• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamadım yarışma yaptım

sosdulu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
139
3
318
34
İzmir
Merabalar burberd e teşekkürlerimi ileterek başlıyorum...
Henüz keşfedilmeyen en etkili kilo aldırıcı ben de bunun üzerine bir yarışma yapayım dedim katılanlar not bırakabilir.

Evet evet söylüyorum TAHİNvePEKMEZ bu ikili size günde 1 kiloya kadar aldırabilir Ama çok yorulursunuz bu ikili ile bir kaç ayda düsman çatlatacaz =))
Ohhh olsun, diycez ve her gün DÜZENLİ bir şekilde yicez =))
Ayrıca cicibebeyi batıra batıra ohh nefiss :56:
Yarışmamız başlıyor her kes şimdiki kilosunu ve almak istediğı kiloyu yazsın...

Yarışmacılar :nazar: ~~~~ Kilosu ~~~~~ Kaçıncı Gün :56:

__superisi. ~~~~~~~~ 49 ~~~~~~~~~~ 2.

Son düzenleme:
Beni de ekleyin kızlar gaza geldim yine üç çeyrek ekmek yedim üstüne 3 adet danino bebe yogurdu üstüne de boza içtim bakalım... Yazıcam sürekli istikrar sart.
Hergün ne yersem hesaplama yapıcam.

45 kiloyum hedefim (valla isterse 60 olsun vermek icin kostururum hahah)

Şaka bi yana hedefim ------> 55

hali hazırda yarışmamız var zaten, oradan daha aktif olursunuz..bence oraya yazdırın isminizi...

canım salı günü işlerim vardı yazamamıştım 49.7 +700 gram almışım :9: işallah umduğum kiloya döncem

Hayırlı olsun canım. :)

Ben bebe bisküvisi ile kilo almıştım ama aşk nasıl lanet bir şeyse gene kilo verdim. :50:

Doktorum bana öğünlerini arttımazsan kilo alamazsın dedi , ve aldığın kalori enerji harcadığından fazla olmalıymış 3 ana öğün 3 ara öğün yemen lazım dedim, ama onu nasıl yapacağım bilmem. Gerçi bana demir ilacı verdi sabah aç karnına içiyorsun 1 haftadır kullanmama rağmen iştahımda ciddi anlamda değişiklik oldu daha öncede kullandım farklı isimde bu kadar işe yaramamıştı. Bende yapıyorum tahin pekmez olayını yanına bir bardak şekerli ve nesquikli süt daha kolay yeniliyor o zaman. Valla zorlada olsa yemek zorundayız. Ben hazır pudingler var ya onun içine bebe bisküvisi ufaladım yedim bazen ondan bazen bebe bisküvisi süt bu şekilde kilo aldım zamanında. Makarnada kilo aldırıyor makarneks aldım hemen hergün yiyorum valla süper oluyor 3 dakikada hazır acılı olanından peynirlisi hoşuma gitmedi. :)

Back