• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Imzam" olabilecek bir parfüm. Sorulan, beğenilen ve arkasını döndükten bir parfüm?

Sizce sürekli sorulan, begenilen, arkasini döndürten parfüm hangisi?

• Chanel change

OY: 6 35,3%
  • Escada magnetizm

OY: 3 17,6%
  • Prada candy

OY: 0 0,0%
  • Lancome la vie est belle

OY: 4 23,5%
  • Dior hypnotic poison

OY: 5 29,4%
  • Burberry classic

OY: 1 5,9%
  • Gucci rush

OY: 0 0,0%
  • Chloe by chloe

OY: 2 11,8%
  • Armani code

OY: 2 11,8%
  • Tom Ford Black orchid

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar. Kendime benim kolumdan tanırlar diyebileceğim. Yani kisacasi parfüm kokusundan "taninmami" sağlayabilecek koku hangisidir sizce.

Açık tenliyim. Genelde hep açık parfüm kullandım ama sonrasında aynı kokuyu bulmak benim için çok zor oldu.

Hafif tatlimsi ama hemen kaybolmayan ve herkesin kokuyu alabileceği kısacası imzam olmasını istediğim bir parfüm arayışına gireceğim. Sürekli farklı farklı kokular denedim ama artık tek bir taneye yoğunlaşmak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Seçeneklerde yoksa buralarda yazabilirsiniz. :)

Bu sıraladıklarınız hepsi iyi lakin her insanın teninde farklı kokar. Mesela benim sürdüğüm parfüm bende güzel kokarken başka birinde daha ağır kokuyor yada uçuyor hemen bazen de tam tersi oluyor benim tenimde farklı kokuyor. Kalıcı istiyorsan edP olmasına dikkat ediceksin markası ne olursa olsn. EdT çok hafif olup çok çabuk uçuyor.

Her tende farklı koktuğunu biliyorum. Lakin ben birkaç öneri alıp bunu bizzat tenimde denemek istiyorum. Yoksa misal 30 öneriyi denemem biraz zor olacaktır:)

Chanel coco mademoiselle kesinlikle! Çiçeksi kokuları seviyorsanız siz de, kesinlikle bir bakın.

Lancome la vie est belle çok güzel koku ama ben açık tenliyim ve özellikle yazın ağır gelmeye başladı tenime.

Prada Candy çok şekerli. Ben şekerli kokuları pek sevemiyorum.

Gucci Rush daha çok koyu tenlilerde iyi duran baharatlı, gece parfümü. Tıpkı Dior Hypnotic Poison gibi. Yani en azından benim için öyleler.

Chloe'nin en sevdiğim parfümü LOVE. Yine çiçeksi olduğundan olabilir.

Burberry parfümlerini genelde beğenmiyorum. Tek beğendiğim BODY ve LONDON.

Tom Ford Black Orchid de ağır, koyu tenliler için bence. Baharatlı kokular açık tenlilere gitmiyor diye düşünüyorum.

İmza niyetinde bir parfüm istiyorsan Thierry Mugler Angel'a bakabilirsin. Hem çok kişi kullanmıyor hem de gerçekten değişik bir kokusu var.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, görüşmek üzere ^.^

Gucci rush, Chanel Coco maddesel, l a Come la vie est belle niyeyse beğenemedin koku olarak.

Prada birazcık hitap etti sadece.

Başka önerisi olan var mı? Sanırım bir derdim var bölümünde acmalıydım konuyu :)

Aralarında önerebileceğin?
Chloe love ve chloe signature kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Love story ninde seveni fazla. Onun hakkında bilgim yok ama. Bunun dışında benim imza parfümüm yaz kış sıkılmadan kullandığım armani mania. Bunada bakabilirsin. 212 nyc gri şişeli çok sevdiğim temiz ferah kokulardan. Birkaç koku daha önereceğim. Şu an aklıma gelmedi.

Merhaba arkadaslar. Kendime benim kolumdan tanırlar diyebileceğim. Yani kisacasi parfüm kokusundan "taninmami" sağlayabilecek koku hangisidir sizce.

Açık tenliyim. Genelde hep açık parfüm kullandım ama sonrasında aynı kokuyu bulmak benim için çok zor oldu.

Hafif tatlimsi ama hemen kaybolmayan ve herkesin kokuyu alabileceği kısacası imzam olmasını istediğim bir parfüm arayışına gireceğim. Sürekli farklı farklı kokular denedim ama artık tek bir taneye yoğunlaşmak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Seçeneklerde yoksa buralarda yazabilirsiniz. :)

Ben iki parfüm kullaniyorum. Fiyat acisindan aralarinda daglar var ama ikisine de bayiliyorummm...

Ciceksi kokulari, kalici olmasina ragmen hafifligi hosuma gidiyor.

Biri avon today su an 35 tl civari (hanimeli cicegi gibi kokuyor)

Digeri lanvin marry me 250 tl civari

Bit sorum olacak genelde parfümleri küçük kağıt çıkarda deniyorum. İlgimi çekerdi parfümün ismini yazıyorum. Ancak sonradan tenimde denediğimde hoşuma gitmiyor. Her parfümü tenimde deneyemiyecegime göre nasıl olcak bu iş. Bugün o kadar parfüm kokladım. Aralarında aqua di git armasını kokusu hoşuma gitti. Ancak teninde çok eksimsi ve güzel kokmadi.

Hayatımın kokusu dediğim parfümü bulmuştum.

Escada absolutely me

Ancak maalesef üretimden kaldırıldı. Şimdi başka bir parfüm arıyorum.
Armani aqua di gio kokusu hoşuma gitmeye başladı tenimde temizlik kokusu gibi. Ama yinede aramaya devam.

Bence bu liste arasında insanların en cok övgü gösterdiği ve sıkınca fark edilen 3 koku, dior hypnotic poison, lancome la vie est belle ve escsda magnetism. En azından ben bu 3 kokuyu kullandığım zaman diğer parfümlere nazaran daha fazla övgü alıyordum.

ben hugo boss - intense kullanıyorum. herkes çok değişik güzel bi kokun var diyor bence bununda kokusuna teninizde bi bakmalısınız. ama size tavsiye sıktıktan snra bi 10 dakika falan geçsin o ortamdan çıkın öyle tekrar koklayın bileğinizi o zaman tam kokusunu duyarsınız :)

Bu listede yok ama cnm yaz için yeni aldığım victoria'a secret bobmbshell hem kalıcı hemde baymayan bi koku geçen sıktım çocuklar dioki anne ne zaman duşa girdin mis gibi kokmuşsun☺️

Back