları da çok kendilerine güvenli benim duyduğum doktorlarda bir canı kurtardıklarından dolayı falan hani insanın canı ellerinde olduğu hissi onları o duruma getiriyor sanırsam düşüncem bu o da onları aşırı farklı duygulara itiyor ama ALLAH VERİR ALLAH ALIR onlar sadece vesile

ALLAH BEBEĞİNE DE SAĞLIK VERSİN CANIM SIKMA CANINI ALLAH ŞİFA VERSİN YETER Kİ BİR BAKARSIN Kİ ÇOK SAĞLIKLI OLUR YARIN KANDİL MİRAÇ KANDİLİ BOL BOL DUA ET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…