- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu zor kararin sorumluluğu sizde.Onlar sadece gorevlerini yapıyorlar.
senin bu söylediklerini de cahilliğine ve hayatta büyük sıkıntı yaşamamış olana veriyorum
Bence bu şekilde düşünüp hamileliğini stres altında geçirmemelisin herşeyi unut huzurlu bi hamilelik yaşa bebeğini kucağına alcağın o mükemmel günü düşün unutma o şuan senin her duygunu hissediyo bu şekilde etkilemek istemezsin.Bizimde bi tanıdığımız için doktorlar engelli doğucak demişlerdi çocuk sapasağlam doğdu ve zekasıda yaşıtlarından daha öndeydi Allah çok büyük sadece dua et geri çevirmez Rabbim
haklısın bebeğim etkileniyor ama hamilelik zaten hassas bi dönem bi de böyle sıkıntılar ister istemez üzüyor. Mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışıyorum inşallah dediğin gibi olur sağlıklı doğar Allah bize mucize verir dua ediyorum hep
Etrafımız böyle mucizelerle dolu sadece sınanıyoruz önemli olan en düzgün en hasarsız şekilde atlatmak bence hiç canını sıkma inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına
Ilk dojtorum beta degerin duzgun artmiyir dedi hapla dusuk yaptiralim dedi.hemen doktor degistirdim malesef bos gebelikle sonuclandi ama diger doktorum son ana kadar bekledi ben cok mucize gordum dedi.hersey nasip 10 haftalikken gelisme olmadigi icin aldilar. Ama ben senin yerinde olsam ayni seyi yapardim. Bazi doktorlar gercekten cok acimasiz olabiliyor. Bir tanesi bu gebelik devam etmez zaten sen simdiden rejime basla otekine hazirlan dedi. Esim zor tuttu kendini.onlar boyle seylerle cok karsilasiyor onlara normal geliyor birde engelli cocuk bakamam deyip aldiran cok insan var! Ama ben engellilerinde yasamaya hakki olduguna inaniyorum. Dogup olecekse bile belkide tum gunahlarin dilinmesine vesile olacak ve hatta sefaatci olacak belki yasarsada sinavin. Cok zor bir durum anliyorum insaAllah Rabbim kolaylikla bu donemi gecirmenizi nasip etsin
Usluba dikkat edin haddinizi bilen diyene de bakın. bayan Bir lutfen yorum yaparken gercekten profesyonel olun. bir iki bilgi ile Profesyonel lik kazanlmaz.fikirler zorla kabul ettrilmez.karsi taraf ezilerek hakir görülerek empoze edilmez.ha simdi siz tahsilimi de sorarsiniZ ukelaca.soyleyeyim ben akademisyenim.gercekten profesyonel konusma ve yorumlar i yapabilenlerle çalışırımamacı destek almak değil yanılıyor muyum diye sormuş ben de kendimce düşüncemi yazdım herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. ben doktorların içine şeytan kaçtığını insanları yoldan çıkarmaya çalıştıklarını inançsız olduklarını düşünmüyorum, acıları insanlara hakaret etme hakkını vermez.
deseydi ki bebeğim hastaymış, bana dua edin veya atıyorum bana destek olun acımı paylaşın bebeğime kıyamıyorum dediğiniz gibi olurdu ama öyle değil.
Usluba dikkat edin haddinizi bilen diyene de bakın. bayan Bir lutfen yorum yaparken gercekten profesyonel olun. bir iki bilgi ile Profesyonel lik kazanlmaz.fikirler zorla kabul ettrilmez.karsi taraf ezilerek hakir görülerek empoze edilmez.ha simdi siz tahsilimi de sorarsiniZ ukelaca.soyleyeyim ben akademisyenim.gercekten profesyonel konusma ve yorumlar i yapabilenlerle çalışırım
Tatlim allah yardımcınız olsun. Sana kendi hikayemi anlatayim.benim bir abim var sağlıklı doğmuş okulda birinciymis.kardesim ise doğuştan kör. annem in haberi olmamis ama olsda kurtaj olmazdim ddiyo.neyse abim 10 yaşında kaza geçirdi. Su anda zihinsel engeli var.tabiri yerinde ise ailemin eline bakio.kardesim ise turkiye çapında ödüller alan bir dahi.ne oldu şimdi. kim saglamdi.kim zor çocuktum.bu dünya boyle.ssoylenecek cok soz var.sabir et.dojtorlara da ben ldirmayi düşünmüyorum de geçbeb zaten biliyorum durumu herşeyi araştırdım durumu kabullendim ama Allah'ın verdiği canı Allah alır diye birşey olduğunu biliyorum. anne karnında bile olsa hiç bir canlının yaşama hakkını elinden almaya kimsenin hakkı yoktur. mesela bugün gittiğim doktor gayet anlayışlı bi şekilde anlattı çok sıkıntı çekeceksiniz hazırlıklı olun dedi ben de biliyorum ve Allah ne kadar ömür verdiyse yaşar dedim ve normal şekilde çıktım odadan . benim canımı acıtan yaşayacaklarım değil doktorların sen bu bebeği doğuracak mısın yani demeleri inanın içim burada parçalanıyor . biz bu dünyaya keyif için gelmedik sınav için geldik
Tatlim allah yardımcınız olsun. Sana kendi hikayemi anlatayim.benim bir abim var sağlıklı doğmuş okulda birinciymis.kardesim ise doğuştan kör. annem in haberi olmamis ama olsda kurtaj olmazdim ddiyo.neyse abim 10 yaşında kaza geçirdi. Su anda zihinsel engeli var.tabiri yerinde ise ailemin eline bakio.kardesim ise turkiye çapında ödüller alan bir dahi.ne oldu şimdi. kim saglamdi.kim zor çocuktum.bu dünya boyle.ssoylenecek cok soz var.sabir et.dojtorlara da ben ldirmayi düşünmüyorum de geç
Size illa aldırın diye sormuyolar onların görevi bu sormak zorunda bunun neresi yanlışBen 23 haftalık hamileyim bebeğimde bir kalp hastalığı olduğu öğrenildi. Hangi, hastaneye gitsem gebeliğinizi devam ettirecek misinz diyorlar ? her seferinde de ciğreim parçalanıyo sanki. Ben canımdan öte canı nasıl öldrebilirim. Allah şaşırtmasın. Hep sabır sabır diyorum hepsini Allah' a havale ediyorum çünkü canım çok yanıyor. Acaba kendilerini bir silah versek çocuklarını öldrebilirler mi? İnsanın acısına acı katıyorlar. Asıl benim onları ödresim geliyor bir bilseler nasıl yanacaklar bu yzden. Sanki içlerine şeytan girmiş de insnaları yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Ben mi yanılıyorum yanlış düşünüyorum onlar hakkında?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bir arkadaşım 1 yıl önce halileliğini doğum yaparak sonlandırdı.
hastane hastane gezdi. doktor doktor gezdi . prof. ler gördü.
en son bebeğin doğduğu anda ameliyat olması gerektiği söylendi ki doğar doğmaz ameliyat olmalıydı.
yaşama şansı ise verilmiyordu bile ameliyatta.
o nedenle onun kararı suni sancı ile sonlandırmak oldu.
bu onun kararıydı.
inşallah sizin bebeğinizin büyük bi sorunu yoktur ve iyi olur.
doktorlar çok açık sözlü . oğlumun öğretmeni de rahatsızdı. ve rahatsızlığını 10 gün önce buldu doktorlar. kaç ay , kaç yıl yaşayacağını kadının yüzüne söylemiş doktor. düşünebiliyor musunuz şoku.
kadının 3 tane küçük çocuğu var. .
Hepsi aynı değil aslında canım bazı doktorlar çok güler yüzlü oluyor ama bazıları da çok kendilerine güvenli benim duyduğum doktorlarda bir canı kurtardıklarından dolayı falan hani insanın canı ellerinde olduğu hissi onları o duruma getiriyor sanırsam düşüncem bu o da onları aşırı farklı duygulara itiyor ama ALLAH VERİR ALLAH ALIR onlar sadece vesileBen 23 haftalık hamileyim bebeğimde bir kalp hastalığı olduğu öğrenildi. Hangi, hastaneye gitsem gebeliğinizi devam ettirecek misinz diyorlar ? her seferinde de ciğreim parçalanıyo sanki. Ben canımdan öte canı nasıl öldrebilirim. Allah şaşırtmasın. Hep sabır sabır diyorum hepsini Allah' a havale ediyorum çünkü canım çok yanıyor. Acaba kendilerini bir silah versek çocuklarını öldrebilirler mi? İnsanın acısına acı katıyorlar. Asıl benim onları ödresim geliyor bir bilseler nasıl yanacaklar bu yzden. Sanki içlerine şeytan girmiş de insnaları yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Ben mi yanılıyorum yanlış düşünüyorum onlar hakkında?