- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Konu ne tam olarak? Bi özet geçseydiniz.
Anladım.Bence yol yakınken vazgeçmelisin.Arkadaşça görüşüp buluştuk bikaç kez ben son bulusmamızda checkin yapacaktım ona da sordum etiketliyim mi diye tamam dedi aksam baktım checkin silinmis sordum niye bu kadar kastın söylesen yapmazdım diye ben silmedim bilmiyorum dolunmadım bile falan dedi sonra da iste birbirimizi tanıma arkadaslık aşamasındayız kasma gibi bi durum söz konusu değil:) demişti ondan beri konusmadık da
Hayır hayır kesinlikle yapmam böyle bişey zaten dediğim gibi numarasını sildim son görülmesini filan kontrolmetmiyim diyeKafanı karıştırmaya çalışıyor. Amacı peşine düşmen, yeme...
Büyük ihtimalle atacak ama bu çocuktan ne köy ne kasaba olur bunu biliyorsun. Bu yüzden mesaj atsa bile mesafeni koru görüşmek istemediğini söyle. Boşuboşuna aylarını yıllarını bağlama yani.Hayır hayır kesinlikle yapmam böyle bişey zaten dediğim gibi numarasını sildim son görülmesini filan kontrolmetmiyim diyeO atar mı sizce
HaklısınızBüyük ihtimalle atacak ama bu çocuktan ne köy ne kasaba olur bunu biliyorsun. Bu yüzden mesaj atsa bile mesafeni koru görüşmek istemediğini söyle. Boşuboşuna aylarını yıllarını bağlama yani.
Rica ederim canım. Umarım tez zamanda karşına gönlüne göre biri çıkar...Haklısınız
Teşekkür ederim
Armut pis agzima düş istiyor arkadaş. Olay budur.
Kaçan kovalanır.Bunu bilir bunu söylerim.
yazarsa ne ala, ama yazmazsa boşver, erkek milletini anlamak çok zor