imzam olacak parfüm arayışındayım

girlgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
44
2
48
Erzurum
merhabalar yaşım 17 ve parfüm arayışı içerisindeyim. Doğu'da yasıyorum bu sebeple daha cok kıslık bır parfüm arıyorum, para biriktirdim bir tane orijinal parfüm alacağım. elimde dkny, b.spears , burberry parfümleri var bu markalardan olsun istemiyorum. böyle cok güzel bir koku olsun, gittiğim yerde kokum kalsın istiyorum ve sizin önerilerinize ihtiyacım var. ayrıca bir de bargellodan beğendiğiniz parfümler varsa onların kodlarını da verirseniz sevinirim. (bir de lolita kokularından kuzenim denemek istiyor önerir misiniz) :26::26:

Orjinal parfüm alacaksan Yves Rocher' in kokuların bakabilirsin canım, Evidence ve FlowerParty'yi denemeni öneririm çok güzel ve kalıcı kokular, sıktığında farkedilir.. Chanel Chance her zaman Armani Diamonds ise her kış vazgeçmeden dönüp dolaşıp kullandığım kokularımmm:) Bunları da her sıktığımda sorarlar.. Bunların dışında gucci flora da beğendiğim bir koku Bu kokulara bakmanı tavsiye ederim tatlım...

Sanırım önerdiğin parfümler daha çok çiçek ağırlıklı. Mutlaka ama mutlaka Evidence'i deneyeceğim, biraz araştırdım ve gerçekten çok merak ettim. Yves Rocher hiç aklımda yoktu, iyi ki söyledin. Bir arkadaşım Armani Diamonds'u ultraviolet'e benzettiğini söyledi, acaba bilgin var mı benziyorlar mı, öyleyse hiç bakmayacağım o kokuya :) Hepsine bakmayı düşünüyorum inşallah, ilgin çok çoook teşekkür ederim

Ultravioleti parfümcünün koluma sıktığı ama hiç beğenmediğim parfüm olarak hatırlıyorum tatlım.. Diamonds biraz tatlımsı diyebilirim sana, gündüz değil de akşam için daha uygun bir koku bu :)

"Gucci Envy Me, Viktor Rolf Flowerbomb, CH 212 sexy, Calvin klein one shock" bunları önerebilirim :112:

Hot Couture'nin açığını aldım çok harika bir koku.
Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Bence eksik bilgi vermişsin.Parfümün kalıcı olması için tenine uyum sağlaması gerekir.belki saçma gelecek bilmeyenler için ama ten rengin esmer misin sarışın mı mesela kışlık parfümler şekerli olur ama 17 yaşındasın yaşına olmaz,buradaki arkadaşlar eminim iyi niyetlerinden bilgi veriyorlar ama şöyle bir durum var 100 liradan fazla vereceksin az bir miktar değil internetten araştırdığın sadece isimleri olsun Boyner gibi büyük mağazalarda tester denemelisin. ve en az 1 saat o testerlar teninde kalmalı kalmıyorsa zaten alma tenine oturan parfüm zaten senin imzandır.

fikir edinmen için söyleyeyim esmerim birçok kişiye ağır gelip bende çok hafif duran Lancome Hypnoze kullanıyorum.
Aynı parfümü kardeşim sıktığında yanında durulmuyor çok ağır kokuyor bilgine kardeşim.

Koku konusunda çok hassasım ve eğitimimde var naçizane belirtmek istedim paran boşa gitmesin.

canım ben emotıon kullanıyorum ama eğer düşünürsen avon un celebreside muhtesem yada purblanca

Yok dp yok bilmem ne hepsi paratuzağı ne kalıcılığı var ne de orjinalden aldığım zevki veriyor . Rumeli caddesi remzi kitapevinin yanında sezi butik parfüm var fiyatları dp ile aynı ama kaliteee bambaşkaaaaa harika zaten size şunu öneriyorlar, orjinalini test edip daha sonra bizden almaya gelin hem orjinal kokusunu tanıyım hemde bizimle arasındaki kalıcılığı test edin. Dp bunu söyleyemez çünkü fabrika gibi bağlamışlar suratlar bi karış insan kandırmacaları. Sezi parfümün kalitesini birde şurdan anlıyorsunuz yeni çıkan ne varsa hemen orda bulabiliyorsunuz ben chloe love kullanıyorum . Esansları bu dandik markalar gibi yerli değil gerçekten fransadan getirtmişler tesadüf ordayken bayan bana faturasını gösterdi şok oldum ve ayrıca hedi içinde hem eğlenceli bir ortamda sevdiğiniz insanın ruh haline kadar çözüp parfüm satın alabiliyorsunuz test yapıldı ve sonucunda çıkan parfümü aldım onuda kullanıyorum ve sonucu enteresan şoklar içindeyim ruhuma hitap eden kokuyuda buldum eşim bana tekrar aşık oldu kokumla desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…